Novák Előd: A magamfajta idealistáknak nincs helyük a mai politikában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Esküjéhez híven visszaadja parlamenti mandátumát, és visszavonul a politikától Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke, országgyűlési képviselő. Novák nem alapít új pártot, a Jobbikot saját gyermekének tekinti, és mint mondta, jobbikos marad.


N1Tv

9 thoughts on “Novák Előd: A magamfajta idealistáknak nincs helyük a mai politikában

 1. Nem tudni, hogy a nagy politikai játszma része-e Novák Előd parlamentből történő kizárása, de a kulisszák mögé nem látva, ez a bánásmód roppant gusztustalannak tűnik. Abban biztos vagyok, hogy vona gábor egy aljas szószegő, hitvány gazember; akármi legyen is a játék neve. Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy Novák Előd egyre inkább maga volt a Jobbik; eltávolítása egyenlő a párt bukásával. A mozgalom élni fog tovább, de nem ezen a néven! A Jobbik szétzüllesztése lehet a fő cél, mert egyre veszélyesebb a fidesz számára, ezért orbán egyszerűen felvásárolhatta vonát. Jutalmul biztosan kap egy miniszteri tárcát. Persze előtte átigazol a fideszbe. Ha a Jobbik nem veszti el szavazótáborát, akármi legyek! Idén a Feleségemmel ki se mentünk már a Szigetre, a Jobbik Majálisra, pedig éveken át nagyon boldog időket élhettünk meg ott. Rend volt, tisztaság volt, a levegőben érezni, tapintani lehetett a „magyart”. Nagyon szép volt, tán igaz se volt!
  Vattay Szabolcs

 2. „naivitás azt gondolni,hogy a tisztesség és a politika,megférnek egymással karöltve. Érdekek mentén haladva a pártok(?),képviselők, mindent figyelembe vesznek ,”csak a választók érdekei maradnak ki mindenből.
  Nem hiszem,hogy tizenhárom év kellett ahhoz, hogy kiismerje vona.g. erkölcsi színvonalát. Akiknek még maradt egy kis tartása, lelépnek,mert amit hoz a jövő(?) ahhoz Ember nem adja a nevét.

 3. Ez nagyon durva hír!
  Novák Előd keményen állja a sarat, és hát, mivel a feleségét benntartották, -nagyon taktikusan-, így befogja a száját is.
  Ugy gondolom, hogy a feleségét majd a 2018-as választások előtt fogják kivágni!
  Addigra már elmúlik a jelenlegi belső sumákolások aktualitása és a Novák Előd esetleges 2018-as kipakolása már nem fog földrengést okozni! Előd most megkapja a lehetőséget, hogy a felesége 2018-as kirúgásáig találjon megélhetési lehetőséget a 3 gyermeke eltartására.
  Vona Gábor beleolvadt a mai magyar politikusi takonyba! Kellemes lubickolást Gabi!

 4. Végtelenül bölcs az előttem szóló meglátása! Dúró Dóra valóban egy fajta biztosíték zázrivecz gabikának. Vattay Szabolcs

 5. Csalódtam Vonába.Novákot igazi gerinces magyarnak tartom.2018-an nem hiszem,hogy elmegyek a jobbikra szavazni. A haverjaim is ugyan így vélekednek.

 6. Ez a Jobbik pálfordulása. Sajnálom, hogy kitették Novák Elődöt, mert nem érdemelte meg. Egyenes embernek látom, van tartás benne. Ilyen magyar érzelmű „Szent Korona”-ra felesküdöttre nincs szükség a mai aljas politikában. Lehet jobb lesz neki igy, feltalálja magát. Sok sikert Előd!

 7. „egyenes embernek látom,van tartás benne
  Akkor kilépett volna már régen,és nem asszisztál ehhez a bohózathoz! De maradt volna ő is tovább,ha lehet, akár min.elnöki székig „küzdve,hiszen minden politikus álma,hogy egyszer ő is odaülhessen.
  Amelyik politikus ma nincs tisztában vele, hogy az egész egy színjáték,egy bohózat,az idióta. Ha tisztában van vele,akkor CINKOS !!
  Mindenképpen bukott a mutatvány!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük