KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb tüntetés – már a Kossuth téren – Nemzetünk Földjéért (Dr. Gaudi-Nagy Tamás felhívása)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Gaudi, Fotó: NIF
Dr. Gaudi-Nagy Tamás Fotó: NIF

Május 6-án nyomásgyakorló tüntetés a Kossuth téren a magyar föld külföldiek általi elrablásának megállítása érdekében

Kérlek, hogy a május 1-jei tüntetésen (beszámoló és videó) elfogadott és az Európai Bizottsággal az EU Házra kiragasztással közölt ultimátumot terjesszétek, készüljetek és gyertek el a május 6-án 9.20-kor a Kossuth téren kezdődő tiltakozó és nyomásgyakorló – rendőrséghez már bejelentett –  tüntetésre, amelyet az újonnan megválasztott Országgyűlés első  ülésnapjára azért szerveztem, hogy kikényszerítsük a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében szükséges kormányzati és törvényalkotási lépések haladéktalan megtételét.

Követeljük együtt az Alaptörvény módosítását  a külföldiek termőföldszerzése megakadályozása és hazánk EU tagságának megszüntetése érdekében tartandó népszavazás lehetővé tétele és a korábbi szabályok szerinti megtartása érdekében, továbbá a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és helyébe egy nemzeti földtörvény, illetve nemzeti üzemszervezési törvény elfogadását, illetve olyan országgyűlési határozat elfogadását, amely felülvizsgálati szempontokat és tárgyalási alapelveket is egyidejűleg meghatározva Magyarország Kormányát felszólítja arra, hogy haladéktalan kezdeményezze az Európai Bizottságnál az EU csatlakozási szerződés teljes körű, nemzeti érdek alapú felülvizsgálatát, különösen a termőföld tőke javak szabad áramlását szabályozó fejezetből való mielőbbi kivétele érdekében.

A nemzeti  ellenállás új szakaszába érkezett: tarts velünk Te is nemzeti önrendelkezésünk kivívásáért és a magyar termőföld nemzeti kézben tartásáért!
Budapest, 2014. május 3.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő
Előzmény: 

Takarodjatok! – Nemzeti ellenállók harcos ultimátuma az Európai Bizottsághoz (videó)

EU ellenes tüntetők ultimátumot intéztek az Európai Bizottsághoz

0 thoughts on “Újabb tüntetés – már a Kossuth téren – Nemzetünk Földjéért (Dr. Gaudi-Nagy Tamás felhívása)

 1. „A Jobbikhoz köthető nemzeti ellenállásnak vége. Sikeresen kiherélték, megvették kilóra. Mehettek a kukába. Lapozzunk.”
  Kezdődik….. 🙁

 2. Azt gondolom, hogy végre fel kellene ébrednie minden magyar állampolgárnak, pártoskodástól függetlenül, hogy meg kell védeni a Magyar Hazát bármilyen áron!!!
  Sz Kata
  Ui. „Nem nagyon értem,hogy miért angol nyelven kérik tőlem a saját hazámban az email címemet”…..

 3. Nem a Jobbikot kell szidni, hanem ezt a manipulátor társaságot.
  Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: