Ne akarj az ellenségünk lenni Orbán Viktor!

Orbán Viktor!

Tegnapi nyilatkozatod, amely igencsak otrombára sikeredett, ellentmond annak a hangzatos kijelentésednek, hogy te a “három harmad” miniszterelnöke lennél, és mindenkivel együtt kívánsz tenni az országért, akik az országért tenni akarnak.

Hirdetés

A Magyar Gárda, mely ellen a gyurcsány-draskovicsféle bolsevikmaradványok megcsúfolva, kicsavargatva a jogot, a törvényességet diktatúrává formálva, aljas eszközökkel léptek fel, az Új Magyar Gárda, amely miatt a kommunista mutánsok kínjukban össze karmolták magukat, mert képtelenek voltak megsemmisíteni,és a most törvényesen megalakult Magyar Nemzeti Gárda is az országért tevékenykedik.

Egyetlen őszinte szándéka van e szervezetnek, a segítőkészség. Te, Orbán Viktor miniszterelnök, ellene szóltál ennek a tiszta szándékú, hasznosan tenni akaró seregnek, amely becsületes, tisztességes jó magyar emberekből áll (talán katonákból, rendőrökből is). Ha te magad is efféle jó magyarnak tartod magad, akkor nézz magadba! Gondolkodj! Meg ne próbálj mégegyszer szembe helyezkedni a Magyar Nemzeti Gárdával! Fogadd el a felajánlott segítséget, és támogasd a Nemzetért, a Hazáért tenniakaró őszinte, igaz magyarokat! Láthattad, megtanulhattad, hogy erős, legyőzhetetlen ez a sereg. Azért erős, azért legyőzhetetlen, mert a hazaszeretet vezérli. Ha ennek csak a csírája is ott rejtezik a szívedben Orbán Viktor, akkor állj a tenni akaró és tenni képes csapat mellé, és legyél boldog a tudattól, hogy igaz magyarok barátja lehetsz!

Ne akarj az ellenségünk lenni Orbán Viktor!

Eddig mindig a Gárda ellenségei buktak el, s ez után is így lesz. Te is elbuksz miniszterelnök, ha mint 2006-ban, most ismét dezertőr leszel.

Vass István
Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


12 thoughts on “Ne akarj az ellenségünk lenni Orbán Viktor!

 1. “Azért erős, azért legyőzhetetlen, mert a hazaszeretet vezérli. Ha ennek csak a csírája is ott rejtezik a szívedben Orbán Viktor, akkor állj a tenni akaró és tenni képes csapat mellé, és legyél boldog a tudattól, hogy igaz magyarok barátja lehetsz!”
  Egy orsós-olsteint vajon milyen magyar hazaszeretet vezérelheti?

 2. Egyetértek a publicisztika mondanivalójával.
  Nagyon helytelenítem OV és fideszesék gárdaellenességét és a nemzeti érdekeket képviselő Jobbik ellenességét.
  A fidesznek nem csak kisajátítania és megvalósítania kell a MVSZ és a Jobbik nemzeti programjait, hanem meg kellene őket becsülniük.
  Amennyiben így folytatják, előbb-utóbb süllyesztőbe juthatnak, amit nem szeretnék.
  Az elmúlt évtizedben rendre lepergett a fideszről a lgtöbb jószándékú választói kérés és figyelmeztés. Fel kellene hagyniok végre ezzel az önpusztító gyakorlatukkal, és leszállniuk a magas lóról!

  1. Kedves “Nagynéni”!
   Ugye, nem gondolja komolyan, amit írt?
   Először is, a FIDESZ éppen most nem hiszi, hogy bárminek is rossz vége lesz számára.
   Másodszor: soha nem törődtek a jó szándékú figyelmeztetésekkel. Már 1998-ban elmondtam egyik prominens vezetőjüknek, hogy az a nagyképűség és arrogancia, ami jellemzi viselkedésüket (akkor is nyertek, de nem ilyen elsöprően), nem fog javukra válni. Tojtak a figyelmeztetésre.
   Ön szerint most, amikor minden idők legnagyobb győzelmét aratták, most törődnek azzal, hogy Ön vagy én mit mondunk?
   Nem fognak leszállni a magas lóról, bár igaz, s azt szoktam mondani: MAGASRÓL LEHET NAGYOT ESNI!
   Üdvözlettel: Czakó István

 3. Orbán a parlamenti válaszában ki sem mondta Vona Gábor nevét ennyire sem méltatta,ellenben a másik két frakcióvezetőt a nevén nevezte.Ez is bőven üzenetértékű.A Gárdát pedig Orbán és a Fidesz NEM FOGJA ENGEDNI MŰKÖDNI SEMMILYEN FORMÁBAN,ez boritékolható előre.Szerintem naivság az ellenkezőjét várni a Fidesz kormánytól,különben is már közölte:Nincs szükség Gárdákra,ő a”világhatalom” oldalán áll ebben a kérdésben is,ez egyértelmű.Pontosan ezért is kellett nekik a kéharmad/hivatkozási alap/,és nem a valódi rendszerváltás illetve a teljes elszámoltatás miatt!Kövér is említette már a választások után”le kell győzni a szélsőségeseket”,vajon kire gondolt?Bizonyára nem a likudra………….akkor miről beszélünk kérem?A Jobbik pedig tanulhatna a FKGP és a MIÉP példájából,ellenben hasonló sorsa jut.A Fidesz egy alattomos és sunyi párt,a Jobbik pedig már igazodni látszik a narancs elképzeléseihez.Nem lesz így jó……

 4. Orbán Viktor csak azt teszi, amit megengednek neki, hogy tegyen. Nincs értelme a cikkhez hasonló apellátáknak: Orbán Viktornak nincs már egy központi magja, amit az egyszerű ember lelkiismeretnek hív. A politikai közszereplők központi énjüket illetőn olyan mértékben erodálnak, hogy inkább hasonlítanak a Wilhelm Hauff meséjéből ismert Munk Péterhez, akinek a szívét Hollandus Mihály egy kőre cserélte ki, mint a hús vér emberekhez. Ezt persze minden választópolgár tudhatta volna. Lett volna alternatíva? Bizonnyal, de az is csak ideig-óráig, mert a politika malma minden tisztességet előbb-utóbb bedarál. Az igazi demokráciát, ahogy kitalálták, el is felejtették: mégpedig ahogy az az antik görögöknél volt. Ott a politikust, ha egyszer hibázott, hazudott, mást csinált, mint megígérte, a nép máris menesztette. Méghozzá messzire, ahonnan még nyolc év után sem volt esélye visszatérni. Lehet, hogy OV-t illetően a magyar nép is így járt volna jobban…

 5. EGY INDIAI MESE?EGY BÖLCS ÉS TANITVÁNYA AZ ERDŐBEN SÉTÁLNAK.LÁTNAK RÓKÁT A BÖLCS IGY SZÓL LÁTOD EZ A RÓKA VALAMIKOR INDRA VOLT AZ ISTENEK KIRÁLYA.DE A HATALMÁVAL VISSZA ÉLT EZÉRT VISNU MEGBÜNTATTE.MINDADDIG AMIG ÚJRA MEGNEM SZÜLETIK MARDOSNI FOGJA A BÜNTUDAT.MAGYARUL KI MINT VET UGY ARAT.

 6. Példabeszédek könyve 11. fejezet 2. vers:
  “Az elbizakodottságnak gyalázat a társa.”
  Meglepő számomra, hogy a Fidesz vezetője, mint istenhívő ember, nem figyel sem az emberi, sem a természeti jelzésekre! Lehet, hogy a tanácsadói nem nemzeti érzelmű emberek közösségéből áll!

 7. Mivel Izrael területfoglalási szándéka egyértelmű, főleg, hogy ezt sima perec is világgá kürtölte, ezzel szemben minden magyar állampolgárnak alkotmány adta hazafias kötelessége fellépni, és a magyar földterület egységét megvédeni. A gyengébbek kedvéért, a föld, az erőforrások, a Szent Korona tulajdona. Azok a kormányok, pártok és személyek, akik idegen hatalmak kezére játszottak magyar földterületeket, az alkotmány értelmében hazaárulók, ha ezt szervezeti formában hajtották végre, akkor összeesküvés és hazaárulás legsúlyosabb bűncselekményét követik el. Remélem, hogy a nemzeti erőknek, a Jobbiknak minden információi megvannak az eddigi MSZP-s, és Fideszes érdekeltségekhez fűződő, ilyen jellegű hazaárulásról. Tekintettel a Sukoró, és a Tiszasziget környéki, vagy akár Lázár János nevéhez fűződő, hódmezővásárhelyi, izraeli betelepítésekkel kapcsolatos földeladási botrányokra, és ezek kapcsán a még nyilvánosságra nem került, de feltételezhetően nagy számban előfordult, hasonló cselekményekre. A történelem során a magyarnak számtalanszor a vérének áldozásával kellett megvédeni a haza földjét. Kötél jár annak, aki saját hasznának előtérbe helyezésével, hatalmával visszaélve, magyar földterületet játszik át idegen fennhatóság alá. Szerény ismereteim szerint, a most kormányra került Fidesznek is van félnivalója, mert nehogy azt higgye, hogy apáink földjét a testvéreinek, zsidóknak adhatja. Amit eddig adott, vissza lesz véve, és ez csak idő kérdése. Orbán vigyázz!!!!!

 8. Kedves Czakó Úr!
  Köszönöm a válaszát. Elgondolkozom rajta. Bár csak az érintettek is megtennék!
  Irásából az derül ki, hogy ez hiú ábránd.
  Üdvözlettel: nagynéni

 9. Na szep! Velem ijesztgetik OV-t, en vagyok a kepen.
  De a cikkel teljesen egyetertek!
  SZEBB JOVOT!

 10. Ezektől mi várható?
  Szóval, a kérdés úgy tehető fel, hogy Orbán – Pintér segítségével – megszerezheti e azt a piacot, száz százalékos részesedéssel, amit úgy hívnak: Magyarország?
  Ha megszerzi, egy olyan “hatalmi totalitás” birtokosa lesz, melyre Európában biztos nem volt, a világon pedig valószínűleg nem volt példa – eddig.
  Mit értek “totalitás” alatt? Megfogalmazom.
  A társadalom [az állam] három “funkcionális zónát” foglal magában, a fehéret, a szürkét és a feketét. A politika mindig is arról szólt, hogy ezek a zónák, egymás viszonylatában, milyen “modus vivendit” tudnak, ideig – óráig kialakítani maguknak, milyen mértékben tudnak a másik rovására befolyást szerezni, teret nyerni.
  Nem tudok olyan történelmi példát, ill. nem ismerek olyan személyiséget, aki olyan otthonosan tudna mindhárom (!) közegben élni és mozogni, mint épp a jó Pintér úr…
  Képzeljük csak el, mi lenne ha sikerülne Pintér úr irányításával egy olyan szuper – minisztériumot létrehozni, amely minden közhatalmi jogosultságot és minden fontos információt birtokló szervezetet egy személy irányítása alá von, és ez a személy épp egy Pintér Sándor, a gazda pedig épp egy Orbán Viktor?
  Nos egy ilyen “rablásra” van példa! Molnár Ferenc ifjúsági regényében “A Pál utcai fiúkban”. Itt – és csakis itt – eshetett meg, hogy megjelentek a Pásztorok és az idősebb, kijelentvén “einstand” (!), elvitték az összes golyókat.
  Nos, ez az Orbán – Pintér duónak nem fog sikerülni! Ezt megjósolhatom!
  2010.03.21

 11. NÉHÁNY TÖRTÉNELMI TANULSÁG ILLIK IDE:
  -HA EGY NÉP ELEGENDŐEN ELSZÁNTA, ELTÖKÉLTE MAGÁT SZABADSÁGA KIVIVÁSÁRA ÉS BÁRMIRE HAJLANDÓ AKKOR LEGYŐZHETETLENNÉ VÁLIK CSAK A MEGFELELŐ ESZKÖZÖKET KELL ALKALMASAN MEGVÁLASZTANIA ÉS CÉLJÁT EGYSZER BIZTOSAN ELÉRY (egy vietnámi tábornok alkalmazta ezt sikerrel)
  -HOGYAN LEHETETT VOLNA MÁSKÉPPEN SIKERES A MAGYAROK HONFOGLALÁSA, VAGY ÉPPEN A ROMÁNOK ERDÉLYFOGLALÁSA
  -HA VALAKI GYÁVÁN AZT HISZI HOGY A SUNYI LAPITÁS, KIVÁRÁS NAGYOBB BIZTONSÁGOT AD NEKI, AKKOR NÉZZE MEG ALAPOSABBAN AZ IRAKI HALÁLOZÁSI STATISZTIKÁKAT, KÜLÖNÖSEN MIÓTA ODA BETETTE LÁBÁT A DEMOKRÁCIA
  -AZ UJDONSÜLT HAZAI DIKTÁTOROKNAK NEM ÁRTANA
  FIGYELEMBE VENNI HOGY HA BAJ VAN AKKOR HONNAN TUDNAK LEAKASZTANI TIZ EZER SZOVJET TANKOT A SZÉKÜK BEBIZTOSITÁSÁRA
  -A GAZDAG ÉS GŐGÖS BIRODALMAKAT RONGYOS, SZEGÉNY DE ELSZÁNT ÉS ÖNELLÁTÓ NÉPEK VERTÉK SZÉT, AKIKET SEMMIFÉLE IZMUSOKKAL NEM LEHETETT AGYMOSNI
  -AZ ANGOLOK MINT HÓDITÓK, MINDIG SZEMÜK ELŐTT
  TARTOTTAK EGY ARANYSZABÁLYT: “SOHA NE HOZD AZ ELLENFELED OLYAN HELYZETBE HOGY NE LEGYEN MIT VESZITENIE, MERT EZ MEGSOKSZOROZZA EREJÉT ÉS MEGFORDITHATJA A CSATA KIMENETELÉT
  -LÁSD MIÉRT NEM KÉPES A DEMOKRÁCIA GYŐZNI IRAKBAN, AFGANISZTÁNBAN,………STB(ámbár pusztitani, gyilkolni, rendkivüli hatásfokkal rombolva valamiféle eredményt biztosan el lehet érni, de ki és mit nyer ezen?)
  -ÁMBÁR ABBAN IS VAN NÉMI IGAZSÁG HOGY A NAGY PÉNZEK CSINÁLJÁK A TÖRTÉNELMET, VISZONT SOHA NE FELEDJÜK HOGY AZ EVOLÚCIÓS TÁVLATOKBA CSAKIS AZ ANYÁK MÉHÉBŐL VISZ EL AZ ÚT.
  -AMIÉRT IS NEKÜNK A MAGYAR ÚT AZ EGYETLEN ÉS BÉKÉVEL JÁRHATÓ

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Orbán Viktor és a Magyar Gárda
Orbán Viktor a bűnözőket választja a gárdisták helyett
Jobbik-MSZP-LMP koalíció… a nemzet ellen
Close