KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Medián mérése szerint jelenleg parlamenti bejutó a Mi Hazánk

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közösségi profilján jelentette be, hogy a nem éppen jobboldali elkötelezettként értékelhető közvéleménykutató 5,1 százalékos támogatottságot mért a Mi Hazánk részére.

Dúró Dóra megjegyzi, hogy az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a közvéleménykutatók rendre alulmérik a Mi Hazánk Mozgalom támogatottságát.

Dúró Dóra bejegyzése:

Megvan az első öt százalékos mérésünk, elértük a parlamenti küszöböt! A Medián mutatta ki most ennyire a Mi Hazánk támogatottságát, és hozzá kell tenni, hogy amikor az önkormányzati választásokon 5,1%-ot értünk el, akkor csak 2%-ra becsültek minket ugyanők…

Nagyon sokszor hallottam azt a mondatot, hogy „igazatok van, de sajnos elveszik a szavazatom”. Hát ennek most vége! Bár eddig is azt mutatták a választási eredményeink, hogy rendre alulmértek minket a közvélemény-kutatók, most már ezekben a mérésekben is megmutatkozik, hogy elérjük a parlamenti küszöböt, amit több elemző eddig is reálisnak nevezett. És még milyen sok van hátra!

Persze mindez nem csoda, hisz a két nagy politikai tömb már megannyiszor becsapta, elárulta, magára hagyta az embereket, legyen szó a devizahitelesekről, az alacsony bérből élőkről vagy a kisnyugdíjasokról, és a magyarok biztonságérzete finoman szólva sem kielégítő. Megyünk tovább ezen az úton, hogy egy év múlva megkerülhetetlen politikai erő legyünk az Országgyűlésben, és végre valaki a magyarokkal törődjön!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

DK-s politikus-bűnözőket ültetnének Magyarország nyakára – Dúró Dóra keményen kiosztotta az ellenzéki összefogást

Dúró Dóra: Jakab Péter hazudott

https://internetfigyelo.com/duro-dora-a-mi-hazank-oldalanak-letiltasarol-nyilatkozott-video/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük