KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lengyelország elárulná az ukránokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lengyel hatóságok szükség esetén készek segíteni Ukrajnának a hadköteles korú férfiak hazatoloncolásában, hogy részt vegyenek az Oroszország elleni háborúban – jelentette ki Władysław Kosiniak-Kamysz lengyel védelmi miniszter a Polsat News lengyel tévécsatornának nyilatkozva, számolt be az rbc.ua hírportál alapján a karpatalja.info.

A jelentés szerint Kosiniak-Kamysz emlékeztetett arra, hogy Lengyelország korábban felajánlotta, hogy segít Ukrajnának a hadkötelesek hazaszállításában.

Megjegyezte:

„Úgy gondolom, hogy sok lengyel felháborodik, amikor fiatal ukrán férfiakat lát a szállodákban és kocsmákban, miközben azt hallja, milyen erőfeszítéseket kell tennünk Ukrajna megsegítésére.”

Ugyanakkor a lengyel védelmi miniszter nem árult el részleteket, hogy Lengyelország miként fog segíteni. „Bármilyen támogatás lehetséges” – hangsúlyozta Władysław Kosiniak-Kamysz arra reagálva, hogy Lengyelország hogyan reagálna Kijev kérésére azoknak az ukránoknak a hazaküldésére, akik elveszíthetik a lengyelországi tartózkodási jogcíműket az útlevelük lejárta után.

MH

Ez is érdekelheti:  Putyin próbára teszi a Nyugatot tűzszüneti javaslatával

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük