KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország ukrán megszállását javasolja egy neonáci ukrán tiszt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tóth Vladimir, a Magyar Békekör tudósítója jelenti:

Jevgenyij Gyikij, az Ajdar ukrán neonáci zászlóalj 2. századának volt parancsnoka azt javasolja, hogy az ukrán haderő szállja meg Magyarországot, ha alulmaradna az oroszokkal szemben, és nem volna hová visszavonulnia – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

„Vereség esetén Ukrajnának még mindig maradna jelentős, harcedzett, 800 ezres hadserege. Felvetődik a kérdés, hova lehetne visszavonulni. Magyarország területe jöhet szóba, ahová magunkkal vihetünk 20 millió ukrán menekültet is. Kíváncsi vagyok, mit tudna tenni ebben az esetben a 30 ezres magyar hadsereg, amely egy napot sem harcolt még. Magyarország nem számíthatna a NATO segítségére az 5. cikkely alapján, mert annak megvitatása 30 napig is eltartana. Magyarország megszállására viszont 30 óra is elegendő. Azt ajánlom Orbán Viktornak, hogy jól gondolja meg, milyen következményekkel járna Ukrajna veresége”

– fogalmazott a katonatiszt a Rosszija 1 TV szerda hajnali műsorában elhangzottak szerint. Gyikij kijelentéseit szerdán, moszkvai idő szerint 1.50 órakor sugározták teljes terjedelmében Vlagyimir Szolovjov műsorában. Előzőleg a Moja Moszkva online adott hírt róluk február 27-én.

Az ukrán katonatiszt elmondta még a következőket:

“Miután Oroszország 2022. február 24-én megtámadta Ukrajnát, Orbán Viktor magyar csapatokat küldött az ukrán-magyar határra. Elmondása szerint azért, hogy megvédje az ukrán menekülteket. De akkor minek létesítettek pontonhidakat a Tiszán – tette fel a kérdést Gyikij. Ezt a harckocsik számára szánták. Ha az oroszok elfoglalták volna Kijevet, a magyar csapatok megindultak volna, hogy elfoglalják Kárpátalját. Kijev elfoglalása viszont meghiúsult. Mivel Orbán biztos abban, hogy Ukrajna vereséget szenved a háborúban, sőt akarja is Ukrajna vereségét, fel kell készülnünk nem egy b, hanem egy végső z tervvel

– adta elő Gyikij.

Ez is érdekelheti:  Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen

Az ukrán neonáci szerint a végső terv Magyarország ukrán megszállása lehetne.

Moszkva, 2024. február 28. szerda (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Magyarország ukrán megszállását javasolja egy neonáci ukrán tiszt

  1. NEM ÍRTAM MÉG SEMMIT EZEKRŐL DE LÁTOM NEM IS LEHET,MERT NEM ENGEDIK FELHÁBORÍTÓ !

  2. Beszarni nem kell tőlük, ez csak egy hülye tiszt, de az ilyen ötleteket ismertetni kellene az EU parlamentben. Hadd csámcsogjanak rajta két segélycsomag között.

  3. Mielőtt ilyen volumenű cikket lehoz az oldal, nem baj ha körüljárja a valóságtartalmát! Nem tudom kiket képvisel ez a békekör, de az biztos hogy nemzeti érdeket nem. Sajnos 1991-ben el lett szalasztva a hazaáruló parlamentiek miatt Kárpátalja ügyének rendezése, melyet Leonyid Kucsma akkori ukrán elnök bölcs előrelátással hiába kezdeményezett országának az ENSZ általi hivatalos bejegyzése miatt a Föld térképén. /Ukrajna a mai napig nem szerepel hivatalosan bejegyezve a Világtérképen./ Van miért aggódni a hazai lakósságnak, mert amit ezer-egyszáz évvel ezelőtt a nyugatiak szerettek volna véghez vinni, aljas fondorlattal napjainkban megvalósulhat. De bízzunk a józan ésszel politizálókban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük