KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter feljelentést tesz a Központi Nyomozó Ügyészségen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter, aki március 15-én, ki tudja milyen pénzből (állítólag a sajátjából is) szervezett rendezvényén bejelentette, hogy mozgalmat indít – amiből hamarosan valószínűleg párt lesz -, közösségi oldalán tett bejegyzésében arról adott hírt, hogy csütörtökön a Központi Nyomozó Ügyészségen feljelentést tesz.

Ez is érdekelheti:  Az egykori NER-kegyelt Magyar Péter pártot alapít?

Magyar azt írta posztjában:

A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.
Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt.
Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.
Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.

Ez a bejegyzés nagyon úgy tűnik folytatása annak, amelyet vasárnap tett közzé Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter férje, azt Rogán Antalnak címezve, amelyben lényegében Rogánt és köreit vádolja azzal, hogy családon belüli erőszakról szóló suttogó propagandát folytatnak ellene.

Magyar Péter ebben a bejegyzésében többek között ezt írja:

 

Hallod-e te Rogán Antal?!
Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk, akkor ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat? Itt jelzem, hogy ha bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményezek, mivel ezen vádak totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek.
Ahogy már az első interjúmban elmondtam, ismerem a hatalom működését, mindenre fel vagyok készülve, a legmocskosabb eszközök bevetése csupán annak a visszaigazolása, hogy a hatalom valóban tart tőlem és valóban oda ütök, ahol az a legjobban fáj nekik, így egy bizonyos határig éppen ez tesz annyira ütésállóvá, hogy ezek a nemtelen, szánalmas próbálkozások leperegjenek rólam.
Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Magyar Péter, fegyver a kormány ellen!
Magyar állítólag az egyik legismertebb portál, a (milyen érdekes?) HVG újságírója kereste meg azzal, hogy birtokába jutott egy, a hatalom által készített és betárazott rendőri jelentés, amiről szeretne vele beszélni. Magyar Péter saját bevallása szerint ennek az újságírónak a révén a múlt szombaton ismerhette meg ezt a titkosított jelentést.
Ez is érdekelheti:  Nem tudod a rést kijavítani, ha ledöntöd hozzá a falat - egy civil nyílt levele Magyar Péternek
Nem sokkal később Varga Judit is közzétett egy kisebb bejegyzés, amiben az állt:
Mindig van kiút.  Emellett az Ökumenikus segélyszervezet egy rövidfilmjére mutató link is szerepelt.

 

 

Varga Judit és Magyar Péter házasságát illetően családon belüli erőszakra lehet gyanakodni, amiről Magyar Péter annyit ír, hogy a családi szennyest sosem fogja kiteregetni és úgy gondolja, hogy volt feleségét zsarolhatják.

 

Kedves Judit!
Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt.
Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.
Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.
Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked.
Péter

 

Kiemelt kép: printscreen / Hír Tv
 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük