KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy több mint 20 éve regisztrált gyógyszer is hatékény a COVID-19 fertőzéssel szemben

A több mint 20 éve regisztrált és használt Imunor gyógyszer a COVID-19 fertőzéssel szemben is hatékony. Azoknál az embereknél, akik ezt a gyógyszert használják, nagyon enyhe a koronavírus-fertőzés lefolyása – tájékoztatott az iDNES.cz portál az Ostravai Egyetemi Kórház orvosainak klinikai vizsgálatára hivatkozva.  

A vizsgálatba 53 egészségügyi dolgozó kapcsolódott be, akik a fekvőrészlegeken és a rendelőkben koronavírus-fertőzött páciensekkel kerületek kapcsolatba. A csoport 2021 januárjától márciusig rendszeresen szedte az Imunor gyógyszert.

A vizsgált időszakban csak két egészségügyi dolgozó kapta el a covidot, de nekik is enyhe lefolyású volt a betegségük.   Az Imunort szedő két egészségügyi dolgozó a könnyű lefolyású covidot követően 14 nap után állt munkába.

Az Imunor készítmény aktiválja a természetes immunitást. Jaromír Bystroň főorvos szerint a vizsgálat bebizonyította, hogy a megelőzésképpen beadott Imunor nemcsak a koronavírus ellen aktiválhatja a sejtimmunitást, de a koronavírus különböző variánsaival és a más vírusfertőzésekkel szemben is.   Csehországban az Imunor gyógyszert egyelőre csak a sejtimmunitási zavarral küzdő pácienseknek térítik meg teljes egészében.

Teraz.sk

Kiemelt kép: vistapointe.net
KÖRKÉP.SK

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük