A Credo Együttes fellépése Újpesten

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Barátaim, Kedves Honfitársaim!


Rövid idővel ezelőtt tájékoztatást adtam arról az örömteli hírről, hogy a kárpátaljai Credo Együttest a Tolna Megyei Bíróság 2009. dec. 30-án közhasznú alapítványként bejegyezte,


KÁRPÁTALJAI CREDO ALAPÍTVÁNY A MAGYAR KULTÚRÁÉRT  néven.


Az alapítvány képviseletét  kuratóriumának  elnökeként, a Szekszárdon élő dr.Tóth Csaba Attila látja el, magam alapítóként jegyeztem az alapítványt.


Ezek szerint mindenkit szeretettel várunk 2010. február 7-én vasárnap, délután öt órakor,


de nem a plakáton megjelölt Újpest Polgár Centrum színház termében,


hanem a várható nagy érdeklődés miatt, a közeli


Ady Endre Művelődési Központ nagy színháztermében. /Budapest IV. Tavasz u. 4, István u. sarkán/.

(BELÉPÉS DÍJTALAN!)


A Művelődési Központ szintén nagyon közel van a Metró újpesti végállomásához, attól kb. 100 méter, az István u. felé.


A rendezőség arról is gondoskodik, hogy azok a vendégek, akik a helyszínváltozásról nem értesülnek, útbaigazítást kapnak, a korábban meghirdetett helyszínen, az attól kb. öt perc sétát igénybe vevő új helyszín elérhetőségéről.


Aki szereti az egyetemes magyar költészetet, aki szereti a gyönyörű énekhangot és aki szereti nemzetünket és szeretné átélni elszakított nemzetrészeink legmagasabb színvonalon történő hiteles zenei tolmácsolásával átélhető közös élményt,az ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, mely a Jobbik Magyarország Mozgalom Újpesti Szervezete támogatásával, belépő nélkül ígér páratlan élményt.

A délután, bensőségesnek ígérkező meglepetést is tartogat vendégeink számára.

Vendégeinktől lehetőségük szerint a Credo együttes tisztelettel elfogad támogatást, adományt, mert a schengeni vasfüggöny leeresztése óta, Kárpátaljáról, Magyarországra történő utazás megalázóan drága és bonyodalmasan megszerezhető egyszeri belépésre jogosító vízumhoz kötött.

Az együttest zenei CD-k megvásárlásával is segíthetjük.

A délutáni időpont kiválasztása elsősorban a családok és a remélhetően velük tartó gyerekek miatt történt.

Mindenkit szeretettel várunk, vendégeinktől pontosságot kérünk a meghívott és várhatóan jelenlévő TV-k felvételei miatt.

A szervezők, Pajor Tibor a Jobbik újpesti elnöke, Ruttkay István a Jobbik újpesti szervezője, dr. Tóth Csaba Attila, az alapítvány képviselője, a kuratórium tagjai, végül, de nem utolsó sorban a Credo Együttes vezetője, Ivaskovics József és művésztársai  nevében, szeretettel várunk mindenkit erre a reményeink szerint valamennyiünk számára felejthetetlen délutánra.

Tisztelettel:
Reiner Péter
alapító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük