KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pókáék rájöttek, hogy tüntető diákok rendelhetőek – lehet, hogy meglépik?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

PókaA Nem adom a házamat mozgalom a harcot sem hagyja fel az igazáért és jól is teszi. Mint azt Póka Lászlótól megtudtuk a legközelebbi, pénteki tüntetésnél már szeretnék  a létszámukat bővíteni, hogy így nagyobb nyomást tudjanak gyakorolni a velük és általában a kisemmizettekkel mit sem törődő illetékesekre.

Póka László lépett, levelet írt a KLIK-nek (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ).

Most értesültünk kormány közeli kapcsolatainktól, hogy önöknél lehet rendelést leadni, ha valakinek tüntetők létszámának növelésére van szüksége.

Jelzem, ha már van ez az ingyenes lehetőség, szívesen élünk vele.
Létszámkorlátozás nélkül igényelünk 16 év feletti diákokat (lányokat és fiúkat) az ország bármely részéről kísérőtanárokkal és akár szüleikkel együtt.

Utazás egyénileg. (Sajnos nekünk nincs olyan költségvetési lehetőségünk, ami által buszokat tudnánk küldeni a résztvevőkért)

Kérem, hogy a résztvevők várható létszámát lehetőleg 2015. március 19. napján 12 óráig szíveskedjenek jelezni annak érdekében, hogy a Ilonka, Zsóka, Marika, Gizike, és a többi nagymama kellő mennyiségű házi süteményt tudjon készíteni a diákok és kísérőik megvendégelése céljából.

Természetesen – úgy, mint Debrecenben – itt is lehetőségük lesz a diákoknak az Önök jóváhagyásával a tüntetéssel, és az utazással töltött időt elszámolni a kötelező közösségi szolgálatuk időkeretébe. Aki szüleivel, vagy más kísérővel jön, náluk a kísérők idejét is igazolni tudjuk a diák időkeretébe. Az igazolás miatt a diákok a helyszínen keressék a rendezvény szervezőit, vagy Póka Lászlót.

Az eseményről bővebben:

  1. március 20. napján 13 órai kezdéssel (gyülekező 12 órakor) „Leszámolás a bankokkal… Egyszer mindennek eljön az ideje”’ elnevezéssel szokásos minden hónap 3. péntekjén esedékes demonstrációnkat tartjuk a SeVizahitelek számára valóban elfogadható megoldás szükségességére való felhívás érdekében.

Eseményoldalt itt találják: https://www.facebook.com/events/613082632125050/

A rendezvényt a Nem adom a házamat mozgalom szervezi.

Minden bizonnyal a diákok és kísérőik hasznos időtöltésnek fogják tartani.
Lesz zenés műsor, melynek keretében fontos közgazdasági, és matematikai összefüggéseket ismerhetnek meg. Erről ízelítőt az alábbi rövid beharangozóban láthatnak Száz Forintnak Ötven a fele…: https://www.youtube.com/watch?v=MGxRvsLl7-Q&feature=youtu.be

Az anatómiai ismereteiket mélyíthetik el a mesékből ismert elemekkel. Politikusaink, és bankáraink arcképei segítségével meggyőződhetnek arról, hogy ha valaki hazudik, annak bizony megnő az orra.

Lesz bankplakátolás, szerződéségetés, és az első számú uzsorás PiCsányi számára keresztes elismerés átadása is.

A megjelenő ifjak olyan ismeretekre is szert tehetnek, melyekre minden bizonnyal a társadalomismeret órákon nem. Most sem maradhat el a politikusok, és a kifosztó bankárok tevékenységének tényszerű értékelése.

Mivel az említett kormány közeli kapcsolatunk nem tudta megmondani pontosan, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ melyik szervezeti egysége intézi a külsős megrendeléseket, így a biztonság kedvéért minden a honlapjukon fellelhető e-mail címre elküldetem ezt a levelet.

 

Várjuk mielőbbi visszajelzésüket.

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: