TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Covid-19 – Az elhallgatott magyar tudományos siker

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szirákon készítik azt a monoklonális antitestet, mely kimutatja a dsRNS-t

A „Big Pharma” sorban áll egy sziráki laboratórium ajtajában

A Reuters tudósított egy szenzációs magyar eredményről, a Szirákon, Dr. Lukács Noémi laboratóriumában előállított antitestekről, amelyekért a világ gyógyszeriparának összes óriása, az amerikai Pfizer-től a németországi BioNTech-ig sorban áll – tájékoztatta sajtószolgálatunkat Botos László, az MVSZ Amerikai Országos Tanácsának elnöke.

Dr. Lukács Noémi

A biológus egyetemi tanár, Dr. Lukács Noémi nyugdíjas éveiben hazatelepült szülőfalujába, Szirákra, és földszintes szülőházának egy részében világszínvonalú laboratóriumot alakított ki. Itt működik cége, az English & Scientific Consulting Kft., más néven SCICONS, amely egyetlen gyártója és világméretű forgalmazója a kettős szálú RNS (dsRNS) jelenlétét kimutató anyagnak, azaz bizonyos monoklonális antitesteknek.

A dsRNS a szaporodó vírusok mellékterméke. Ugyancsak mellékterméke a dsRNS a készülő koronavírus-elleni oltóanyagoknak. Életbevágóan fontos, hogy a forgalomba kerülő oltóanyag mentes legyen bármilyen genetikai mellékterméktől. Ennek a mellékterméknek a kimutatását végzi a Dr. Lukács Zsuzsa cége által előállított antitest.

A Szirákon előállított antitestekből pár gramm elég a világ összes gyógyszergyártója szükségleteinek kielégítésére. Az innen postázott adagokat mikrogrammban mérik.

A Reuters megemlíti, hogy nem csak a Pfizer, hanem a német BioNTech is vásárlója a sziráki cégnek. Ráadásul a BioNTech ugyancsak egy magyar asszonynak köszönheti jelenlegi főszerepét a koronavírus ellenszeréért folyó versenyben. A BioNTech Karikó Katalin, a cég alelnökének szabadalmára épít.

Az egész emberiséget érintő koronavírus ellenszeréért folyó világméretű kutató-versenyben kiemelkedő teljesítmény született egy kis magyar faluban, és kiemelkedőt teljesítettek e téren magyar asszonyok. Igazán talányos, hogy a „magyar” sajtó figyelme erre nem terjedt ki, még hat nappal a Reuters tudósítását követően sem…

A Reuters tudósítása itt olvasható

https://www.reuters.com/article/idUSKBN27V0AT

A SCICONS bemutatkozása pedig itt tekinthető meg 

http://hungarianbiotech.org/…/EnglishandScientific-HU.pdf

Magyar Megmaradásért  |  MVSZ

NIF

Ez is érdekelheti:  Karácsony szerint: úgy tűnik, hogy Budapest köztársaság marad és nem lesz részvénytársaság

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük