Ébresztő Orbán Viktor és holdudvara!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

levél

Az idős és bölcs rendszerváltóknak súlyosan megrendült a bizalmuk a miniszterelnökben. A Magyar Justitia Bizottság tagja és egyik alapítója Péteri Attila Árpád, az alábbi levelében ezzel szembesíti Orbán Viktort. Olvasván a levelet, nem hisszük, hogy annak igazságtartalma különösebben megrendítené a miniszterelnököt, hiszen a médiában rendszerint megnyilvánuló betonos magabiztossága oly magasságokba emelkedett, mely az ebben a levélben megírtakat kicsiny valószínűséggel képezné le politikájának narancsködös palettájára. Sajnos már attól is tartanunk kell, hogy a válasz is elmarad, vagy ha lesz is, olyan maszatos tartalommal bír majd, amivel a kötelesség le lesz tudva, mi pedig valamennyien ismét csak legyinthetünk rá egy jó nagyot.

Orbán Viktor miniszterelnök részére

Kedves Viktor!

Egy szavadat nem hisszük el többé, /mi, akik háttéremberekként benne voltunk anno, az élet sűrűjében, a Nemzet Házában/, amíg le nem vezénylitek -tisztességgel- az elsikkasztott rendszerváltozást! Továbbá, amíg nem tartjátok be a 2010-es kampányígéreteiteket, nem tisztázzátok le az ügynöktörvényt, amíg nem lesz felelősségre vonás, elszámoltatás, amíg nem hagyjátok abba a szemforgató, kettős mércés politizálást, ráadásul, amíg Lázár a helyén maradhat, katasztrofális baklövéséért, Z.G. kinevezésével. Mindaddig ne ígérgessetek semmit, mert már félig elvesztettétek a hiteleteket. Becsaptátok a választópolgárokat, akiknek a hatalmat, a gondtalan jóléteteket köszönhetitek, immáron 24 éve! Gyakorlatilag a félmunkáitokért! Nem errűl vót szó ’89-ben, a Hősök terei nyár eleji melegben, /magam is ott voltam/, amikor elmondtad a mára már teljesen kiüresedett beszédedet! Légy szíves sürgősen nézz a tükörbe.

Első kormányzásotok beindulása előtt, a T. Ház félemeleti folyosóján, eskütételetek előtt nem sokkal, személyesen tájékoztattalak a titkárságotokon pár órával korábban leadott politikai végrendeletről! Csúcs László -későbbi megbízott Rádió elnök- a tanúm, aki mellettem állt, amikor utánad szaladtam! /Azon anyagról van szó, amit egy prominens /két VH közt működő/ magyar diplomata adott át részemre, megőrzés céljából, hogy juttassam el Hozzád, ha valaha komoly pozícióba kerülsz. (Megtettem).

1998 óta elmúlt 16 esztendő és a kulcskérdésekre máig nem adtátok meg a választ, az útmutatásból, nem sokat valósítottatok meg belőle! Csupán egy sablonválasz érkezett Tőled, amellyel semmire nem mentünk. /Csatolom/. Pedig 2000 őszén is figyelmeztettelek az „Orbán Fórum” c. írásommal. Vigyázzatok, mert idővel nagy baj lesz, ha nem cselekedtek a történelmi igazságosság jegyében!. /Ezt is csatolom/.

Ébresztő Barátom! Nagy böjtje lesz ennek az egyik kezemmel adok, a másikkal dupla annyit elveszek politikátoknak! Utolsó, jóindulatú, élettapasztalatokon alapuló -összefoglaló- tanácsom e pár mondat a részetekre, a magatokba szállás elindítása érdekében! A magyar NÉP többet érdemel, a mára kialakult közállapotainknál!

Munkára föl, még marad 3 és fél évetek a valódi rendcsináláshoz!!!

Megfogadjátok-é  vagy nem e régóta aktuális közös /az MJB-Magyar Justitia Bizottság által is közzétett/ észrevételezéseinket, a lelkiismeretetekre bízatik!/?/

Ha még maradt belőle a tarsolyotokban, vésztartalékként?

Isten óvja Magyarországot!

Ne kényszerítsetek rá bennünket, hogy azt kelljen leírnunk, kimondanunk a közeli- és /hozzáállásotok milyenségétől függően/, a távoli jövőben: TŐLETEK IS! L

-PAÁ-

ÍME:

„Dodi” Bá’ végrendelete

Egy volt – első ciklusbeli – háttérember emlékeztetője a jelenlegi 

miniszterelnöknek

Orbán-Péteri /1998/ Válasz O.V. nevében, Titkárságáról. /Lásd: csatolva is!/

Orbán Fórum /2000 szeptembere/. Figyelmeztetőm, a Fidesz kormányzási ciklus félidejében!

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/01/26/kerdesek-multbol-orban-viktorhoz/

Orbán Viktor válasza 1998-ban

Orbán-Péteri - 1998

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Ébresztő Orbán Viktor és holdudvara!!!

 1. A levél írója vagy egy 6 éves gyermek szintjén naív vagy pedig ezt a levelet simán csak „gőzleeresztésnek” szánta. Komolyan semmiképp nem gondolhatta, ha netán mégis, akkor az elmekórtani eset.
  A komoly és bölcs rendszerváltókat bizony derekasan becsapták – ennél fogva a „bölcs” jelzőt nyugodtan törölhetjük is a mondatból!
  Az a holdudvar pedig nagyon is ébren van és rettentően élvezi és kihasználja pozícióját!
  Szerintem a levélírónak kellene végre felébrednie, nagyon itt lenne az ideje!
  Nagy Péter

  1. No igen! A „komoly és bölcs” rendszerváltók valószínűleg maguk is a haszonélvezői a rendszer változás!-nak. (újabban ugyanis már nem váltásról,,hanem csak változásról beszélnek) Van egy olyan érzésem, hogy ha netalántán megesne az a képtelen helyzet, hogy 5 millió magyar egyszerre egy irányba, a valódi változás irányába mozdulna meg, akkor a nagynemzeti kormány (élén a hős orbán vezérrel) azonnal megkezdené a nép legéppuskázását.

 2. Tisztelt Nagy Péter Úr!
  Ha minden állampolgár úgy állna ehhez a kérdéshez, mint Ön, akkor „térdre és imához” vezényszót kellene alkalmazni a választópol-gárok miheztartásának jelzésére.
  Nem azt kell sértegetni, aki szóváteszi a hiányosságokat, hanem azokat a közömbös (passzív és hallgatag) embereket, akik semmit sem tesznek a változások érdekében. Szíveskedjen a tökörbe nézni , és (majd) az október 12.-én megtartott választások eredményhirdeté-sét megnézni, hogy hány százalék nem vette a fáradságot véleménye kifejtésére.
  Nem azokat kellene tehát kigúnyolni, akik mások helyett is prórbálkoznak változtatást kieszközölni az illetékesektől, és ha más nem sikerül, akkor felhívni a figyelmet az érintettek számára.
  Ön is jobban tenné, ha úgy állna ehhez a kérdéshez, mint Péteri Attila, vagy legalább hallgatna…
  Nehezen leírt tisztelettel:
  Prof. Dr. Bokor Imre.

 3. Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
  „A hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke” Samuel Johnson
  „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!” Tolsztoj Leo 1902! beszoptuk!
  A megromlás előtt kevélység jár, és a bukás előtt felfuvalkodottság. Jobb alázatos lélekkel lenni a szelídekkel, mint zsákmányon osztozni a kevélyekkel. (Példabeszédek 16,18)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük