KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Radikálisabb megoldásokra van szükség a büntetőpolitikában – majdnem meglincseltek egy futárt

Radikálisabb megoldásokra van szükség a büntetőpolitikában – írta közösségi posztjában Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Ezt a kijelentést arra reagálva tette, hogy a Magyar Jelen tegnap megjelent cikkében arról számolt be, hogy egy népes família nekirontott és agyba-főbe vert egy futárt. Az eset egyébként Budapesten a Merényi Gusztáv Kórház közvetlen közelében történt.

Az eset előzményei és körülményei már-már klasszikusnak nevezhetők. A család egyik tagja bekerült a kórházba, a család összes többi tagja pedig meglátogatta. A kórházban az a szabály, hogy egy beteghez csak két látogató mehet be. Ezt a két látogatót azonban nem bőrszín, hanem oltási igazolvány megléte alapján engedik be.

Ennek következtében a népes különítmény kint vert tábort a kórház előtt. A futár érkezésekor alig tudta elkerülni, hogy elüsse az elé ugró gyereket, de végül sikerült úgy megállnia, hogy a fiatalnak semmi bántódása nem esett. A sofőr ezután dühösen kiugrott kocsijából, mire az egész család (még a nők is) rávetette magát, földre vitték és ütötték, rúgták.

A támadás következtében az arca teljesen eldeformálódott, a szája pedig szétszakadt.

Volt olyan asszony, aki a gyerekével a karjában rúgdosta az áldozatot.

A portáról 2 őr igyekezett a segítségére sietni, ekkor került elő egy kés is, amivel egy olvasói információ alapján csak az egyik őr ruháját vágták szét.

Közben értesítették a rendőröket, akik 5 percen belül ott voltak több autóval, katonákkal. A támadók megpróbáltak beugrani egy taxiba, de a rendőrautók elállták az útját. Az őrök közben elrángatták a sofőrt, beszaladtak vele a bódéjukba és bezárkóztak. A rendőrök 4 férfit állítottak elő, senki mást, nőt egyet sem. A kést a bűnözők eldobták, de a rendőrök összeszedték és magukkal vitték.

Az egyik férfi azt kiabálta:

“Én nem félek tőletek, már voltam börtönben, majd visszamegyek!”

A futárautó-sofőrt később átkísérték a traumatológiára, legalább 2 bordatörése van, plusz az egyéb sérülések – olvasható a Magyar Jelen oldalán

Ez is érdekelheti:  Kreml: nem kiemelt téma Moszkvában Biden visszalépése

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A Medián mérése szerint jelenleg parlamenti bejutó a Mi Hazánk

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük