KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyerekekkel szóratja rágalmazó röpiratait Fidesz – rendőrségi ügy Borsodban

Tegnap élénk sajtóérdeklődés mellett rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Jobbik miskolci alapszervezete. A JOBBIK miskolci vezetői és országgyűlési képviselőjelöltjei tiltakozásukat  fejezték ki az Mszp és a Fidesz egymás elleni sárdobálókampánya ellen.

Baksy Rezső a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje tájékoztatott az abaúji térségben  pártja ellen irányuló mocskolódó tartalmú és bizonytalan eredetű szórólapok terjedéséről, melyek miatt ismeretlen tettes ellen több ízben is feljelentést tett.

Tegnap a kora esti órákban polgári bejelentés alapján az Encsi rendőrkapitányság munkatársai Forró községben tetten értek két kiskorú gyermeket a fent említett szórólapok terjesztése közben. Egy szemtanú elbeszélése alapján a gyermekek a rendőri intézkedés közben beszámoltak róla, hogy a rágalmazó anyagokat a helyi Fidesz jelölt Ódor Ferenc kampányfőnökének Farkas Lászlónak a megbízására terjesztik.  A gyermekek riadalmukban még azt is elmesélték, hogy az általuk használt narancssárga biciklit a Fidesztől 200 összegyűjtött ajánlószelvény ellenében kapták.

A rendőri intézkedés közben a gyermekek lakhelyéről nagyobb mennyiségű, a JOBBIKOT  és képviselőjelöltjeit lejárató és gyalázó szóróanyag került elő, melyet a rendőrség a helyszínen lefoglalt.

Szánalmas. A trabantot vajon hány ajánlószelvényért oszthatták?

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Gyerekekkel szóratja rágalmazó röpiratait Fidesz – rendőrségi ügy Borsodban

  1. szánalmas a Fidesz !!! a Jobbiknak kellett volna nyerni de ezek …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük