KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak – mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.

Matt Schlapp, aki az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) elnöke is, arról beszélt, hogy a civilizációk óriási csatája zajlik a világban, és ha az Egyesült Államok elesik, akkor a szabadság is elveszik, ezért világszerte örökre le kell győzni a kommunizmust.

Amerikában politikai és kulturális harc zajlik, amely valójában spirituális, lelki eredetű. Az Egyesült Államokban próbálják megfélemlíteni az embereket, elérni, hogy gyűlöljék az országukat, a hazafias embereket csődbe akarják juttatni, a média tele van hazugságokkal

– mondta az elnök.

Matt Schlapp úgy fogalmazott, az Egyesült Államokban az elmúlt öt évben az emberek „elszenderedtek”, nem hitték el, milyen agresszív lesz a baloldal, amely végül annyira agresszív lett, hogy az emberek „felébredtek a kómából”.

A baloldal túl messzire ment, beképzeltté vált, és végzetes politikai hibákat követett el: alábecsüli Donald Trump támogatottságát, megnyitotta a határokat, célba vette a gyerekek nemi identitását, megjelent az antiszemitizmus – sorolta az elnök.

De a remény erénye most kezdi legyőzni a félelmet, és ha ismét elnökké választják Donald Trumpot, akkor ő le fogják zárni a határokat, és megvédi a gyerekeket a „hamis ideológiai zuhatagtól” – emelte ki Matt Schlapp.

Irakli Kobakhidze, Georgia miniszterelnöke azt hangoztatta, hogy országának is folyamatosan harcolnia kell a hagyományos értékek és a nemzeti identitás megtartásáért.
Régen kalapáccsal, most a média erejével támadnak a liberálisok és a bolsevikok, akik a szabadságot csak álcának használják, valójában azonban próbálják megszüntetni a szólásszabadságot, az egyén szintjén támadják az identitást, hogy ne legyenek erkölcsi határok, hagyományos nemek, megfosztják az egyéneket a kritikai gondolkodástól és a morális iránytűtől, azaz a szuverenitástól – mondta a miniszterelnök.

Ez is érdekelheti:  Az USA nem engedélyezte Kijevnek, hogy fegyvereivel orosz területet támadjon

Georgia azonban megvédi szuverenitását és hagyományos értékeit – emelte ki Irakli Kobakhidze, hozzátéve, hogy a kiskorúak védelme érdekében a nemváltással és az azonos neműek házasságával kapcsolatban alkotmánymódosítást terjesztenek be.

Georgia miniszterelnöke méltatta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, amiért szilárdan kiáll a magyar nemzeti identitás, a kereszténység és az állami szuverenitás mellett, és úgy fogalmazott, a magyar kormány modell mindenki számára, aki hazafias szellemben cselekszik.

 

Kiemelt kép: CPAC Hungary első napján a Millenárison 2024. április 25-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük