KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Elkezdődött – Nem kellett sokat várni, máris egymásra mutogatnak a moslékosok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azt eddig is tudtuk, hogy az a kotyvalék, amelyet az Orbán Viktor elleni gyűlölet hozott létre, csak egy dologra volt jó, a további gyűlöletkeltésre, amelyre az ország népe egyáltalán nem vevő. Ugyanakkor azt is bebizonyították, hogy komplexen alkalmatlanok Magyarország és a nemzet szuverén védelmére, de totálisan alkalmasak bármilyen külföldi érdek kiszolgálására. 

Nem változtak, ezt mi tudjuk jól. Mitől változott volna például Gyurcsány, akinek a kezéhez éppen úgy vér tapad, mint felesége felmenőinek a kezéhez is? A bolsevista, szamuelysta mentalitás EZEKben tovább él, magukkal hozták a családjukból a történelmi múltjukból.

Most, hogy történelmi erejű vereséget szenvedtek, egyszerűen nem tudnak észhez térni a sokkból, ami – tegyük hozzá – nem baj. De mint tudjuk, tanulni nem fognak belőle, és nem is kell, hiszen ezek legközelebb is csupán azt tudják adni önmagukból, ami a lényegük és ami 1919 óta jottányit sem változott.

Ennek megfelelően – mentalitásukból fakadóan – szinte azonnal egymásnak estek. Nem józan ésszel, hogy valóban rájöjjenek hol rontották el, hanem inkább egymás földbe döngölésével. A nemzeti radikálisból DK-s társsá avanzsált Jakab, rögvest nekiesett Márki-Zaynak, Márki-Zay Jakabnak és Gyurcsánynak, Gyurcsány pedig természetesen a kapitány hozzá nem értéséről prédikált.

Mellesleg Márki-Zay kapitány elsüllyedt hajójáról mindenki elmenekült, amikor a kapitány a mentőcsónakból megszólalt. Nem volt ott sem a fedélzetmester, sem az elsőtiszt. Őket addigra már felszedte egy kényelmes gőzös, amivel jó messze elhúzhattak a számukra tragikus helyszínről. De Márki-Zaynak még ahhoz sem volt esze, hogy felmérje, mire is használják fel elvtársai ebben harcban, mivel hitegetik. Nem mérte fel, hogy pénz, paripa, fegyver, beígért hatalom és csillogás sem elegendő ahhoz, hogy legyőzze a már annyit szenvedett nemzetet. Nem értette meg sem ő, sem az őt bármilyen tisztességtelen eszközzel is bármi áron támogató erkölcstelenek hada, hogy Magyarország nem Amerika.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Merényletek mifelénk

No, ez jellemzi ezt a díszes társaságot, akik ugyanígy hagyták volna cserben a nemzetet és süllyesztették volna el annak hajóját, ha felengedtük volna őket a kapitányi hídra. De nem tettük, mert a magyarságnak megvan a bölcsessége, a magához való józan esze, hite a nemzetben és hite Istenben.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Murányi László: EZEK…

Ezek Kádár Apró Dögei – akcióban a gyilkosok csemetéi!

Ezek mindig megtagadták az anyaországtól elszakított magyar testvéreinket – újra megteszik, ha hatalomra kerülnek 📺

Gyurcsányné Pécsett: szerinte a kormány templomok felújítására herdálja az adófizetők pénzét

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük