KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Murányi László: EZEK…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

EZEKET azok választották meg – akik megválasztották…

Ma már alaposan feltehető, hogy (ld. ellenzéki irányítású önkormányzatok botrányai, élén a fővárosival) nem annyira gyönyörködnek bennük, tv-s jelenlétüket nézve különösen.

DE KIK IS EZEK?

EZEKNEK nincs közük a mi időnkhöz, amit éppen itt, éppen nagy többségben, esendőn, de kitartóan, erősen megélünk.

EZEK között vannak élharsogók. Bárgyúság virít az arcukon, a sötét együgyűség az égbe kiált. A régen elfeledett hittételeket szajkózzák, amiket a század eleje már lassan eltemet. EZEK nem.

EZEK minden héten többször fellépnek a vérpadra, (tv-k, a T. Ház ülései), alig várva a „munkát”, hogy kielégülhessenek. EZEK nem bakók, EZEK nem orvlövészek, EZEK előrántják a gimnasztyorka alól a dobgitárt, mert hisz a bőséges konyhapénzből könnyen megvesznek egy-egy tárra valót. Guillotint (nyaktilót) ígérnek ugyan, de a golyót garantálják. Mint ítélethozók és mint végrehajtók. Egy személyben. Ahogy láttuk s megszenvedtük EZEKET – évtizedekig.

EZEK nem tudnak kegyvesztettek lenni, nem tudnak exek lenni: villogó szemek, fegyelmezetlen gesztusok, féktelen arcjátékukat a színpadias düh mozgatja. EZEKNÉL nincs tisztaság, belátás, tisztelet, európai modor s a vörös fejből, magas C-vel röpköd ki azorbán…, azorbán…, azorbán….

EZEK politikai ágyrajárók.

EZEK vörös hazugságfonala nem tud elfogyni, mert a Vörös Fővezér (GY., de nevét nem írjuk le) száz év után visszaábrándozza kedvenc vörös színét s túlmozgásai közepette vajas kaláccsal eteti a hozzá ajánlkozókat vagy egy-egy elkapottat. Pénz nem számít.

EZEK kalandorságát a hatalmi téboly és harácsolás-vágy hajtja, sötét bumfordiságukból ki sem kandikál az értelem s ha megszólalnak a T. Házban, szavaik súlytalanul fellebbenve kiillannak a kupola ablakain.

Ebben az „osztályharcban”, szép lassan, maguk tüntetik el magukat, „megbeszélni valónk” nincs. Az őket választóknak EZEK maradnak hát: az izgékonyak, a sértődöttséggel, fals hangú rikácsolással „számonkérők”.

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

A vérpadról lassan-lassan, de biztosan csúsznak lefelé, egészen a poklokig.

Tanács: jó lesz hamarosan odébb állni. Brüsszeltől jó messzire és túl Moszkván is. A tengereken túli részeket – nem ajánlanánk.

EZEKRE szabad hát haragudni, 70 – 80 kiló furcsa hámsejtre, fehérjére?

„…Egy rakás romlékony agyvelőre, amely…önmaga felől örökre tudatlan

marad?” (Márai Sándor: Napló 1947.).

Nem szabad.

Hisz EZEK már politikai preparátumok, legfeljebb mellékdarabok egy sötét múzeumi folyosóhajlatban.

EZEKNEK – talán – Ciceró hihető név, ide írjuk tehát egyik bölcsességét: „ cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare.” „Bárki tévedhet, de egyedül csak az ostoba tart ki tévedése mellett”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Ezek nem változtak és soha nem is fognak megváltozni: Hazaáruló gazemberek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük