KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MAGYAR FÖLDBEN NYUGSZANAK PETŐFI CSONTJAI! (értékelés)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Petőfi SándorA média kételkedéssel, fanyalgással vagy maró gúnnyal kommentálja, hogy Morvai Ferenc eltemette Petőfi Sándor költő és forradalmár csontjait.

A hírekben ki-ki gazdája elvárása szerint ócsárol vagy támad. A fősodrású média óvatosan mások nyilatkozataiból idéz, a nemzetellenes erők kíméletlenül ostoroznak, a liberálisok lenézően gúnyolódnak. Még a hazafias oldal prominensei sem szólnak elismerően a temetésről. Őket a mellőzés sérti, az óvatos Morvai rájuk nem osztott szerepet. Jegyezzük meg, bölcs előrelátással kifogta a szelet az ugrásra kész nemzetellenes erők vitorlájából. Sajnálatukra nem ragaszthatnak a régi, bevált recept szerint fasiszta, náci, irredenta, vagy egyéb lejárató címkéket a Petőfi-ügyre.  

Az ellenzők többsége a Magyar (?) Tudományos (?) Akadémia (?) 26 évvel ezelőtti, fotó alapján született állásfoglalására hivatkozik. E szerint a Barguzinban kiásott csontváz egy nőé. Punktum! Ők, csakúgy, mint az Akadémia tudorai süket és vak módjára figyelmen kívül hagynak minden valóban tudományos bizonyítékot. Nem akarnak tudomást szerezni a csontváz és a Petőfi azonosítási-jegyek egyezéséről, s hogy DNS-vizsgálatok kimutatták a maradványok és a Petőfi-leszármazottak közeli rokonságát. A sarokba szorított Akadémia végső megoldásként kétségbe vonta a DNS-vizsgálatot végző kínai igazságügyi szakértők hitelességét, amiért azok – híreink szerint – beperelték.

A nemzetellenes médiát azért fizetik, hogy károgjon! Írásaikban egybehangzóan lehúzták a 2015. július 17-én a Papp László sportarénában lezajlott, fesztiválszerű Petőfi-megemlékezést és a Fiume úti Temetőben lezajlott kegyeletadást. Lényegtelen apróságokon lovagolnak. Az előadók személyén, a műsoron, vagy a temetés ismeretlen időpontján, módján és törvénytelenségén. A sok jelentéktelen részletből legfeljebb annyit érdemes kiragadni, hogy Morvai Ferenc már régebben, titokban eltemette a nála lévő Petőfi-csontokat. (A többihez csak végeláthatatlan pereskedéssel juthat.) A csontokat bölcs előrelátással 4,5 tonna betontömbbe ágyazta, s mellettük elhelyezett egy jeladót. Huszonegy évig ez fogja jelezni, ha bárki bolygatja a sírt. A lakájmédia hiteléről még annyit, hogy állításukkal szemben nem 1000-1500 fő jött el Petőfi sírtjához kegyeletét leróni, hanem 3-4000!

A Fiumei úti Temetőben bizonyítottan nemzeti költőnk, Petőfi Sándor hamvai nyugszanak! A költő hosszú utat járt be, míg végre hazatért. Ám ez a Haza nem azonos azzal a szabadságáért harcoló Magyarországgal, ahonnan 1849-ben elhurcolták. Petőfi újra itt van velünk, jelenlétével ad erőt a gyarmatosítók ellen küzdelmünkhöz. Zarándokoljunk el sírjához, merítsünk magyarságtudatot, méltóságot és erőt harcunkhoz!

Petőfi sírjának márványlapján ez olvasható:

Petőfi Sándor költő, forradalmár Született Magyarországon 1823-ban Meghalt Szibériában, 1856-ban Eltemette 2015. július 17-én a Megamorv-Petőfi Bizottság Egyesület

Tisztelgünk a nemes hazafi, Morvai Ferenc előtt! Köszönjük kitartását és áldozatvállalását! Petőfi hamvainak felkutatásával és magyar földbe temetésével hatalmas szolgálatot tett a Hazának és a Nemzetnek!  Köszönjük!

Magyar Irodalmi Lap

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: