KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

DK-s politikus-bűnözőket ültetnének Magyarország nyakára – Dúró Dóra keményen kiosztotta az ellenzéki összefogást

Döbbenetesnek nevezte Dúró Dóra, hogy a Jobbik, az LMP és a Momentum Mozgalom “hajlandó lesz azért dolgozni, hogy Dobrev Klára legyen Magyarország miniszterelnöke”. A Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje a választási törvény módosításáról szóló szerdai vita során tért ki az ellenzéki összefogásra, amellyel kapcsolatban úgy fogalmazott: “az ellenzéki pártok eljátsszák, hogy a nyilvánosság előtt meg sem fogják annak a kezét, akivel egyébként házasságra készülnek, hiszen Önök közösen akarják kormányozni az országot Gyurcsány Ferenc pártjával”. Dúró Dóra arra figyelmeztetett: ahol az ellenzéki összefogás kormányoz, ott DK-s politikus-bűnözők jelennek meg, ugyanakkor betiltják a kereszteket, és ez a sors vár Magyarországra, ha az ellenzék 2022-ben megnyerné a választásokat.

Keményen kiosztotta az ellenzéket és az ellenzéki összefogást Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője a választójogi törvény módosításáról szóló szerdai általános vita során az Országgyűlésben. A politikus a kamupártok indulását szigorító törvénytervezet kapcsán tért ki arra, hogy véleménye szerint a Fidesz-KDNP igazságérzetét nem a két-háromezer szavazatot kapó kamupártok bántják, sokkal inkább az ellenzéki közös listaállítás. Dúró Dóra ugyanakkor megjegyezte: nem érti, miért ellenzik az ellenzéki pártok a szigorításokat, hiszen valójában közös listán való indulást akarnak, amivel ugyanakkor Gyurcsány Ferenc hatalomba való visszatérését segítik elő. A képviselőnő úgy fogalmazott:

senki nem tartott sem a Jobbik, sem az LMP, sem a Momentum fejéhez pisztolyt a 2019-es önkormányzati választáson, ahol a közös listán indultak el a DK-val több megyében.

Mint megjegyezte, ezzel teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a Jobbikot nem zavarja egy közös listán való indulás a 2022-es országgyűlési választásokon.

Eljátsszák, hogy a nyilvánosság előtt meg sem fogják annak a kezét, akivel egyébként házasságra készülnek, hiszen Önök közösen akarják kormányozni az országot Gyurcsány Ferenc pártjával. Miközben már régóta mindenki tudja, hogy viszonyuk van

– fogalnazott.

Dúró Dóra döbbenetesnek nevezte, hogy a Jobbik, az LMP és a Momentum Mozgalom “hajlandó lesz azért dolgozni, hogy Dobrev Klára legyen Magyarország miniszterelnöke”, miközben eljátsszák a “Gyurcsány-fóbiát”.

DK-S POLITIKUS-BŰNÖZŐKNEK AD TERET AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS

A Mi Hazánk Mozgalom képviselőnője arra is kitért: az önkormányzati választások után az ellenzéki összefogás jelöltjének vezetése alá került önkormányzatok eddigi teljesítményéből levonható, mire számíthat az ország a “szörnykoalíciótól”. Mint az elítélt Czeglédy Csaba DK-s ügyvédre utalva kiemelte,

ezek az önkormányzatok jelenleg DK-s politikus-bűnözőknek milliós összegeket fizetnek ki havonta.

Dúró Dóra megjegyezte: Újbudán tartottak arról szavazást, hogy “Czeglédy Csaba DK-s politikus-bűnöző szerződését szüntessék meg”, ugyanakkor sem a Jobbik, sem az LMP, sem a Momentum Mozgalom nem támogatta. Mint megjegyezte, Soproni Tamás terézvárosi polgármester betiltotta a Mi Hazánk Mozgalom közterületen felállítandó keresztjét, de ez sem zavarta az ellenzéki összefogás képviselőit.

Ahol kormányoznak, ott van Czeglédy Csaba. Ahol kormányoznak, ott betiltják a keresztet. Ne mondják már azt, hogy ha Magyarországon Önök adnák a kormánytöbbséget, a Jobbikkal kiegészülve, nem ilyen döntések születnének

– jelentette ki.

Ez is érdekelheti:  Ursula von der Leyen: nem fogom elfogadni, hogy a demagógok és a szélsőségesek tönkretegyék az európai életmódunkat

Vezetőkép: MTI

Forrás: Pesti Srácok

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük