KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van-e helye az unióban egy terrorállamnak?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna-terrorállam halállal fenyegette meg a Mi Hazánk frakcióját.

A fenyegetőzők közé – ahogy az egy terrorállam tisztségviselőjéhez illik – Dmitrij (Dmitro) Kuleba külügyminiszter is beszállt.
Távol állok a Mi Hazánk Mozgalomtól. Nem az én világom. És mégis… De mégis …

Az egészet annak fényében kell értékelni, hogy: 1. Hazánk Ukrajna szemében a 2. sz. ellenség; 2. a vezető brit napilap, a Times, a minap egy cikkében ORBÁN VIKTORNAK AZ ELTÁVOLÍTÁSÁRA HÍVOTT FEL. Aki, tudvalevőleg, “PUTYIN BÁBJA AZ EURÓPAI UNIÓBAN”

Eltávolítani… – honnan? Az Európai Unióból? Vagy netán…? A nyugati állami terrorista bűnbanda, akiket csak a pechük akadályozott meg abban, hogy 2014 nyarán az orosz államfő gyilkosai legyenek.

Most tehát ránk is sort kerítettek.

Azzal, hogy a Nyugat rohamosztagosai – a kárpátaljai magyarok után immár magyarországi magyar politikusokat is halállal fenyegetve, akcióba léptek, a gépezet, mindenesetre, beindult. Aminek csalhatatlan jele a Times – nekünk szóló hadüzenetével felérő – cikke.

Ez is érdekelheti:  Magyarország ukrán megszállását javasolja egy neonáci ukrán tiszt

NATO-béli “szövetségesünk” hadat üzent nekünk!

Madarat tolláról, embert barátjáról – tartja a mondás. MADARAT TOLLÁRÓL, EGY SZÖVETSÉGET A VÉDENCEIRŐL – mondom erre én. Brit lapok alapján írták meg nálunk is, hogy Ukrajnában különleges osztagokat hoznak létre “Ukrajna ellenségeinek” az ország határain kívül történő likvidálására.

“Ukrajna ellenségeiről” a kijevi titkosszolgálat két feketelistát is összeállított. Ezek: a “Mirotvorec” (“Béketeremtő”), illetve “Poszipaka [“Muszkavezető”] – A KREML ÜGYNÖKE”. Az előbbi listára – Orbán Viktor miniszterelnökünk, és mások után most fölkerült Toroczkai László, a “Mi Hazánk Mozgalom” – egy magyar parlamenti párt – vezetője is. Míg Szijjártó Péter külügyminiszterünk: “Muszkavezető – a Kreml ügynöke”.

Brüsszelnek mindkettőjükből nagyon elege van már.

Azt, akinek miniszterelnökünk állítólag a bábja, hét éve a Nyugat megpróbálta eltávolítani”. Ez Obama amerikai, illetve Porosenko ukrán bábelnök összjátéka volt, amihez az egész Nyugat falazott, élén a minket folyvást a jogállamisággal, az emberi jogokkal szívató Mark Rutte holland miniszterelnökkel. A maláj légitársaság ama utasszállítójának a lezuhanásáról van szó, amelyet 2014. július 17-én a Donbassz fölött, a Latin-Amerikából hazafelé tartó Putyin elnök különgépével összetévesztve lőttek le.

Jogállamiság…

Egyelőre azonban még nem Orbán van a soron. El lehet őt távolítani másképp is. Belső zavargások, polgárháború közeli állapotok kierőszakolásával. Az utóbbi alkalmat adna arra, hogy a NATO – “a magyar demokrácia védelmében” – beavatkozzon.

Csak a vak nem látja, hogy a módszeresen, érezhetően kívülről korbácsolt Orbán-ellenes hisztéria talaján egymást érik a mondvacsinált ürügyekkel összetoborzott (immár) tömegtüntetések, amelyek mind gyakrabban csapnak át a rendőrséggel kiprovokált erőszakos összetűzésekbe. Éppen tíz éve így robbant ki és győzött a Majdan Kijevben.

Látjuk, hogy mi lett belőle.

MOST HAZÁNKBÓL AKARNAK EGY MÁSODIK UKRAJNÁT CSINÁLNI: liberálfasiszta bábrezsimmel, felvonulási terepként – amely egyben további ágyútöltelékeket biztosít az Oroszország elleni háborújukhoz.

Mondja már meg valaki: elegendő indok-e az, hogy egy pedofília miatt elítélt ember nem kellő körültekintéssel aláírt megkegyelmezése nyomán valakik, egy-két nap leforgása azt megszervezve, az utcára és vigyenek kb. 300-500 ezer embert. Előzőleg a Parlamentben szájukat tépő demagógok még azt sem tudták, hogy nem személy szerint a miniszterelnök illetékessége felülvizsgálni bírósági ítéleteket, és dönteni kegyelmi kérdésekben. Nem feladata ellenőrizni a miniszterek minden egyes döntését sem. Az utóbbi a köztársasági elnök, az előbbi az alkotmánybíróság feladata.

(Mindez egyébként szerepel a közigazgatási szakvizsga tananyagában. Mely vizsgát a parlamenti képviselőknek is le kell tenniük.)

Egyszer talán majd megtudjuk: kik és miért vezették meg a két politikus asszonyt. Ki csempészte oda, például, Varga Judit elé az aktát úgy, hogy a miniszter asszonynak gyakorlatilag módja sem volt megismerkedni annak tartalmával. De lehet, hogy nem is tartotta azt fontosnak, és a rengeteg aláírandó között gépiesen aláírta. Abból indulva ki, hogy AZ ÁLLAMFŐ MELLETT IS MŰKÖDIK EGY JOGI FŐOSZTÁLY. AKIK FELELŐSSÉGE, HOGY JOGI SZEMPONTBÓL “CSONT NÉLKÜLI” IRATOK KERÜLJENEK AZ ÁLLAMFŐ ELÉ, ALÁÍRÁSRA. Az ő feladatuk lett volna az is, hogy JOGI SZAKVÉLEMÉNYT mellékeljenek a szóban forgó kegyelmi kérvényhez.

Régi meggyőződésem: átkozott, a vesztünkre törő mostani “szövetségeseinknek” is éppen úgy megvan az ötödik hadoszlopuk a magyar államapparátusban, ahogy megvolt nyolc évtizede is. Közreműködésükkel Brüsszel most három legyet is ütött egy csapásra: 1. pedofil hírbe hozták és lejáratták a megbuktatni kívánt Orbán Viktort (és Varga Juditot); 2. megtörtént a jövőbeni “pesti Majdan” próbaelőadása (netán már a főpróbája?); 3. sikerült “kigolyózni” Varga Juditot.

Júniusban Európai Parlament-i választások lesznek. A Fidesz őt kívánta jelölni a párt ottani frakciójának élére. Varga Judit nagy tudású, szakmailag igen felkészült szakpolitikus. S mint ilyen, roppant kellemetlen ellenfél a brüsszeli bürokraták számára. Főként, hogy az év második felében (ha igaz) hazánk tölti be az Unió soros elnöki tisztét.

Mint látjuk: nem babra megy a játék. Beindult a gépezet.

Az bátor kiállása volt a Mi Hazánk parlamenti frakciójának, hogy nem hagyják megfélemlíteni magukat. A halálos fenyegetésnek azonban nem csupán az ijesztgetés volt a célja. Írói számára az is szempont volt, hogy egy újabb ügyben állítsák szembe a közvéleményt és a kormányt.

Orbánt kétfelől is támadni fogják. A többség “túlzottan oroszbarát” kurzusa miatt: lám, úgymond milyen veszélybe sodorta és sodorja az országot és annak polgárait a Putyinnal való bratyizás. Egy kisebbség szerint azonban Orbán gyáva, megalkuvó – csak a hatalmát és (az összelopott) vagyonát félti. És azért törleszkedik a Nyugathoz (és Izraelhez).

Adott esetben ez a két, ellentétes vád egymást fogja erősíteni – és gyengíteni fogja az összefogást ebben a kritikus, életveszélyes helyzetben.

Ha most elbukunk, és jön az ötödik hadoszlopból álló Kijev.02 bábrezsim, AKKOR KÉSŐ LESZ MÁR A BÁNAT!

Akkor – mint egykor Mao Ce-tung figyelmeztette honfitársait : “KÉSZÜLJETEK A HÁBORÚRA ÉS A SZEGÉNYSÉGRE!”

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Az Azov zászlóalj tagjai Waffen-SS szimbólumokkal az Önkéntesek Napján Kijevben, Ukrajnában, 2020. március 14-én. © REUTERS/Gleb Garanich

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük