KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Budai Gyula: a NAV nyomoz a Lánchíd felújítása ügyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nemzeti Nyomozó Iroda a vesztegetés miatti ügyet célszerűségi okból a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) teszi át – írta a Lánchíd felújítása kapcsán Budai Gyula fideszes politikus Facebook-oldalán csütörtökön.

Ennek alapján a feljelentésemben szereplő vesztegetés bűncselekményében a Nemzeti Adó-és Vámhivatal fog nyomozni, amely 2023. novembere óta költségvetési csalás miatt már nyomoz Vig Mór és társai ellen – közölte a kormánypárti politikus.

Ez is érdekelheti:  Hídpénzbotrány: így áramolhatott másfél milliárd forint korrupciós pénz a Városházára

Budai Gyula hozzáfűzte: a Nemzeti Nyomozó Iroda április 18-án vesztegetés miatt nyomozást rendelt el az általa tett feljelentés alapján, amely szerint a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. milliárdos tételben utalt Vig Mór cégének a Sunstrike Kft.-nek, majd az átutalt összeget, különböző számlákról készpénzben felvétették, és ez a készpénz közvetítők révén visszakerült a „Városházára”.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük