SÍRVA VIGAD A MAGYAR, AVAGY FELTÖRŐBEN A TROLL DEMOKRÁCIA

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

ÍRTA:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

14 thoughts on “SÍRVA VIGAD A MAGYAR, AVAGY FELTÖRŐBEN A TROLL DEMOKRÁCIA

 1. Hát én nem tartom viccesnek ezt a komédiát. Azt se tartom erénynek, hogy egyetlen tüntetésen sem vettek részt ezek a nagyon bölcs, előrelátó fiatalok. Mert, hogy előre tudták? Nem! Mert nem érdekelte ezeket a haza sorsa; mert nagy valószínűséggel beszari alakok is egyben! Ma az utcán már tényleg nem lehet elérni semmit! De ezt ezek előre tudták. PERSZE! Még a végén el is hiszi valaki azok közül, akit érdekel hazájának sorsa. Vattay Szabolcs

 2. Mindig elmondom mindenkinek, demokrácia nem létezik. Mindenkinek erkölcsösen, igazságban, szabságban kell élnie. Nem kellenek pártok, azok mindig valamely klikket képviselik, nem a többség oldalán állnak.
  Bennünk magyarokban a lelkünkben mindig érezzük a jóság sugallatát, ehhez nem kellenek izmusok, vezérek, papok, élősködők…stb.
  Atilla

  1. Teljesen igaz a hozzászólása.
   Csak egy dolgot felejtett el, hogy egy igaz, jó erkölcsű emberi hit egysége nélkül, nem a mai vallásokra gondolva, nincs működő társadalom.
   Az összefogás egyazonos hitválág nélkül semmis. Egyedül, atomizálva, hosszú ideig nem lehet fennmaradni az életnek nevezett társasjátékban.
   Ezek a fiatalok épp az egység ellen játszanak, az is lehet, hogy máshonnan irányítva.

   1. Nagyon köszönöm a hozzászólását, természetesen igaza van. Oly sok-sok érzés van a lelkünkben, hogy kimondatlanul is értenünk kell, és értjük is a finom rezgéseket. Megérezzük az összetertozást.
    Tisztelettel:
    Atilla

 3. -hogy is van ez?-minden párt lop-csal-hazudik,az elmúlt 25 évben, „A probléma az rendszerszintű, elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a jelenlegi berendezkedésben és a jelenlegi struktúrában ki tudna nőni egy elfogadható párt ..” DE : „sokan megkerestek minket azzal, hogy csináljunk pártot. Ez megfontolás alatt áll, hajlunk rá, …”-na akkor még kell egy kicsit fejlődni agyilag

 4. A lényeg itt az, hogy a gyerekek tudják-e hogy mit akarnak, mit szeretnének elérni és hogyan? az utat, a módszert és főleg, hogy lehetséges-e a mai Magyarországon a mai viszonyok között elérni „valamit”?

 5. -a pártok nem jók,majd mi csinálunk egy másik pártot,és az tuti lesz.
  Hány elmebeteg mondta már ugyan ezt,aztán amikor a hatalom közelébe került,semmi nem változott !! És nem is fog! Ahhoz EMBEREK kellenek! Nem karrierista, hataloméhes, komplexusokkal küszködő,apuci a háttérből irányított, elkényeztetett csemetéi. Akiket már otthon beoltott a papa, és a „szűkebb haveri köre, az éppen aktuális eszmékkel. Lejárt konzerveket, az egyszerű embereket meg nem kell még jobban sárba taposni, és nem velük vitetni el megint a balhét. Nagyon sokan belőlük húznak hasznot. A nyomorba döntésükkel,hogy aztán eljátszhassák a megmentő szerepét.
  „az úgynevezett népi vándordiákokat, akiknek a pozitív munkáról fogalma sincs, ne engedjétek a politika közelébe.
  A „harminc év is ezt bizonyította!

  1. T. Toth Ur, ezt már többször átbeszéltük az oldalon, hogyha vezért kell választani, akkor rögtön elkezdődik a pártosodás. Mert más csoportok más vezért akarnak. Élő példa a jovonk.info és a hidfo.ru mögött álló paramilitáris nemzeti szocialista szervezet. Ahogy az öreg vezér leköszönt a csapat két pártra szakadt, amikor új vezért kellett választani. A pártok kialakulása a természetes társadalmi fejlődés eredménye. Nem a zsidók találták ki nekünk buta gójoknak!

 6. T.Transyadmin!
  Köszönöm a válaszát,engedelmével néhány gondolat,mely hibádzhat is.
  -‘ahogy egy csoportosulás létszámában megerősödik,megjelenik a „tőke,és a saját érdekei szerint befolyásolja,terelgeti, a számára kedvező, hasznot hozó irányba. Vagy maga hozza létre a csoportosulást,mintegy látszólagos ellenzékként színlelve. A tőke számára az ideológia teljesen mindegy ,hogy mit takar,lényeg a haszon. A cél, a csoport,párt,maga mellé állítása haszon ellenében, hiszen a pártot finanszírozni kell. Befektet, hogy aztán később benyújthassa a számlát. Bőségesen! Ha ez nem lenne lehetséges,bár ennek kicsi a valószínűsége, megkezdődik az ellehetetlenítése, a hatalom részéről is, a média(?) által bevett lejárató kampánnyal is, hogy aztán a belső marakodás megtegye az utolsó lökést. Az ember gyarlóságából kifolyólag nehezen,vagy egyáltalán nem tud ellenállni a kísértésnek,így borítékolható a végeredmény.
  Amíg a „tőke mozgása nem lesz szabályozott, törvényi keretekkel is, vagy minőségi változáson nem megy át az ember(?), bár az utóbbinak kicsi a valószínűsége, minden marad a régi. Legfeljebb új szereplőkkel, de a nóta a régi marad.
  Nekem ez a véleményem.

  1. Es mindez, amit irt, nem alkalmazható egy vezérre? Még könnyebben, mert ott csak 1 (egy) emberről van szó!
   A zsidó mondás szerint, mikor kirúgják egy hivatalból, azt mondja nem találta el az összeget. Tehát zsidó vélemény, hogy mindenki korrumpálható!!! Ilyen szöveget ezért nem vártam el Tóth úrtól.
   De mindez fatalista beszéd!
   A fatalisták is szétnéznek, mielőtt átkelnének a forgalmas utcán!
   Ugyhogy olvassa el figyelmesen a képzelt pártnak adott válaszokat!
   Adjon jobbakat!
   A vita, a kulturált vita, fejleszti a közösséget.
   Az elzárkózás a közösség halála!

 7. ” a tudomány tudást eredményez,a vélemény tudatlanságot. (A.E)
  Nem akarok a nagy elődökre hivatkozni,de szükség esetén talán lehet.? A szóban forgó véleményezést ezen témában, már megtették Ők is előttem, ha nem kimondottan ezen szavakkal. Remélhetőleg(?) Ők is megkövetik Önt !? Én annak függvényében megteszem,hogy nem feltétlen kell,hogy egyezzen a véleményünk, azon oknál fogva is,hogy a politikai jártasságom az Önéhez képest nulla. A véleményem az elmúlt közel hatvan év tapasztalatát is magában hordozza. „Ha mindenki egy irányban gondolkozik,akkor senki sem gondolkozik. De amint érzékelem,igaz a régi mondás,hogy nem feltétlen szükséges a „nagyok dolgába fecsegni.

 8. „az elzárkózás a közösség halála.
  Először önmagunkat kell megvizsgálni,aztán a feladatunkat,aztán azokat,akikért végezzük. Nehogy pusztán idő pocsékolás legyen amit teszünk, mert egyesek képesek bűnünkként felróni szolgálatainkat.”
  Közösség..? Ahol legalább hárman összejönnek,szükséges,hogy mindenkinek legyen egy darab parafa a zsebében,nehogy túl mélyre sűllyedjen a beszélgetés, de ahol hárman összejönnek ott egy negyedikre, általában kimondják a „halálos ítéletet. Többnyire a hangulatra játszanak,és nem az igazság a lényeg,pedig az a beszéd mely nélkülözi az igazságot,fecsegésnek is hitvány! Tömeg? Hamis illúzió,azt a látszatot kelti,hogy biztonságban vagyunk,jó irányban haladunk,összeér a vállunk,és egy kicsit melegítjük is egymást. A tömeg csak fogyaszt,a tömegből kiváló egyének hoztak létre maradandót a világon, de a tömeg irtózik az egyéntől,aki más mint ők. Nem tudnak mit kezdeni vele. Inkább keresztre feszítik,aztán imádják.
  A mindenben mindenkori elsőknek, ez a sors jutott!

 9. Én azt tapasztaltam gyerekeknél, hogyha ketten vannak, akkor úgy ahogy egyetértenek. Amikor már hárman vannak, akkor ketten elkezdik cikizni, kirekeszteni a harmadikat. Ha ez a romlatlan gyerekeknél így működik, akkor a romlott felnőtteknél miért működne másként!? Vattay Szabolcs

 10. „romlott felnőtteknél miért működne másként!?
  Engedelmével,talán azért,mert egy gyereknek tudást kellene szerezni, aztán idősebb korában,alkalmazni azt. Ha viszont egy gyerek buta,és megöregszik,abból csak egy buta öregember lesz. Az egyénnek,nem lehetősége,hanem kötelessége, hogy ne csak egy buta öregember váljék belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük