KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Obama fehér házi orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident, mert szerinte mentálisan alkalmatlan

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

„Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.

Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől,

mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra.

 

„Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával” – írta Jackson a Twitteren. „Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.”

 

„Az egész ország látja mentális kognitív problémáit már több mint egy éve, és a legtöbb ember fejében nincs kétség, hogy valami történik vele, hogy kognitív szempontból nem ugyanaz, mint régen. Most nem alkalmas az elnökünknek” – mondta Jackson egy múlt havi interjúban. „Valahányszor felkel, és az amerikaiakhoz beszél, nem csak az amerikaiak nézik a beszédet, hanem az egész világ, és ez a probléma része.

Fáradtnak, gyengének, zavartnak, tanácstalannak tűnik, és ez a gyengeséget üzeni az egész világon, és ezt kihasználják.”

 

„Negyven évnyi felvételünk van, visszamehet és megnézheti ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk” – mondta Jackson. „Visszamehetsz, és megnézheted, mindig tréfálkozott, mindig követett el félrelépéseket, de ilyet soha. Ez valami más. Ezek nem tréfák… Ez sokkal komolyabb dolog.”

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Harnik

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Továrisi, konyec!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük