Dúró Dóra: Jakab Péter hazudott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Merthogy a minap a Jobbik elnöke megnyilvánult, és olyan orbitális hazugság hagyta el szájának szegleteit, mely több mint kiábrándító. De vajon ki lehet-e még jobban ábrándulni abból a pártból, mely megtagadta Pongrácz Gergely örökségét és amely minden józanul gondolkodó valódi nemzettudattal rendelkező magyart és volt jobbikost teljesen elfordított ettől a társaságtól. Pontosan úgy viselkednek, mint a kommunisták.

A harc számukra már az egzisztenciális lét, az az anyagi juttatás, amelyet mindenképpen meg akarnak szerezni a 2022-es választások után is. Ebből egyenesen következik, hogy semmiben sem különböznek vezérüktől, Gyurcsánytól. Mert lássuk be végre, ma már a Jobbik a DK pincsikutyája.

Szóval Jakab, aki a hamarosan nem létező Jobbik elnöke, hazudott. Azt merte állítani, hogy korábbi értékeiből semmit sem adott fel pártja. Hogy nem szakad le az égbolt! Jakab, te egyszerűen vagy gátlástalan vagy, vagy hülye. De leginkább mindkettő.

NIF


Dúró Dóra facebook bejegyzése:

„A Jobbiknak semmit nem kellett feladni az értékrendjéből a közös listával” – hazudta a minap Jakab Péter. Ezzel szemben a valóság az, hogy a korábban szebb napokat megélt párt még ki akarta zárni Gyurcsány Ferencet a közéletből, sőt börtönbe is akarták juttatni, most pedig hozzásegítik, hogy legalább parlamenti képviselő lehessen. Korábban azt tűzte zászlajára a Jobbik, hogy elszámoltatja Gyurcsányt, akinek a miniszterelnöksége idején a rendőrség tömeges jogsértéseket követett el, és vérbe fojtotta az 1956-os forradalom 50. évfordulóját. Akkor tízezrek mondták ki az utcán is: egy hazug miniszterelnöknek mennie kell, a Jobbik szerint jönnie. Mert ezt is kimondta kerek-perec Jakab: Dobrev Klárát is támogatják miniszterelnöknek.
De még nincs vége a kabarénak: a pártelnök szerint történelmi jelentőségű, hogy a Jobbik többek közt a DK és az MSZP elnökével egyeztet rendszeresen. Történelmi jelentőségű árulás, mondhatnánk, de ő valószínűleg nem így értette. Ő büszke rá.
Nemcsak Gyurcsány-mentességét adta fel a Jobbik saját elnökének hazugságával szemben, hanem antikommunizmusukat is feladták, és már nyomokban sem EU-szkeptikusok, inkább a brüsszeli birodalmi törekvések kiszolgálói. De mi nem.
A Mi Hazánk éppen azért jött létre, mert az árulás ellenére tovább kellett vinni azt a szellemiséget, amely sem Gyurcsánynak, sem Orbánnak nem szövetségese, csak a magyar nemzetnek. Mi egy szempontot nézünk: mi a nemzet érdeke, és ez alapján döntünk. Nem más politikusokhoz igazítjuk a véleményünket, hanem a magyar emberek érdekeihez. Mi vagyunk az egyetlenek, akik így gondolkodnak. Mi vagyunk az egyetlenek, akik az elmúlt harminc évre nemet mondunk, és radikálisan új irányt képzelünk el Magyarország számára.
A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely sorkatonai alapkiképzést vezetne be. Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Amely hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt. És sorolhatnám. Egyediek vagyunk: a magyarság sorskérdéseivel foglalkozunk, őszintén. És nem vagyunk szövetségesei se Gyurcsánynak, se Orbánnak: minket nem köthetnek gúzsba. Ez a Mi Hazánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük