Cigánybűnözés nincs, róla említés ne is tétessék

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar börtönök zsúfolásig tömöttek (130%-os a feltöltöttség), és szinte csak cigányokkal. A bandákba tömörült cigány bűnözők Szögi gyilkosságtól a Kozma gyilkosságig brutális módon viselnek partizán banda-háborút a magyarság ellen. A cigányok által elkövetett nem háborús gyilkosságok is mindennaposak, már a nyilvánosságra hozatalukat is tiltja a titkos média-törvény. Ez a gyáva alja népség vagy csordában támad a kiszemelt áldozatra, vagy a szinte magatehetetlen idős, beteg embereket, gyermekeket fosztják ki, ölik meg. Közismert az a brutalitás is, mellyel gyilkolnak, és ami a gyávaság ismertető jele.

Az ország gazdasági felemelkedésének legnagyobb akadálya ez a szemét, értékteremtő munkát végezni képtelen népség. Egyrészt, mert óriási összegeket von el segélyezésük a nemzetgazdaságtól, és a börtönben tartásuk úgyszintén. Másrészt a magántulajdon szisztematikus pusztításával lehetetlenné tesznek minden fejlesztést, beruházást azokon a helyeken, ahol nincs lehetőség vagyonvédelmi rendszerek kiépítésére. Ezek a rendszerek igen költség igényesek, ezért a mindennapok gazdasági kihívásainak is csak nagy nehézségek árán megfelelni tudó magyar vállalkozók, gazdálkodók nem tudják vállalni. A cigány rablóbandák kivágják az erdeiket, elhajtják az állataikat, leszüretelik a termésüket. Ellopják munkagépeiket, építőanyagaikat, nyersanyagaikat, késztermékeiket. A lefegyverzett -tehát rabszolgaként kezelt- magyarok nem tudják vagyonukat megvédeni, mert ha megpróbálnák, a cigányok megölnék őket. A rendőrséget is hiába hívják, hosszú idő, sokszor napok elteltével jelennek csak meg az ügy kivizsgálására. Az infrastruktúrában a cigány-bandák által okozott kártevések már a biztonságos közlekedést, áram ellátást, árvíz-védelmet, hírközlést is veszélyeztetik.

Ez egy általánosan kiterjedt és növekvő erősségű partizán-tevékenység a magyar nemzet ellen. Egy titkos háború, melynek a cigányság nem a kitervelője, hanem a fellazítás és a bizonytalanság romboló közérzetének az egyik megteremtője, az igazi ellenségeink eszközeiként. Tevékenységük célja a nemzet ellenálló képességének megtörése (a média, az igazságszolgáltatás és a pénzpolitika mellett.) Ez a bűnöző partizán-horda olyan eszköz, melyet a piszkos munka elvégzése után a saját gazdáik fognak az utolsó szálig a pokolba küldeni, mert ők nem lesznek hajlandóak egyetlen fillért sem rájuk költeni a továbbiakban.

Ha megvizsgáljuk, hogy kik azok, akik a nemzetellenes partizán tevékenység ellen fellépőket gyilkos gyűlölettel támadják, azonnal megkapjuk a válasz arra a kérdésünkre: ki az igazi ellenség? TGM-től kezdve, Fergén keresztül a „jogvédőkig”, a Parlamentben pofázókig, mindenki idegen, a magyarság ellensége. Aki viszont csak a cigánybűnözésről beszél, az vagy hülye, vagy az ellenség zsoldosa. Mert a liberalizmus álruhájában továbbélő cionbolsevizmus nemzetünkre életveszélyes háborújáról van szó, nem pedig holmi cigánybűnözéssé silányított csoportos erkölcsi eltévelyedésről. Cigány bűnözők vannak, de nincs cigánybűnözés, mint ahogy szintén nincs az óriási károkat okozó, önmagában létező „fehérgalléros bűnözés” sem, mert úgy a cigánybűnözés, mint a fehérgalléros bűnözés is: cionista zsidóbűnözés.

Mert nem a fegyver, vagy a feszítővas a bűnös, hanem aki aljas céllal azt használja. Nyilvánvaló, hogy ebben a háborúban a nemzet ellen csak az idegen szemetet lehet felhasználni. A nemzet ellen mindig az idegen szemét használja fel az idegen szemetet, mert minden nemzet ellen tömegméretekben csak a nemzetidegen lehet a bűn zsoldosa. 1849-ben csakúgy, mint 1945-ben és 1989-ben. És nemcsak a használó minősíti az eszközt, hanem az eszköz is a használóját. Esetünkben az eszköznek és a használójának a minősítési szintje a pokol legmélyebb bugyra alatt van, mérhetetlen mélységben. Erre mondják azt, hogy minősíthetetlen.

A leminősítés egy erkölcsi ítélet, melyet követnie kell a valódi ítéletnek, és a büntetésnek. A partizán tevékenység, a haza és nemzet árulás a legsúlyosabb bűncselekmények, ezért az ítélet is csak a legsúlyosabb lehet. Nincs különbség az eszköz, a zsoldos és a kitervelő között. Bűnszövetséget alkottak, egységbe tömörültek. Majd az ítélet végrehajtása után Isten kiválasztja a nagy bűnök elkövetőit a bűnösök közül, és oda helyezi őket, ahol lesz sírás és fogak csikorgatása.

V. István – Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2010/02/02/ciganybunozes-nincs-rola-emlites-ne-tetessek

0 thoughts on “Cigánybűnözés nincs, róla említés ne is tétessék

 1. Ez a világ sajnos megérett a pusztulásra, mivel a gonosz már-már teljes diadalához az egész emberiség a hallgatásával, a nemcselekvésével, készséggel asszisztált, érdemben nem tett ellene semmit sem, sőt talmi kincsekért éltette, s a mai napig élteti azt, ezért aztán panaszkodni is csak a tükör előtt van jogunk.
  Mindamellett, hogy teljesen megértem a szerző szándékait, s magam is nap, mint nap mind jobban érzem és megélem, hogy egy egyre elviselhetetlenebb világban élünk, mégis azt kell mondanom:
  A cigány meg a zsidó semminek sem oka, hanem elkerülhetetlen következménye valaminek.
  A vírus szükségességét léte igazolja, s kizárólag ott, és olyan mértékben jelenik meg, ahol és amilyen mértékben bomlik meg az élő szervezet egyensúlya. A vírus feladata pedig nem más, mint az életre alkalmatlan s ezért arra méltatlanná vált élő szerveződések lebontása. A Nagy Takarítót ezért feladata betöltéséért nemcsak teljesen felesleges, de értelmetlen is ostorozni!
  Ám ez nem jelentheti azt, hogy ölbe tett kézzel várjuk a „végítéletet”! Csupán látnunk kell a valódi és alapvető ok okozati összefüggéseket, hiszen csak ebből az alapállásból lehet ellene hatékonyan védekezni, már amennyiben tényleg el akarjuk kerülni a véget, s ha tényleg meg akarjuk szüntetni a vírust éltető kórságot, hogy a vírusnak többé ne lehessen meg a létfeltétele!

 2. Bajnai demokráciája bűzölgő szarkupacok összefonódása, és minden bűzölgő szarkupac között tényleg mit kereshet egy parfümillat. A ti demokráciátok, libatolvaj, azt jelenti, hogy mindenféle trágya, ürülék, húgy, és véres széklet, és genny megválasztott téged fő szarkupacnak, így most te bűzölöghetsz még egy darabig a politikai trágyadomb tetején. Mi már egy Jobbik illatfelhőre várunk.
  1930 körül kiadott, csendőröknek szánt oktatókönyvecskéből olvasható a cigányokról, mondom 1930, hogy:
  Az őket környező más nemzetiségekbe beolvadni nem voltak képesek. Mindenütt hasonló foglalkozást űznek: jóslás, kártyavetés, kovács, üstfoltozás, lókereskedés, zenélés és lopás a szakmájuk.
  Ami a jellemüket illeti, lusták, bosszúállók, kegyetlenek; arcátlanul hazudnak, mert szégyenérzetük hiányzik és gyávák. Ezek a tulajdonságaik belügyi szempontból annyiban fontosak, hogy merész bűntettekre nem képesek, áldozatukat vagy alvás közben vagy orvul támadják meg, vagy e célra mérget használnak. A veszéllyel járó bűneseteket inkább mellőzik. Gyávasága folytán csak oly cselekményekre vetemedik, melynek végrehajtásához szembeszállás, nagyobb nehézség nem szükséges.
  A cigány nem vallásos, ha azt mutatja, úgy csak félelemből teszi, mert Istenben egy felső hatalmat lát, egy szellemet, kitől fél, retteg, s ez a szellemfélelem képezi az igazi cigány egész vallásosságát. Nem is csinál nagy különbséget Isten és Ördög között (Devel = Isten, beng = ördög). Számára mindkettő földöntúli hatalom, melyek jót és rosszat egyformán tehetnek vele.
  Jó tulajdonsága a cigánynak nincs, ha olykor ennek ellenkezőjét véljük is észlelni, úgy az csak színlelt. Hogy a névjelöléssel járó hátrányokat valahogy kijátsszák, a cigányok előneveinek száma igen kevés. Majdnem minden cigány Horváth, Karika, Sárközi, Kolompár, Balogh előnevet visel, s így vajmi nehéz pusztán ennek alapján a személyazonosság megállapítása.”

 3. Mélységesen egyetértek,valóban a nemzet ellen mindig az idegen szemét használja fel az idegen szemetet,és ebben benne van minden!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük