KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter szerint rettegnek a Karmelitában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nemzetellenes társaságok legújabb üdvöskéje továbbra is a hatalom bukását vizionálja és azzal fenyegetőzik, hogy mindenki ellen sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pereket indít. Fő célpontjai között elsősorban “Orbán Viktor házi lapja” a Mandiner áll.

Valahogy úgy tűnik, mintha a nemzetellenes oldal legújabb üdvöskéje versenyre kelne Karácsony Gergellyel a Facebookon.

A volt igazságügyi miniszter férje az alábbiakat posztolta ma közösségi oldalán:

Vajon miért rettegnek így a Karmelitában?
A goebbels-i propagandára hajazó rogáni médiacsatlósok példa nélküli lejárató kampányt indítottak ellenem a március 15-i rendezvényünk óta.
Csak a Mandiner-en (Orbán Viktor házi lapjában) 92 lejárató cikk jelent meg rólam, tehát naponta több, mint 12. Megszűnt a háború, eltűnt Soros és Brüsszel, maradt Magyar Péter.
Az Origo 32, hazugságoktól hemzsegő cikknél tart a héten. De ugyanígy vezető hír a TV2-ben, a közmédiában, az Index-en minden velem kapcsolatos aljas rágalom.
Az a közös ezekben a médiumokban, hogy mindet a Karmelitából irányítják, valamint, hogy egyik sem kérdezett meg a lejárató cikkek valóságtartalma kapcsán. Egészen vicces, hogy míg a Financial Times, az AFP hírügynökség, vagy Guardian fel tudott tenni kérdéseket, addig Rogán zsoldosai ezt egyszer sem tették meg. Természetesen minden cikkben névtelen forrásokra hivatkoznak és egészen nevetséges szintre süllyednek.
Tudtuk, hogy a rogáni propaganda miként működik, de ilyen intenzitású gyűlölet cumamira még nem volt példa. Ennek csak az lehet az oka, hogy ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jó teszik.
Természetesen megteszem az összes érintett médium és képviselője ellen a büntető feljelentést és elindítom a sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pereket, de remélem, mire ezek lezárulnak, már nem lesz kin végrehajtani az ítélteket.
A korrupt hatalom bukását a propaganda bukása fogja követni. Addig is jó túlórázást, srácok! Rövidesen lesz időtök pihenni.
A hír szent, a vélemény szabad. Az új kormány bűncselekménnyé fogja nyilvánítani a propagandát.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A brüsszeli kerület polgármestere magyarázkodik a betiltott NatCon ügyében

Kiemelt kép: Magyar Péter az ATV Start című műsorában 2024. 03. 29-én / Fotó: printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Magyar Péter szerint rettegnek a Karmelitában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük