KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Néhány gondolat Szergej Viktorovics Lavrov úrhoz – Európáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tisztelt Miniszter Úr!

Olvasom a napi hírekben az állítólag Öntől származó mondatot, miszerint az Európai Unió oroszellenes. Szeretném jelezni, hogy ebben a mondatban több probléma is van.

1./ Az Európai Unió mai vezetése az USA parancsára és pénzért való kiszolgálása okán valóban az, mint ahogyan ez alapján magyarellenes is.

2./ Az Európai Unió mai vezetése minden létező szerződést megszegett és immár diktatórikus módon próbálja elnyomni a tagállamok szabadságra vágyó társadalmait, megszüntetni igyekszik ezek kormányait és kormányfőit, ahogyan ezt Magyarországgal is teszi.

3./ A magyar lakosság különbséget tud tenni a valóság és a hazugság között, így nem azonosítja a mai orosz vezetést és annak törekvéseit az egykori Szovjetunió politikai beállítottságával, amely ugyanúgy annak a világhatalomnak volt a kreációja, amely ma az oroszellenességet és a III. világháborút generálja.

4./ A magyar társadalom és a magyar kormány messze áll attól a beteges és minden értéket lerombolni szándékozó, hazug és jellem nélküli, az Európai Unió vezetésében ma  tapasztalható politikai irányvonaltól, amely a keresztény értékek és a keresztény világ megsemmisítését tűzte ki célul. A magyar társadalom tehát nem oroszellenes, bár tagja az Uniónak, a máig világhatalomra törő és Önök ellen ma háborút viselő pénzügyi és politikai hatalom parancsára megrendezett, alkotmányellenes és ezáltal törvénytelen népszavazás alapján.

***

Kérem tehát Önt, excellenciás Szergej Viktorovics Lavrov úr, hogy amikor nyilatkozik, akkor tegyen különbséget az európai népek és nemzetek, valamint az Európai Unió vezetése között. Mert az a háború, amelyet a világuralomra törő és az európai népek életét is veszélyeztető szűk nyugati politikai kör generál az Önök nemzetmentő katonai beavatkozását követően, az a háború nem a mi háborúnk, nem mi akarjuk és nem akarunk áldozattá sem válni. A magyar társadalom békét, nyugalmat akar, amelyben megőrizheti ősi hagyományait, kereszténységét, és amelyben megadhatja a tiszteletet az orosz ortodoxiának és az orosz történelemnek, az orosz népnek, amellyel együtt nőtt fel az elmúlt ezer év során.

Ez is érdekelheti:  A nukleáris fegyverek harckészültségbe helyezéséről tárgyal a NATO

Tisztelettel maradok mind az orosz nép, mind őexcellenciája Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, mind pedig Ön iránt:

Magyarország, 2022. 06. 25.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük