KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Antall József klasszikus mondásával élve: “Tetszettek volna forradalmat csinálni” – alternatívák

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Juj, csak a Fidesz? Én sem rajongok érte. Bár lenne másik alternatíva! DE NINCS! Ha csak a rossz és a még rosszabb között választhatunk, akkor csak a rosszat szabad és célszerű választani.

 Antall József klasszikus mondásával élve:

“Tetszettek volna forradalmat csinálni”.

Tetszettek volna ellenállni az 1989-es ellenforradalmi restaurációnak!

Ha jó volt a Kádár-rendszerben, tetszettek volna arra a pártra szavazni, amely Kádár nevével vívta és vívja harcát – az önök jóvoltából teljesen reménytelenül és esélytelenül. Tetszettek volna ezt a pártot nem kiszavazni, nem csak a partvonalon túlra, de még a stadionból is.

Tetszenének már végre nem a malenkij roboton és a megerőszakolt nőkön, a levert ’56-os “forradalmon és szabadságharcon” lovagolni. Tetszenének már végre fellapozni a naptárban a 2024-es évet. Mert azt írjuk már – és se nem 1945-öt, se nem 1956-ot. Nem a már régen magunk mögött hagyott múlttal kellene már végre hadakozni!

1955 és 1991 között mindenki azon jajveszékelt, hogy miért nem lehetünk már egyszer semlegesek. Aztán itt volt az 1997. november 26-i népszavazás. Tetszettek volna a teljes magyar népesség háromnegyedének (3,3 + 4,2 = 7,5 millió) aktív és passzív voksaival nem megszavazni a NATO-csatlakozást.

Tetszettek volna élni a, meglehet, soha többé vissza nem térő alkalommal , hogy végre csakugyan semlegesek – TÖMBÖN KÍVÜLIEK – lehessünk. Ne legyünk tagjai egy vesztünkre törő, agresszív, elmeháborodottak, utolsó bitang gazemberek, állami terroristák, tömeggyilkos háborús főbűnösök által irányított katonai blokknak. Ami folyton beleszól a dolgainkba. Amelynek vezető hatalma, “nagykövet” címén, nyakunkra küldött egy Présember nevű helytartót, akit – mert NATO-tagok vagyunk – ki sem tudunk utasítani innen a francba.

Amely blokk – nem is annyira titkoltan – ellenünk uszítja halálos ellenségünket, Ukrajna terrorállamot. Amely számára – Oroszország után – mi vagyunk a következő, legfőbb ellenség. Amelyik katonai támadással fenyegetett meg minket. Amelyik halálosan megfenyegette nemcsak külügyminiszterünket, de még egy magyar parlamenti párt teljes frakcióját is.

Ez is érdekelheti:  Csúnyán lebukott a Politico a NatCon ügyében

És ehhez, állítólagos “szövetségeseinknek” egyetlen szavuk sem volt! A fenyegetőző ukrán náci parancsnok még gúnyolódott is: amíg a NATO a megsegítésünket latolgatja majd, addigra ők már régen elfoglalják országunkat.

Kétszer uraink vittek minket világháborúba – a Gonosz oldalán. HARMADSZOR AZONBAN MAGUNK TETSZETTÜNK MEGVÁLTANI A BELÉPŐT A MINDENT ÉS MINDENKIT ELPUSZTÍTÓ ÚJABB VILÁGHÁBORÚBA.

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Antall József klasszikus mondásával élve: “Tetszettek volna forradalmat csinálni” – alternatívák

  1. Kedves Krónikás!
    1989-ben volt a négy igenes szavazás, melynek a végeredményét az Antal kormány hatalomra kerülése után a szemétbe dobott! Azt sem tudta megvédeni a rendszerváltást elszabotáló nép, mert gyáva és ostoba volt szembenézni a saját múltjával, az életét megnyomorító korrupt, besúgókkal bélelt rendszer elemeivel és elszámoltatni őket a gyilkosságokért, a hazaárulásokért, a nemzet az ország kifosztásáért! Ahhoz hogy itt valami előre mozduljon nem csak a kormányt, hanem a teljes ellenzéket is le kellene váltani, elszámoltatni stb! Na most ért a kezem a bilibe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük