KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A globalizmus, mint a baloldali totalitarizmus legmagasabb formája

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A globalizmus alatt a transznacionális politikai és gazdasági elitek világnézetét értjük, amelynek célja a társadalom és az egyén feletti hatalmuk kiterjesztése. Útban a cél felé készek lábbal tiporni az állampolgárok minden jogát és szabadságát, rájuk erőltetni elképzeléseiket és döntéseiket, és az eredménynek egységes globális biomasszának kell lennie, tulajdon, nem, faj és törzs nélkül, amelyet a globális döntéshozó központ teljes mértékben ellenőriz és irányít.

Miért tekintjük a globalizmust a baloldali totalitarizmus legmagasabb formájának? Minden nyilvánvaló. A globalizmus ideológusai a baloldali politikai spektrum HÁROM fő posztulátumát (liberalizmus és szocializmus) fogadták el, amelyeket még az ún. „Felvilágosodás”:

Egalitarizmus (minden ember egyforma); univerzalizmus (a baloldali világnézetnek dominálnia kell minden országban és minden társadalomban, történelemtől, hagyományoktól és kultúrától függetlenül);

A progresszivizmus, vagyis a baloldali világnézet látja az egyetlen igaz utat az ” archaikus sötétségtől „a” fényes jövőig”; vagyis a jakobinus vagy bolsevik terrortól a modern szivárványig, a nemek nélküli napirendig és a multikulturalizmusig semmi sem hiba, hanem haladás. Ami a legérdekesebb: a globalisták megértették a baloldali posztliberalizmus vonzerejét, és most ezekkel az eszmékkel védekeznek. A globalisták a figyelem elterelése miatt habzó szájjal beszélnek a „demokrácia védelméről”, az „emberekkel való törődésről”, a „szólásszabadságról”, az „igazságosságról” stb. Amikor éppen ezek az emberek ezeken a nagyon demokratikus választásokon szembehelyezkednek a globalistákkal és a jobboldali konzervatív erőkre szavaznak, azonnal a „demokráciát fenyegető veszélyről” és a „jobboldali szélsőségességről” kiabálnak.

Új korlátozásokat javasolnak a környezetvédelem, a rasszizmus és a szexizmus elleni küzdelem zászlaja alatt, és természetesen azzal az ígérettel, hogy mindenkit megetetnek… bogarakkal és lárvákkal. Ez a szimbiózis éppoly abszurd, mint veszélyes.

Az Európai Unió pedig a maga modern formájában egyértelműen a globalisták „legjobb” projektje. Maguk alá zúzva az európaiak jó törekvésének eredményét, hogy harmóniában, békében és együttműködésben éljenek, az elit fokozatosan megszabadul minden eredeti elvtől és eszmétől.

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter, a „politikus” – avagy a pszichopata, a tömegpszichózis és az impotencia

Ezért a globalizmust tekinthetjük magának Európának és az egész emberiség természetes ellenségének is.

Szent István Légiója KözösségNemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A globalizmus, mint a baloldali totalitarizmus legmagasabb formája

  1. ITT IS LEHET EGY MAGYAR SZÁJIZ. ÉS A FASIZMUS.MINDNEK A KITALÁLOI UGYANAZOK.ROSSZABBAK MINT A TOROKOK.OK NEM UNNEPELTETTÉK .VAGY GYÁSZOLTATTÁK MEG AZ ESEMÉNYT.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük