KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hvg.hu: Egy rendőri jelentés szerint Varga Judit félt, amikor egy Magyar Péterrel kirobbant családi vitához hívták őket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Részleteket közölt a hvg.hu egy olyan rendőri jelentésből, ami Varga Judit akkori igazságügyi miniszter, és az akkor még férje, Magyar Péter közötti veszekedés után készült. A miniszter védelmét ellátó rendőr úgy érzékelte, hogy Varga Judit fél, miközben a férje egyebek mellett kiabált vele, és fenyegetőzött. A jelentés szerint végül rendőrautó vitte Varga Juditot és gyermekeit Miskolcra, és azt is írták, hogy a saját autójában ülő Magyar Péter veszélyeztette a környezete életét, testi épségét. A pártalapításra készülő férfi szerint egy szimpla családi vitát valótlan állításokkal színeztek ki.

„Úgysem hisznek majd neked” – ezzel a címmel közölt cikket hétfő este a hvg.hu.

A portál a volt igazságügyi miniszter, és exférje egy még 2020-ban történt nézeteltéréséről ír, amiről akkor rendőrségi jelentés is készült.

Mint írják: a jelentésben a veszekedés előzményeiről a Varga Judit védelmét akkor ellátó rendőr azt írta: a miniszter kérte, hogy menjen el vele a lakásukhoz, így lehetett tanúja a pár egyre hangosabb szóváltásának. A rendőr saját állítása szerint úgy érzékelte, Varga láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.

A jelentés szerint a veszekedés közben Magyar Péter azt kiabálta, hogy Varga Judit nem mehet sehova, nem viheti magával a gyerekeket. A rendőri jelentésben foglaltak szerint a férfi azzal fenyegetőzött, hogy „majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből”.

Varga Juditot végül rendőrautó vitte Miskolcra, a rendőri jelentés szerint a saját autójában ülő Magyar Péter veszélyeztette a környezete életét, testi épségét, a rendőri felszólításnak vonakodva vagy egyáltalán nem tett eleget,

agresszív, megfélemlítő, fenyegetőző magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkoztatást keltsen.

A hvg.hu hangsúlyozza: Magyar Péter a jelentés felbukkanása előtt maga is részletesen elmesélte egy veszekedését a volt igazságügyi miniszterrel. Mint írják: ezt ő háttérbeszélgetésnek szánta, ám később letiltotta a kollégájukkal folytatott beszélgetés idézését, majd a szóban forgó történetet a Facebookon a saját olvasatában közölte. Ebben azt írta: egy szimpla családi vitát valótlan állításokkal sikerült izzadságszagúan kiszínezni.

Ez is érdekelheti:  Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen

nbsp;

hirado.hu, M1

Kiemelt kép forrása: hvg.hu

Kapcsolódó:

Magyar Péter feljelentést tesz a Központi Nyomozó Ügyészségen

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hvg.hu: Egy rendőri jelentés szerint Varga Judit félt, amikor egy Magyar Péterrel kirobbant családi vitához hívták őket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük