KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Mindenhol ott vagyunk; meg fognak ölni titeket” – halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A levélben a névtelen fenyegetők Toroczkaiék autóinak felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája.

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze szerdán a Mi Hazánk Mozgalom, miután a párt parlamenti frakciójának összes tagja ukrán nyelvű halálos fenyegetést kapott.

Ez magyarra fordítva nagyjából így nézett ki:

„Toroczkai!!! Ön és párttársai a Mi Hazánk, szigorúan meg lesznek büntetve Kárpátalja elfoglalására irányuló megszállási ötleteikért. A Rajongók a háborúban (sic) nevű szervezetünk tüzes üdvözletét küldi nektek. Az önök rohadék határőrei beengedtek minket menekültként a területükre. Sokan vagyunk. Először az irodátok fog leégni, aztán autók fognak felrobbanni. Meg fognak ölni titeket. Azt tanácsoljuk a rokonaidnak, hogy kezdjenek pénzt gyűjteni a temetésedre. Nem tudtok elbújni, mindenhol ott vagyunk… A megtorlás elkerülhetetlen.”

„Olyasmi történt, amire még nem volt példa. Egy teljes parlamenti frakció kapott halálos fenyegetést. Nem burkolt fenyegetésről van szó, hanem egészen konkrétan a Mi Hazánk Mozgalom frakciója tagjainak meggyilkolásáról”

– reagált Toroczkai.

A pártelnök elmondta: a fenyegető üzenet Ukrajnából érkezett, magyar és ukrán nyelven. A feladók Ukrajnában harcoló harcosokként mutatkoztak be az üzenetben. Minden levelet Toroczkainak címeztek, ám a párt parlamenti frakciójának összes tagja megkapta.

A levélben autóik felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája. Az üzenethez képeket is csatoltak, amiken maszkos illetők láthatók, illetve a Mi Hazánk politikusai halálfejes festéssel az arcukon.

A Mi Hazánk politikusai feljelentést tettek az ügyben.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Holokauszt-megemlékezésem 2024…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “„Mindenhol ott vagyunk; meg fognak ölni titeket” – halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából (videó)

  1. SZARHÁZI BUDOS BANDERISTA ALJBANDA.REMÉLJUK AZ OROSZOK MINÉL ELÉBB MEGTESSZIK VELETEK EZT.KIOPERÁLJÁK A GOCOT E VILÁGBÓL.

  2. Ukrajna egy fasiszta terrorállam. Aki fegyverrel,pénzzel, gyógyszerrel, élelmiszerrel, szolidaritással támogatja, az bűnpártoló és bűntárs. Terrorista bűntárs Joe Biden, Kamela Harris, az USA külügyminisztere és pénzügyminisztere, Ursuls fon Der Layen, az EU külügyminisztere, valamint az EU Tanács minden tagja, aki nem vétózta meg az Ukrajnának segélyek folyósítását, s szankciók megszavazásával gyengítette Oroszországot fasizmus elleni harcában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük