KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A UPC Direct kidobta kínálatából a Hír Tv-t

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Frissíti programpalettáját a UPC Direct – számol be a Média1 nevű internetes felület azokról a változásokról, melyek januárban történnek a szolgáltató kínálatában.

A frissítés metodikája mindenképpen elgondolkodtató, bár nagyon is érezhető, hogy milyen befolyásoltság alatt áll ez a szolgáltató, függetlenül attól, hogy természetesen erről nem nyilatkoznak. Azonban a kínálatot végigmérve nagyon is sejthető, hogy nézőiket milyen irányultságú tartalmi felhozatallal kívánják „szórakoztatni”.

Az a tény, hogy a Hír Tv-t teljesen kiveszik a szolgáltatásból, mindenképpen beszédes, akárcsak az ennek okairól történő magyarázkodás:

„tekintettel arra, hogy a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, így a műsor szolgáltatója által kezdeményezett szerződésfelmondást a UPC Direct elfogadta.”

Ez a hivatkozási alap, melynek valódiságát ellenőrizni nem tudjuk, de azt mindenképpen érezzük, hogy a valódi ok nem ez lehet.

Ugyanakkor, hogy ezt a programnyirbálást ellensúlyozzák, kiemelték, hogy bekerült a rendszerükbe a Pesti Tv – bár azt elhallgatták, hogy az már korábban is benne volt a kínálatukban.

Azonban – és most jön a hab a tortára – végre megjelenik Náluk az ATV Spirit és a roma nemzetiségi Dikh TV.

Köszönöm, nincs több kérdésem!

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük