KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiút a magyar jogfosztottságból – Morvai a Szíved Joga országjárásról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elég volt a külföldi tulajdonú összeszerelő üzemekre, a multi (élelmiszer) áruházláncokra, s a jogfosztott, minimálbéres munkavállalókra épített magyar gazdaságból! Elég volt a kiszolgáltatottságból, a megfélemlítettségből, s abból, hogy a függőségben élő emberek szótlanul kénytelenek tűrni a nemzeti vagyon, a közpénzek fosztogatását, a gazdasági és a politikai hatalom összefonódását, a csókosok egymás közötti pénz és pozíció osztogatását.

Morvai Krisztina

Magyarországnak kiváló adottságai vannak ahhoz, hogy az emberek tisztes munkát végezzenek, vállalkozhassanak, gazdálkodhassanak, s méltóságban, „jóllétben” élhessenek. A gyarmati típusú gazdaságból s a vele járó jogfosztottságból és megfélemlítettségből való kiutat mutatja be Almási Lajos és Morvai Krisztina filmje, amely a Szíved Joga jogvédő országjárás 15 állomásán gyűjtött tapasztalatokat összegzi.

[youtube=http://youtu.be/NJkOyUcHvTE]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Kiút a magyar jogfosztottságból – Morvai a Szíved Joga országjárásról

  1. Kedves Krisztina! Elhangzik a filmben, hogy ha 1200 ha lenne a birtok, akkor tudnának foglalkoztatni 12 embert. Vagyis a családon kívül 100 ha/1 munkavállaló. Miért is jobb ez, mint a fidesz 10 ha /1 munkavállaló megkötése??? (amit Ángyán József erősen nehezményezett, kevesellt?) De el is gondolkodhatnánk azért. Az 1200 ha az 3000 m X 4000 m oldalú terület. És ha hozzá vesszük azt is, hogy 2 ha már egy családnak képes munkát adni és minimum 1 másik családot eltartani,akkor mi ebben a hű de jó??? 1200 ha-ból minimum 120 családnak kellene megélnie és másik 10 családot eltartani családonként. (és akkor még szerény voltam). Igaz, akkor nem kellene 500le-s traktor, meg 1000l vegyszer, meg a többi „modern” baromság, ami csak arra jó,hogy legyen ami hasznot biztosít a gyárosoknak.
    Szóval én nem látom, hogy ebből mi lenne az a nagyon jó dolog.
    eSzeL

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: