ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Nicolae Patrubani gyalázatos üzenete dr. Orbán Viktor kormányzása elé

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 2022. április 3-iválasztási eredményekről – mint nap nap után látjuk –, sokféleképpen lehet nyilatkozni.

Patrubani Nicolae, a Magyarok Világszövetsége román elnöke, aki arra sem volt méltó – múltja miatt -, hogy megkaphassa az áhított magyar állampolgárságot, hozzá méltó és a tőle megszokott magyarellenes stílusban  ócsárolta a választáson nyertes koalíciót és annak miniszterelnökét, Orbán Viktort. (MVSZ-üzenet Orbán Viktor negyedik kétharmados kormányzása elé” – MVSZ Sajtószolgálat 11041/220406)

Mi a véleményünk arról, aki – hasonlóan az ukrán bábkormány komédiásához a – Fidesz-KDNP – győzelmet vereségnek érte meg, amiből alig felocsúdva, az egykor szebb napokat és méltó elnököt is látott világszövetség sajtószolgálata oldalán nyilatkozott…? Talán véleményt sem kell mondanunk, ha elemezzük ennek a dák kultúrán, szász iskolában nevelkedett román elnöknek, e bukaresti stílusban előadott választási értékelését.

  • a magyar – konzervatív, keresztény, nemzeti – kormány rossz, mert önkényesen, felelőtlenül kormányzott és a történelmi alkotmány jogfolytonosságát nem biztosította, le kellett volna váltani
  • a kormányfő egy diktátor (mantrázza a nyugati propagandát a hírhamisítók támogatásának a reményében, így eleve leírva, nem kell magához sem mérni a magyar földről sarjadt és élvonalbeli európai politikussá érett miniszterelnököt)
  • a magyarságot, mint népet, amely egy diktátorra szavaz, ugyancsak le kellene váltani. (majd ő megtanítaná a magyarokat, hogyan kell választani “demokratikusabban” az ő irányítása szerint, hiszen a tematikát megtanulta Ceausescutól, akinek kedvenc informatikusa volt Bukarestben!)

Indoklása:

  • a Fidesz 3 éve kampányol és ezzel szerzett előnyt (mintha a másik oldal nem kampányolt volna még jobban vele együtt, aki mindent megtett – miközben hirdette, hogy nem politizál – törvénytelenül, amit tehetett a kormány megbuktatásáért)
  • a választást nem a nemzeti érdekek képviselete, nem is a kormánypártok politikai teljesítménye döntötte el, hanem az üzemanyagárak befagyasztása (megszokhatjuk, hogy nincs nagy véleménnyel sem a magyarokról, sem a választott vezetőiről)
  • ő maga – személy szerint – valamennyi kudarcot vallott bal-liberális vezetőnél alkalmasabb lett volna politikai szerepvállalásra a moslék-koalícióban (feltehetően a jobboldaliaknál is alkalmasabbként).

A következtetéseket és tanulságokat azonban nem vonja le. Az általa leminősített baloldali vezetők sorra lemondanak: ez a példa őt nem inspirálja. Bár nyilván megérti azokat is, akik nem tudnak ezek után ebben az országban élni, ő – noha nem magyar állampolgár – mégsem hagyja el az országot, s a mindenhol, mindenkit leköröző ambícióit nem adja fel akkor sem, amikor az égig érő reményei már nagy robajjal összeomlottak és maguk alá temették. Sőt, továbbra is el tudja képzelni magát az egyik legnagyobb, de általa leamortizált – lassan magyarok nélküli – magyar világszervezet élén. Talán nem véletlen, hogy sem a baloldali, sem a jobboldali sajtó nem foglalkozik a nyilatkozatával… kivéve az őt mosdató Pestisrácokat… Az pedig, hogy a hat fős parlamenti jelenlétet elért, korábban politikusok lelövéséről szónokló, zsidózó és cigányozó  Torockai-Tóth pártjának bejutását szintén dicsérendőnek találja a román Patrubani Nicolae, már már meg sem említem.

Azonban engedtessék meg, hogy egy szép magyar közmondással mi is nyugtázzuk  tovarasul Nicolae Stefan Patrubani  választási értékelőjét: A kutyaugatás nem hallatszik az égig… még akkor sem, ha egy román, a maga módján gyalázza a magyar nemzetet és annak döntését…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: