Lehet választani! – Vírusok vagy antibiotikumok!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Teljes ország leépülés, átörökített, reménytelen küszködés, vagy stabil alapokon álló megújhodás?

Tisztelt Honfitársak!

A társadalom beteg! Már-már közhelynek tekintendő kinyilatkoztatás. Régóta tudjuk, mondják, mondjuk sokan. Nem kívánom hosszú lére ereszteni mondanivalómat, néhány órával a -sok egyéb teendő közül- reparálásra szoruló kampánycsend előtt.

Sok beszédnek híg a leve!- vallották már eleink is. Aki végigkísérte a pártvezérek tegnapi beszédeit, azt kellett megtapasztalnia, hogy sok mindenről volt szó megnyilatkozásaikban, de egyikőjük sem mondta ki a gyógyírt a társadalomra vonatkoztatva.

Márpedig ez a záloga a HAZA megmentésének. Nevezetesen a választópolgároknak el kell dönteniük, életben tartják é az évtizedek óta köztünk élő képletes kórokozókat, vírushordozó baktériumokat, az MSZP pártképződmény működtetőit, vagy egy határozott huszárvágással kiszavazzák őkelméket a közéletből. Ez az egyedüli „ANTIBIOTIKUM”, amellyel megszabadíthatjuk az országot, a nemzetet, 45 + 12 éven át sakkban tartó, az azt kirabló, megcsúfoló, eláruló, kollaboráns haszonélvezőktől.

Egyszerűen és világosan fogalmazva, nem kell rájuk szavazni.

Persze a családtagok és a holdudvaruk országos szinten elérhetővé tehetik az 5-10% közti eredményességüket, ám ez nem szabad, hogy kétségbeesésre késztessen bennünket. A Fidesz egyedüli vagy a Jobbikkal megerősített kétharmados győzelme esetén, már az újonnan megalakuló parlamenti ülés első napján, törvényt kell alkotni az MSZP azonnali föloszlatásáról, az elszámoltatásukról, a most bejutott képviselők mandátumának visszavonásáról.

Kiírva rögvest az időközi választásokat a megüresedett képviselői mandátumaik sármentes képviselőkkel történő betöltéséért, immáron a gyászos múltú és 21 éves jelenű MSZP-s zavarkeltők nélkül.

Jó néhány volt szocialista országban már megvívták ebbéli csatájukat az ottani ténylegesen rendszerváltó erők. Nos, ITT AZ IDŐ, ÜTÖTT AZ ÓRA e halaszthatatlan témában, nálunk is.

Péteri Attila Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük