KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kósa őszödi beszédet mondott: a 2006-os zavargásokat Gyurcsány robbantotta ki Ron Werber tanácsára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
NIF: Kósa Lajos az álláshalmozás bajnoka, Debrecen zsidó származású, örökös  főpolgármestere, a magyarországi zsidó PT oszlopos tagja, leigázóink egyik vezére, zártkörű rendezvényen elkotyog egyet-s-mást.
Olvasásra ajánljuk az alábbi cikket és letöltésre, meg alapos meghallgatásra a KL könnyed dumcsizását.
Az alábbi cikkhez kéretik elolvasni az ajánlott linkeket, illetve letölteni a NIF új-zélandi szerveréről a Nemzetbiztonsági Hivatal felszabadított, de feketével sűrűn kitörölt, s ily módon névtelenittet dokumentumait.
Bepillantast nyerünk a mai magyarországi helyzetbe, mely megfelel, nekünk magyaroknak, a pokol fortyogó bugyrainak. A sátán végbelének fortyogásáról szerzünk tudomást! Ez itt zajlik a magyarok országában, a szemünk előtt, miközben mi hortyogva alusszuk az igazak álmát!

A napokban felkerült az internetre egy hangfelvétel, amiben Kósa Lajos egy zártkörű rendezvényen meglepő nyíltsággal beszél a magyar belpolitika titkos kérdéseiről.

Kósa Lajos

A téma alapvetően Habony Árpád „jogi státusza”, a fideszben betöltött szerepe, és úgy általánosságban, a politikai háttéremberek helyzete. Az utóbbi időben a fideszes politikusok, amikor Habony Árpádról kérdezték őket, mindig azt a választ adták, hogy nem áll a kormány alkalmazásában, és pont.

Most ezt a kommunikációt Kósa rendesen tökönrúgta,

hiszen elárulta, hogy ez csak egy technikai fogás, ugyanis Habony „túl veszélyes” ahhoz, hogy nyíltan vállalják a vele való együttműködést. Ez alatt azt érti, hogy egy ilyen médiademokráciában, mint a miénk, egy politikai szereplőnek minden mozdulatára oda kell figyelnie, nehogy a sajtó valamire ráharapjon. Például nem szabad túl drága autóval mutatkozni, vagy túl exkluzív helyeken nyaralni, mert azzal már rögtön lehet hergelni az egyszerű proletárt a hatalom ellen, aki jó posztkommunista szokás szerint mindenkit gyűlöl és mindenkire irigykedik, akinek valamiből jobb vagy több van (függetlenül attól, hogy jogosan vagy jogtalanul szerez valaki több pénzt). Habony nem egy olyan figura aki, odafigyelne ezekre, és ezért sokat árthatna a pártnak, ha a tanácsadói szolgáltatása hivatalos lenne.

Ez idáig tiszta. Hogy a cinikus nyilatkozatairól elhíresült Kósa kiknek és miért mondta azt, ami a hangfelvételen hallható, egyelőre nem tudjuk.

Viszont kicsivel később, a felvételen körülbelül 5:10-től, egy ennél sokkal érdekesebb dolgot kotyog el. Ugyanis azt mondja, hogy

a 2006-os zavargásokat valójában Gyurcsány robbantotta ki akkori tanácsadója, Ron Werber javaslatára.

2006Mi van? Kérdezhetik most sokan. A magyar belpolitika egyik fordulópontjaként kezelt tüntetés sorozat megtervezettségét egyébként már sokan felvetették, de ennyire nyíltan még senki sem mondta ki, főleg nem olyan, aki a politikai játszmák olyan magas szintű beavatottja, mint Kósa. (Kósa szabadkőműves voltát maga sem rejti véka alá, sőt már-már kérkedik vele, például a debreceni főtérre rejtett szimbólumokkal.)

Jellemző, hogy a 444 (akinek egyik bértollnoka rakta föl a hanganyagot) lazán átsiklott ezen az aprócska momentumon, és csak a Habonyos részt tartotta fontosnak elemezni.

Pedig ez az elszólás rengeteg további kérdést vet fel. Ahogy Kósa mondta, a 2006-os őszi zavargásokat azért robbantotta ki Ron Werber tanácsára az MSZP, mert csak egy ilyen válsághelyzet létrehozásával tudták megtartani az öszödi beszéd után a politikai hatalmukat. Egy volt rendőrkapitány 2013-ban a bíróságon vallomásában azt állította, hogy egyes tüntetők pénzt kaptak ismeretlen forrásból, hogy felfordulást keltsenek. Valamint azt már korábban megtudtuk, hogy magának az öszödi beszédnek a kiszivárogtatása is szándékos volt. Akkor hogy is van ez?

Mindenhol a megkonstruáltság elemei lepleződnek le, de akkor csak egy kérdésünk van. Cui bono? Kinek az érdeke?

A Kósa Lajos öszödi beszéde Habonyról, Ron Werberröl, Gyurcsány öszödi beszédéről és a 2006-os zavargások kirobbantásáról, amennyiben a világhalóról eltávolítják,  innen tölthető le:
https://mega.nz/#!gl8lhLCD!ZZsxTcfPqE2w-qviYPPbnWmyqRpvDLomfXKY4SeO9mo
mediavadasz.info
kapcsolódó:
Szabadkőműves jelképek Debrecen főterén
Zsidónegyed épült Debrecenben
Már nem államtitok: Gyurcsány tudtával szivároghatott ki az őszödi beszéd

  • Alkotmányvédelmi Hivatal „Gyümölcsöskert” jelentés

Ez a dokumentum, letölthető innen:
https://mega.nz/#!d0NSUBCK!NnO6Kr2QhrY_J_ZAiuAFTZUP6BLIfTwIXdcQxk8V87g

  • Alkotmányvédelmi Hivatal „Gerilla” jelentés

Ez a dokumentum, letölthető innen:
https://mega.nz/#!E1VAVTQK!14GCzoqZclequOde_aS6qnfl6TJmr0d7UFTtnzx2IK4
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Kósa őszödi beszédet mondott: a 2006-os zavargásokat Gyurcsány robbantotta ki Ron Werber tanácsára

  1. „hatalmi téboly,politika világa,650 ezer forintos koncert jegy,15 milliós mercédesz ( vagyonosodási vizsgálat?) . Akkora idióta vagy, hogy mutogatni kellene az állatkertben! Van neked fogalmad, és annak a sok hülye pártoló cimborádnak, akik a háttérben élvezik,és teleszájjal röhögik az ökörséged,butaságod, hogy valójában mi folyik ebben az országban? Tudod mi 650 ezer forint? Elmondom neked te anyád majma! Annak a cégnél(?) amit ti postának hívtok,és a vezére milliókat visz haza havonta,ott egy kézbesítő NYOLC évet(?) spórolt,hogy megcsináltassa a fogát. Feltudod fogni, te majom?! Az kívánom neked, meg a habony haverodnak is,hogy enni tudjatok de sz..ni ne!
    Egy féreg vagy!!

  2. Kössük össze Ron Werber ténykedését Gyurcsány ösződi beszédének következményével, Magyarország beszédet követő kirablásával,és kikerekedik egy kép, amelyen az Gyurcsány ösződi beszédét külföldről tervezték meg. Hogy elhitessék az emberekkel, hogy nagy a baj, aztán a bajra hivatkozva jöhettek a megszorítások.Az, hogy Kósa kikotyogott valamit, azt jelenti, hogy tudott az ösződi beszéd nevű cirkuszról, Ha pedig ő igen, akkor főnöke Orbán is.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: