KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ezek mindig megtagadták az anyaországtól elszakított magyar testvéreinket – újra megteszik, ha hatalomra kerülnek 📺

EZEK. Ezzel a címmel közöltük Murányi László kiváló összegzését korábban a balliberális nemzet- és hazaellenes ellenségről (álnéven ellenzék), melyben minden benne van, ami a lényegük. Nem változtak és nem is változnak meg soha, bármit is hazudozzanak össze-vissza.

Murányi László: EZEK…

Az alábbi megdöbbentő riportot a Pesti Tv készítette Székelyföldön,

Vége a nemzetnek, ha az ellenzék nyer – Székelyföldön járt A Riporter!

-címmel:

Döbbenetes látni, mennyire hazaáruló az ellenzék – ezt nyilatkozta Székelyföldön A Riporternek Tilki Attila parlamenti képviselő és Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke és frakcióvezetője. Láng Zsolt Szarvas Szilveszter kérdésére azt mondta, döbbenet, hogy tizenhét év alatt semmit nem változott az ellenzék a határon túli magyarokkal és a nemzettel kapcsolatban. Azok az emberek, akik tizenhét éve is itt tartottak, és most is, azok nem alkalmasak arra, hogy bármilyen szavazóréteget képviseljenek a Parlamentben – fogalmazott Láng Zsolt.

A Riporter a 2004. december 5-i gyalázatos népszavazásról, Gyurcsányék, Kovács Lászlóék és a baloldal nemzetárulásáról forgatott Székelyföldön, amely szavazás a mai napig egy fájó seb a nemzet testén. 2004. december 5-én a magyarországi baloldal és a liberálisok, az MSZP-SZDSZ-kormány és csahos médiája rárontottak a nemzetre, szíven szúrtak, elárultak mindannyiunkat. Akkor ugyanazok uszítottak külhoni véreink kedvezményes honosítása ellen, akik egy évtizedre rá már az afrikai, ázsiai, arab bevándorlók betelepítését, a kerítés lebontását követelték. A vadidegenek jók voltak nekik, a magyarok nem. Gyurcsányék nemzetárulása Károlyi Mihályéval, Rákosiéval, Kádáréval vetekszik, és a megállapítás egyszerű: aki elárulja a hazáját, az hazaáruló. Aki pedig elárulja a nemzetét, az nemzetáruló. A Riporter Kelemen Levente unitárius lelkésztől is megemlékezett és a Tiszteletbeli székely közösséget is bemutatta!

Forrás: Pesti Tv 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük