A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Támad a gonosz! – Kötelező nyomkövetőt kell beszerelni minden autóba 2015-ben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

EZ-FÁJHAT-AZ-AUTÓSOKNAK

A Netextra.hu értesülései szerint 2015 őszétől kötelezővé teszik valamennyi autótulajdonosnak egy olyan berendezés beszerelését a gépjárművekbe, melynek célja a nyomkövető GPS rendszeren keresztül állítólagosan az autósok, vagyis a mi védelmünk. 

Ennek rendeltetése az lesz, hogy baleset bekövetkeztekor „természetesen a mi védelmünkben” a szerkezet a GPS rendszeren keresztül értesíti a segélyközpontot és pillanatokon belül megmentenek minket, hiszen hipp-hopp ott terem majd a segítség életmentésre készen.

A pikantériája a dolognak az, hogy mindezért persze nekünk autósoknak kell majd fizetnünk. Egészen pontosan a berendezést, annak beszerelését, valamint a működtetés havi díját.

Ha valaki van annyira naiv, hogy elhiszi, ennyire aggódik a hatalom a testi épségünkért, annak teljesen elment a józan esze. Ezen a rendszeren keresztül a hatóságok mindenkiről pontosan meg tudják állapítani majd név szerint, hogy éppen hol tartózkodik, hiszen a valódi cél, más nem is lehet, mint az emberek teljes körű felügyelete. Jaj nektek „állampolgár-terroristák”! A gonoszság úgy tűnik egyre arcátlanabbul és mind arrogánsabban kezd fellépni a magánéletünk és a személyiségi jogaink teljes felszámolása érdekében. Ez megengedhetetlen, elfogadhatatlan, és mérhetetlenül gonosz, hiszen mindebbe a saját pénzünkért akarnak belehajszolni. Vajon hányan emelik majd fel a szavukat ez ellen?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

39 thoughts on “Támad a gonosz! – Kötelező nyomkövetőt kell beszerelni minden autóba 2015-ben

 1. Éppen ideje, hogy az autósok is a sarkukra álljanak! A szerkentyűt – gondolom- az a kormánybarát cég fogja gyártani, amelyik a pénztárgépeket gyártotta. Kell az újabb megrendelés, hülye autós, te pedig fizess! Nem elég a benzin adótartalma, a biztosításba becsempészett egyéb adó, autóvizsgáztatás, jogosítvány hosszabbítás, tartsuk el még a kütyügyártó és üzemeltető kormánybarát szarháziakat is, miközben számtalan 10-20 év körüli autó fut az utakon, nem a tulajdonosok úri kedvteléséből! Mindezt persze a mi érdekünkben, mert riasztás esetén pl. a mentő nem fog csúcsforgalomban araszolni. Nem kell EU-ra hivatkozni. Emeljék a béreket eu-s átlagszintre, utána álljanak elő a követeléseikkel!

  1. neked is
   2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.

 2. Előzőhöz kiegészítés: a kutyachip bevezetése, kötelezővé tétele volt a ráhangolás minderre. Nem volt elég egy jól olvasható biléta, fizettünk is érte…. Holnapután minket látnak el chippel, az érdekünkben. Éppen ideje NEM-et mondani, de igen határozottan!

 3. Az igazi cél, hogy mindenkiről tudják mikor merre jár! Rohadt mocskos patkányok!

 4. Teljesen egyetértek a cikk írójával! — már ami a totális ellenőrzésünket, emberi jogainktól történő teljes megfosztásunkat illeti. Félő, hogy Magyarország lakossága (nem népe, és végképp nem nemzettagjai) birkaként, járomba fogható jámbor ökörként fogják lenyelni ezt a kupac sz@rt is. Vattay Szabolcs

  1. Ezt nem hiszem el , de nyilván nem fogom megcsinálni.Többet nem írok erről ,mert az már nagyon csúnya lenne…

  2. neked is
   2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.

 5. ez rémhír terjesztés, aki meg ezt komolyan veszi az agyament barom,

   1. Nifadmin barátunk elfelejtette bevenni a reggeli gyógyszerét – azért kicsit durva rémhírt terjeszteni, hülyeségekkel terhelni az embereket. Persze ballibeseink ráharaptak, mint kutya a pástétomra – bele is tört a foga!

    1. Hát persze, ez is csak egy összeesküvés-elmélet, mint a chemtrail vagy a HAARP. Ha Kukacos elolvasta volna rendesen a hír első mondatát, talán nem Nifadmint ostorozná. Ja, egyébként szeretném őt is és mindenkit emlékeztetni arra, hogy: „Magyarország jobban teljesít”, valamint arra is, hogy nőttek az átlagkeresetek, és a családok zsebében több pénz marad jövőre is, csakúgy, mint idén a tavalyi esztendőhöz képest… Mely családok zsebeiben és a magyarországi családok hány százalékára igaz mindez? Továbbá csökken a munkanélküliség és a kormány a teljes foglalkoztatottság elérésére törekszik. Sőt, ez már talán 2018-ra meg is valósulhat – közmunkából. A hazugság a gonoszság melegágya.

     Idézet William Cohen volt amerikai védelmi minisztertől: “Vannak olyan jelentések, mint például, hogy egyes országok igyekeznek létrehozni valami Ebola vírusfélét, és ez nagyon veszélyes jelenség volna, mondjuk így legalábbis. Alvin Toeffler írt erről annak tekintetében, hogy egyes laboratóriumi tudósok próbálnak bizonyos kórokozókat kidolgozni, hogy azokkal csakis adott etnikai csoportokat vagy fajokat szüntessenek meg, valamint mások olyan mérnöki tervezést folytatnak valamiféle rovarral, mely képes konkrét növények elpusztítására. Mások öko-típusú terrorizmust folytatnak, mely segítségével megváltoztatják az éghajlatot, földrengéseket és vulkanikus tevékenységeket váltanak ki távoli elektromágneses hullámok használatával.”

     Kedves Kukacos!

     Ha megtaláltam a gyógyszerem, azonnal szólok!

  1. szerintem is ez csak egy be próbálkozás.A lényeg a reagálás!!! patkányok akiket gázkamrában kell irtani.
   Rigó Zoli

 6. Nem tudom, hogy ki azaz idiota aki ezt kitaalálta mert Németországban szoktak elöször ilyet behozni de még véletlenül sem hallani erröl. Vagya magyarokat akarják teszteltetni elöször??????????? Részemre ez eléggé unlogis. Vagy ez is olyan mint a netado!!!!!!! A jonéptöl hozzuk a pénzt az utolso fillérig!!!!!!!!!???????????

  Esther

  1. Neked is :

   2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.

 7. Elmennek ezek a jó büdös francba! Nem elég, hogy az egészségünket tönkre teszik, az idegrendszerünket, még az utolsó fillérünk is kell nekik, mert már máshonnan nem tudnak lopni.
  Ilyen pofátlan társaságot még nem hordott a föld.
  És az ország lakosságának egy nagy része ezt be is veszi, hogy jót akarnak.
  Na, ez a legnagyobb baj, mert tipikus példája ez, hogy egyre jobban hülyülünk.

  Baumag

   1. Sajnos a tapasztalat az, hogy bedobnak egy tragikus ötletet, majd azt némi átdolgozással megcsinálják, olyan körítéssel, hogy az ostobák még hálásak is legyenek ennek a néphülyítő kormánynak..
    Azt is sajnálom kedves Kukacos, hogy Te ezeket nem tapasztalod magad körül.
    De tény, hogy a legnagyobb adókkal, a nyugati fizetések, és nyugdíjak töredékével a világ országainak a végén kullogunk.
    Ezt Nifadmin jól leírta.
    Ezek tudtával a gondok talán nem nálam vannak.

    Baumag

  1. neked is
   2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.

 8. Jézusom!
  Mekkora baromság!
  Na akkor a tisztánlátáskedvéért:
  2012-ben merült fel a téma a segélyhívó automatika beszerelését illetően az EP-ben.
  2013-ban javaslatot terjesztettek be, miszerint 2015-től az újonnan forgalomba helyezésre kerülő autók már fel legyenek felszerelve segélyhívó automatával, ami eseménykor továbbítja az autó helyzetét többek között, ugyanakkor alaphelyzetben semmilyen adatot nem továbbít.
  És ennyi.
  Még nincs lépés azóta sem…

  Janyboy

  1. Ez először 2006-ban került szóba Brüsszelben. Magyarország nem csatlakozott akkor és azóta sem a kezdeményezéshez. Homályos elképzelések vannak a neten a magyarországi bevezetéssel kapcsolatban és persze néhány szerencselovag már weblapot is készített. Hátha tőle veszi meg néhány balek a készüléket 🙂

  1. A következő a személyi mikochip lesz mibelénk barétaim.Ez nem fenyegetés hanem igéret…

 9. Kukacoska iQ-ja csupán 2-3 bite terjedelmű. Csapágyas szegény, vagy nmár csak szivatóval indul. Olvasni kéne – ha megtanult – a nyirkai jóslatot, a Jelenések Könyvé-t vagy Nostradamust.
  Vénaszkennerünk már van, ha a stadionok üresen maradnak, később remek FEMA-táborok lehetnek.Prosit!

 10. Kedves Barátaim,eddig gondolkodtam, h miben is lelhetném meg szerencsémet, azonban jó és öreg kormányunk mindig nagyszerű ötletekkel rukkol elő. Honlapot nyitok -igaz, vad elszántsággal-, olcsó, de nagyszerű, autókba szerelhető és éntűlem rendelhető kütyükről. :))))
  Szerintetek segítünk, ha mindjárt a kézfejünkbe ültethető csípre is jelentkezünk úgy, hogy vállaljuk, hogy sokat fizetünk is érte???? Csak örülnének, nem?!! Végre, valamin nem kéne agyalniuk, ők is pihenhetnének kissé… Netadó, kuty-adó, levegőadó, birk-adó….. Ideje gondolkodni, ideje lépni és NEMet mondani!

  1. 2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.

   1. BAROMSÁG!
    Legalább vennéd te is a fáradtságot és utána olvasnál a dolognak, a jogszabályi háttérről nem is beszélve…

 11. HA TÖRVÉNYILEG KÖTELEZŐ AKKOR TELJESEN INGYENESNEK KELL LENNIE ( EZT A HATÁROZATOT PÁR ÉVE AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG HOZTA MÁS DOLOGGAL KAPCSOLATBAN ) 🙂

  1. Sajnos ez nem így szokott lenni. Pl. kötelező kamarai tagság, egyes vállalkozási tevékenységek kötelező engedélyezése és annak díjai, diplomához kötelező nyelvvizsga(díja), autó kötelező műszaki vizsgáztatása, stb….

 12. Még ha igaz is, hogy nyomon követnek, lehallgatnak, különösebben nem érdekel. Nosza, rajta. Sz@rok a politikára, nem járok betörni, a KRESZ-t betartva vezetek. Ha néhány csirkefogót tetten érnek így, már megérte. Ennyi.

 13. ez kimaradt a cikkből…de nyugodtan lehet tovább is szidni a kormányt..
  most úgy is ez a divat..

  „2015 őszétől az autósok lekövethetőek lesznek a hatóságok számára, ráadásul ez az államnak egy fillérjébe sem fog kerülni. Egy Európai Uniós szabályozás szerint ugyanis 2015 őszétől minden gépkocsiba kötelező lesz telepíteni az e-segélyhívórendszer néven futó GPS nyomkövető rendszert.”

  1. Ha esetleg egy forrást is megjelölnél, akkor tudnánk hogy mennyire hiteltelen…!

 14. Probléma, Reakció, Megoldás! Ez a jelenlegi rendszer egyik alappillere. Akik osszeeskuveses dumaval jonnek, vagyt ugynokok, vagy annyira vakok ha meg azt sem veszik eszre, ha almukban kilakoltatjak oket. Talan tul sokat es sokszor neznek tv-t, hallgatnak radiot. Nincs mas hatra, mint elso lepesekben reszlegesen, majd azt kovetoen teljesen fuggetlenedni a jelenlegi rendszertol, meg akkor is ha az kenyelmetlen a prolgarnak. Ott kell leacsapni rajuk ahol legjobban faj nekik es sajat eszkozeikkel gyozni le oket. Hiteleket messze elkerulni, bankkartyakat megszuntetni, helyi termeloktol vasarolni es nem a Tescoba es tarsaikban kolteni el a penzt, plazakat diszkvalifikalni, sajnos egyeseknek rossz hir, de a cigit, piat, dorgokat vegleg letenni (v sajat termes) mert ez valoban nagyon fajna nekik. Lemondani minden ujsag, tvcsatorna elofizetest, kerulni a szerencsejatek minden formajat, es nem utolso sorban a szukseges hasznalati targyakat magan hirdetesek alapjan beszerezni, mert itt az afa a fogyaszto zsebeben marad. A gyogyszerek vasarlasank csokkentese, mellozese is fajo pont a szamukra. Minden part, mozgalom, vallas, szervezet,nagyobb csoport, az oktatasi rendszert beleertve o erdekeiket szolgalja es megosztja az embereket, mert felnek az „egysegeben az erotol”. Ok penzelik a elleneroket is, csinaljak a „tunteteseket”, allitanak ki nagy tikokat leleplezo embereket a mediaban. Nem kell vele voglalkozni, csak a mi utunkat levalasztani toluk amennyire adott szituacioban lehetseges. Ehhez nem kellenek partok, nincs kifogasgyar, csak egy dontes, amely a jovot jelenti, es minden egyen elhet vele!!! A politikus soha eleteben nem fog tenni semmit a hetkoznapi emberert, igy senki ne is varja el toluk. Nem a kormanyt Orbant, Gyurcsanyt, Izraelt, Papat, jezsuitakat Obamat, szabadvakolokat stb, kell szidni, mert egy torol fakadnak. Csak a helyes dontest meghozni egyenenkent, es felvallalni vegre a felelosseget onmagunkert, gyerekeinkert, nem mindig masokra mutogatni. Akik a legjobban haborognam forumokon azok jarnak telitomott bevasalokocsikkal a teszkoban es pont azokat tamogatjak akik „ellen” obegatnak. A rendszer mellett kell elni fuggetlen eletunket parhuzamosan addig, amig a kritikus tomeg miatt vegre be nem dol az egesz, korrupt, burokrata szemetdomb.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: