KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Irakli Kobakhidzét, Georgia miniszterelnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Budapest, 2024. április 25. / A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Irakli Kobahidze georgiai kormányfõ tárgyalása a Karmelita kolostorban 2024. április 25-én. / MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

A tárgyaláson szó volt az energetikai együttműködésről is, ezen belül Georgia szerepéről a kaukázusi régiót Európával összekötő energiafolyosó fejlesztésében – mondta Havasi Bertalan.

 

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Irakli Kobahidze georgiai kormányfõt a Karmelita kolostorban 2024. április 25-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük