KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elindult a totális médiaháború? – Az Index rövid interjúja Simicskával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Simicska_LajosSimicska Lajos: Kirúgok minden orbánistát

A médiatulajdonos-üzletember útban a Magyar Nemzet szerkesztősége felé, az autójából adott interjút az Indexnek a lapvezetés lemondásáról. Simicska Lajos azt mondta, kirúg minden orbánistát, és a miniszterelnököt is erős szavakkal illette.

Tájékozódott róla, hogy mi történt a Magyar Nemzetnél?

Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.

De már nem kell, hiszen felmondtak.

Tudom, de nem érdekel. Még egyszer mondom, mindenkit kibaszok. Szar helyzetbe hoztak, én is akkor olvastam a közleményüket, amikor maga. Nekem nem szólt senki.

Hogyha mindenkit kirúg, akkor ki fogja vinni a lapot?

Higgye el, többször voltam már ilyen helyzetben, és mindig megoldottam. Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Még egyszer mondom, mindenhol az én embereim fognak ülni.

Ön szerint miért mondtak le a lap vezetői?

Mondtam az előbb. Nagyon jól tudom, miről van szó. Orbán egy geci.

Mármint hogy azt gondolja, hogy Orbán Viktorék vették rá a lapvezetést, hogy hagyják el a lapot?

Maga szerint mi más történhetett itt? Mondom, le is írhatja, Orbán egy geci.

Beszélt a miniszterelnökkel a helyzetről?

Dehogy beszéltem. Nem beszélünk már tavaly április óta. Szarok rá, hogy mit gondol. Még egyszer mondom, most bemegyek, kinevezem az én embereimet. És a lap továbbra is meg fog jelenni. Viszlát.

 

http://index.hu/belfold/2015/02/06/simicska_lajos_orban_egy_geci/

13 thoughts on “Elindult a totális médiaháború? – Az Index rövid interjúja Simicskával

 1. Németh Péter bezzeg nem mondott fel. De miért támogatta Simicska a Népszavát? Érdemes végigolvasni a ballib oldalakat, kéjelegve élvezkednek a kialakult helyzeten. Persze van is min, mert igaz az a mondás, hogy minél intelligensebb valaki, annál aljasabb tud lenni, ha személyes sérelem éri. Lázár megint jól bekevert…

  1. A lényeg a kérdésedben van!
   „Miért támogatta a népszavát”?
   Nagyon finoman fogalmazok ha azt mondom, hogy az ország ellensége a népszava és ezt is támogatta a simicska!
   Lehet találgatni, hogy tulajdonképpen ki is ez a simicska!

  2. Külhoni Magyar létemre nem nagyon ismerem név szerint a MO „fejeseket” de nevük nem is érdekel nagyon, hisz mindegyik ideiglenes. De hogy ennek a simicskának nem volt gyerekszobája, az biztos. Demokrácia ide vagy oda, de az ilyen búnkókat ki kell tiltani a közéletböl…

   1. Tisztelt Uram! Akik pallérozott szöveggel lopnak szét egy országot, hajtatnak végre genocidiumot, azoknak Ön szerint szabad a pálya?

  3. Hallgatom az ATV-be Csintalant. Agyon dicséri Simicskát. Nekem már ez is elég, hogy Simicska ne Mátyás király szerepébe tűnjön fel.
   Egy kicsit örülök is, hogy Orbán nimbusza rojtosodik, de látva Németh diadalmas képét rossz érzés fog el.
   Mert ez a nép csak e két gazember társaságból tud választani, és nekem mindegyiktől borsozik a hátam.
   De hát ilyen vagyok, nekem úgy látszik már semmi se jó.
   Pedig itt van egy halom csatorna, de mindegyikből árad felénk a mocsok, és a szenny.

   Baumag

   1. Simicska állítólag tegnap kihúzott az országból. N. Petike pedig attól retteg, hogy hazánkban is meghonosodik a politikai gyilkosság. Te is ismered, ennyit sem lehet feltételezni róla, már súgtak neki merre irányítsa a figyelmet.

 2. Nem baj, valami elkezdődött. A fideszt nem az ellenzék fogja megbuktatni. ” Ki az, ki keveredjék bár saját hízelgői és talpnyalói táborába,mégis nem ő az ki legjobban tapsol önmagának.”

 3. Hát mit is mondhatnék? Pár évtizedet én is eltöltöttem a sajtó perifériáján. Mivel vidéken , dolgoztam s soha sem volt pénzünk. Egykor Baján ,volt egy jó újság. Úgy hívták: Független Délvidék. Élt öt évet. Ennyit hagytak. D. Szabó Jenő barátom ( druszám ) volt a lap alapító, lap tulajdonos. Emlékszem : futott szegény fűhöz fához, hogy segítsenek , mer a nyomda végrehajt bennünket… Egy hang nem szól mellettünk! Én autóba ültem s végigjártam a megyei lapokat. Kérve őket segítsenek azzal, hogy nyilvánosság elé tárják kriminális helyzetünket.Mivelhogy oda fejlődött a „sajtószabadság ” hogy két hústorony betért a szerkesztőségbe és földhöz verdeste a számítógépeket. Egy sort se írtak kedves tolltársaink…. Pedig amúgy címlap sztori lehetett volna…

  Mire ( az akkori ) bajai rendőrfőnök úgy konstatálta a feljelentést ” Fiuk olyan cikket kell írni amiért nem verik földhöz a számítógépeiteket ” Történt mindez Horn Gyulus Na és korszakában…Sajtószabadság ? A Magyar Nemzet,– kedves kollégáink –, nem akarom őket megnevezni, a fülük bojtját se mozgatták… Úgy hogy én nem fogok tüntetni értük az már biztos. Nekem az a szomorú tapasztalatom, hogy ezen a pályán a szolidalítás ismeretlen fogalom. Itt tábori újságok vannak ! Aztán: tapasztalok egy fajta irigységet, pökhendiséget. Pedig a spanyol viasz máshol terem…
  No, de az idő mindent a helyére tesz!
  Jenő

  1. „Ezen a pályán a szolidaritás ismeretlen fogalom.” Így igaz. Segítségnyújtás helyett, örülnek, ha tehetséges emberek által jól működő újságok tönkre mennek, miközben szembe mosolyogva, a hátba szúrnak nem egy, hanem több kést, hogy ne szenvedjen a szerencsétlen oly sokáig. A pillanatnyi hírnévért mindenre képesek, eszükbe sem jutván, hogy másnap már krumplit, zöldséget pucolnak az újságpapíron, vagy a neten hosszas keresés után sem találják „remekműveiket”.

 4. Tetszik a zsidó belharc – az a baj,hogy nem fegyverekkel vívják.
  H.B.

  A Gonosz emberszerű kitaszítottjai, zsidói (kiválogatottjai) aljasul megöletik…
  Később a nevét és történetét meghamisítják és a mai napig ezt úgy mutatják be, mint áldozatukat az emberiségért, azért az emberiségért, amelyen parazita módon élősködnek és minden lehetséges eszközzel, levegővételükkel és szennyes ölelésükkel csak mérgezik, fertőzik és züllesztik.
  Ők ezt vallásnak nevezik, mert a vallásuk a gonoszság és a megrontás, az erőszakos halál.
  Ennek a kézikönyvei a Talmud, a Sulhan Aruck és a Tora.
  Ezek a többgenerációs aljas gonoszságok tankönyvei és útmutatói. Ez az ő „kultúrájuk”!
  Terjesztőik a rabbik, a zsidók, a marannusok (álzsidók), prozeliták (kikeresztelkedett, de valójában szintén zsidók) és flepzsidók (bolsevik, kommunista zsidók), a kevertetett félemberek, a korrupt, jellemtelen pénzéhes aljaemberek és nem utolsósorban maga a biológiai kapcsolat, amely a patkányénál is alacsonyabb morális szintre viszi le a fajtiszta emberiséget!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: