KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A gárdisták nem adják fel! – küzdelem a jóvátételért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
"Bátor" rendőrök vegzálják az ellenállást nem tanúsító gárdistát az Erzsébet téren 2009. július 4-én
„Bátor” rendőrök vegzálják az ellenállást nem tanúsító gárdistát az Erzsébet téren 2009. július 4-én

Tisztelt Honfitársaim, tisztelt Bajtársaim, kedves Barátaim!

Egy újabb lelkembe, húsomba vágó anyag, amit képtelen vagyok hozzáfűzött véleményem nélkül megosztani. Képtelen vagyok, mert az a nap is azon napok közé tartozik, melyet átélve életem végéig nem felejtek el örök mementóként.

Ez a nap csatlakozik legújabbkori történelmünk szégyenteljes gyásznapjaihoz, melynek egyszer a minket követő nemzedékek oktatási alapprogramjai között kell majd szerepelnie.

Ez a nap 2009 július 4-e valóban – amit bajtársaimmal együtt éltem meg -, minden emberi mérték szerint ténylegesen a Bajtársiasság Napjává magasztosult és mindmáig szégyene a végrehajtó hatalom tébolyának és az úgynevezett „igazságszolgáltatásnak”.

Hála a Magyar Gárdának – mely véglegesen visszaadta hitünket magyarságunk jelenében és jövőjében -, és hála a jogvédőknek, akik az igazságosság érvényesülésének érdekében fáradhatatlanul önzetlenül és a köz szolgálatában állnak  a megsértettek, megalázottak becsületének helyreállításáért és teljes anyagi, erkölcsi kárpótlásukért.

A Gárda minden törvénytelen és politikai koncepció mentén történt betiltása ellenére volt, van és hála Istennek lesz, mert léte korunk kihívásának indoka, lehetséges jó válasza és dicsőség a megalázottaknak!

Adjon az Isten drága Magyar Hazánknak végre szebb jövőt!

Reiner Péter


Almási Lajos videós tudósítása a 2009. július 4-én meghurcolt 13 gárdista és hazafi kártérítése iránt indított nemzeti jogvédő per 2015. január 29-i, első tárgyalásáról.

[youtube=http://youtu.be/FTp-a1q5_8U]

2015. január 29-én a Fővárosi Törvényszéken került sor az első tárgyalásra a dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője és dr. Borbély Andrea ügyvéd által képviselt 13 meghurcolt gárdista és hazafi Budapesti Rendőr-főkapitányság elleni kártérítési perében. Az ügy a 2009. július 4-én (Bajtársiasság Napján) az Erzsébet téren végrehajtott brutális és azóta a bíróság által is jogellenesnek nyilvánított rendőri akciók (tüntetés feloszlatás, könnygáz bevetése, verés, tömeges előállítás-216 fő) miatt indult. (A háttér részletesen:

http://www.gaudinagytamas.hu/ezen_h%C…).

A felperesek kérik az ellenük elkövetett jogsértések megállapítását (személyes szabadság, gyülekezési jog, testi épséghez és egészséghez fűződő jog, emberi méltóság megsértése), elégtétel adást és összesen hétmillió forint és kamatai összegű nem vagyoni kártérítést.

A korrekt bíráskodás mellett folyt tárgyaláson (a kuruc.info tudósítása itt olvasható:

https://kuruc.info/r/2/138847/)

a rendőrség először a keresetek elévülését hozta fel pergátló akadályként, majd miután bizonyításra került, hogy a keresetlevél időben érkezett be az ötödik év utolsó napján vitatta a jogalapot, sőt egyes felperesek esetében azt is, hogy jelen voltak és előállították őket. Éles jogi vita folyt a felek között, majd a bíró elrendelte a felperesekkel szemben utóbb indult összes szabálysértési eljárás iratainak beszerzését.

A következő, 2015. április 2-án 8.30-től kezdődő egész napos tárgyaláson az önkény rendőrsége által előállítottak, illetve sérüléseket szenvedettek személyes meghallgatása zajlik majd.

Tavaly decemberben volt az első tárgyalás (http://gaudinagytamas.hu/ne_h%C3%A1tr… ) 86 gárdista és hazafi által indított perben, amely 2015. március 24-én és 26-án 8.30-től kezdődő tárgyalási napokon folytatódik a Fővárosi Törvényszék esküdtszéki termében a jogsértettek meghallgatásával, ekkor az érintett gárdisták ügyeiben akár részítélet is születhet.

A jog és az igazság előbb-utóbb győzni fog!

Budapest, 2015. február 6.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: