KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Jól elkúrtad, te geci”!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Reiner-1Mielőtt végképp kiábrándulnának harsány stílustalanságomból ehhez nem szokott olvasóim, gyorsan visszavonulót fújok azzal, hogy csupán kölcsönkértem az úgynevezett bal és jobboldal két zászlós hajójától, Gyurcsánytól és Simicskától a lassan közhasznúvá devalválódott kifejezésüket, abból a célból, hogy párhuzamot vonhassak kettejük között, mert mert lehet és igenis meg kell vonni, be kell mutatni kettejük szoros politikai kötődését.

Segítségemre siet az egyik oldalról Németh a Népszava nevű napilap főszerkesztője (egyébként gazdája a hitgyülis alapító, vezető lap és ATV tulajdonos másik Németh táskahordozója), másfelől az egyszámjegyű fideszes tagkönyv birtokosa Bayer, aki viszont Orbán meghitt táskahordozójaként villámgyors felháborodottsággal támadta mai publicisztikájában a Fidesz korábbi fenntartójaként és részbeni működtetőjeként pártja sok, viszont hálával agyontámogatott megzsírosodott médiabirodalom-tulajdonos Simicskát.

Mindkét médiaguru főalkalmazott (Németh és Bayer) segít bennünket kívülállókat és merőben más  értékrendet választókat megérteni, hogy a publicisztikám címének választott durvaságot az esetleges megzavarodott olvasó tisztán lássa és ne hagyja magát megvezetni!

Egyszóval, az erőszakosan kétpólusúnak  kikiáltott hazai politikát segítő lakájmédia függősége itt válik egyértelművé és nyilvánvalóvá a ma kipattant úgynevezett jobboldali disszidensek jóvoltából, és az arra úgynevezett baloldali lakájok nyálukat csurgató és kezeiket összedörzsölő megalapozatlan elvárásaiból.

A „disszidensek „, az úgymond  egyenlősdi érdekében kivetett egységes reklámadó teher-fenyegetettségére hivatkozva cserbenhagyták médiahajóik kapitányaként a süllyedő bárkáikat, megtérve Viktorunk kebelére jóreményekkel, hogy a hálás régi-új gazdi ezután sem hagyja őket munka nélkül.

A hitgyülis sajtómunkás siserahad pedig alaptalanul reménykedik, hogy a kétharmadosok övalatti ütéseiből végképp lejáratódott gazdáiknak is leesik valami a politikai játéktéren!

Reményeim szerint, természetesen kőkemény, következetes, további hiteles munkával és szolgálattal a nemzeti radikalizmusnak majd három év múlva az elhíresült vicc szerint „már csak egy csésze kávét kell majd kérnie”.

Adja Isten ,hogy így legyen!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “„Jól elkúrtad, te geci”!

 1. Nem is tudom.
  Valahogy lesz, mert úgy még sose volt, hogy sehogy se lett volna– mondta egykor Berci bácsi a kőfejtő. Úgy hogy ez a mostani média háború is elcsitul majd. Kell , hogy legyen a győzelemre pénz, mert máskülönben be lehet csukni a boltot. Tudják ez szerte a nagyvilágban, Abháziától Tűföldig. Egyedül szegény Antall József nem tudta, vagy nem akarta tudni. Mindegy. Ő annak idején a” dátvéder” hathónapos gyermekének az alapítványához járult hozzá 2o millió Forinttal, ami akkor még elég rendes summa volt!
  Mi meg arról ábrándoztunk a „Délvidékben ( Baján ) hátha kapunk 3oo ezret a nyomdaköltségek pótlására. Nem ragozom, de tény, ha akkor megkapjuk ezt a pénzt, akkor ma lenne itt Délen egy valóban nemzeti újság, de hát nem volt rá pénz…
  Most pedig itt van Szimicska Lajos. Eredeti nyelvezetre (oroszra) fórdíva : Szotyola Lajos.
  Hát nem tudom mivé alakul a háborúja, de bizonyos , hogy Lajos kevesli a zsoldot… Megértem. Ő mégiscsak ott van közvetlenül a pénztár mellett s látja a forgalmat. Elég rendes summákat visznek onnan különféle nemzeti, vissza nem térítendő támogatásokra, elnyert beruházásokra. Alapítványi célokra. De inkább hagyjuk ezt. Mivel mi gyalogjárók győzzük fizetni a bírságokat…Hol erre, hol arra.

  Hja kérem? valahogy pótolni kell a kiadásokat…Lehet, hogy bevezetik a vécé használati adót is és kötelező lesz bekötni egy lézerrel vezérelt onlájn segg törlő gépet. No akkor megoldódnak a gondok.

  Javasolnám : maradjunk meg esendő nemzetinek! Igaz, hogy Szőcs Zoltán azt mondja ” Egyszer panaszkodott az egyik szerzőm : Hogy van az, hogy nekünk nemzetieknek koldus szegényeknek kell lenni? Én csak mosolyogtam magamban, mert tudom azt, hogy igazságot csak ingyen lehet kimondani. Fizetni csak a hazugságokért szoktak. Minél nagyobb, annál többet ”

  Jenő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: