KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: A szövedék mindig felfeslik valahol – avagy A hatalom szava II.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ellenféltől tanulni nem szégyen – pláne, ha ellenség az ellenfél. Ellenség, mely teljes erejével, sulykolt hazugságokkal, minden lehető és létező külső segítséggel nemzeti létünket támadja.

Pláne alkalmazni kell harcmodorukat, ha maguk adják kezünkbe az eszközt, mellyel a felfeslést széthúzva bepillantást nyújthatunk, milyenek is festett kulisszáik, s mi az elborzasztó valóság, ami azok mögött van.

A sorozatos felfeslések már-már követhetetlen világában élünk: hazudott diplomák, kicsavarással kiüresített kasszák, felsőbbrendűségi tudatból származó lebékázások, leszólások, ismeretlen ismerősök poros orrai, tobzódás kerületi, fővárosi kasszákból, a sok-sok munkanélkülien méregdrága szakértő, rafinált és ostoba csalások garmadája, stb. Önként kínálkozik a valóság, jól mutatja magát. S lám, súlyos napok teltek el a főpolgármester színvallása óta, de ahelyett, hogy legalább az utóbbi időkben kiderült disznóságokat emlegetnénk sommás véleményével zárva minden lehetséges felületen, hagyjuk, hogy a felfeslés szétoszoljon. Pedig erősen igyekszik Donáth, Cseh, Újhelyi, lopakodik vissza Gréczi, s az öld a rendőrt! égjen a város! jelszavakkal fellépő, utcai harcosokat karmesterelő, rendőrökre füstgránátot dobó (amúgy erősen lütyő) Fekete, pártelnök – miniszterelnök jelöltként léphetett fel. Milyen könnyű lenne mindezeket, s a régebbieket is rövid kérdésekbe sűrítve az orruk elé dugni, majd odakopírozni a főpolgármester sommás válaszát! (Ugyan/ön/vajon mit szól hozzá, hogy már megint több kamu diplomás zuhant ki a szekrényből, az MSZP kiegészítő elnöke is évekig diplomát hazudott magának, míg a járványhelyzet kegyelemi ideje végül segített neki, a VII. és VIII. kerületben viccet csinálnak a közúti közlekedésből, a SZEVIÉP botrány tetején trónoló polgármester is egzotikus utakkal és méregdrága karórákkal pózolt? – Sza..ok rá.) Most alkalmunk van minden kitapintható csomósodásra rákérdezni – felborzolt hajú építészekkel és „néplelkekkel” Várban, Ligetben, kifújt SZFE/Majdan lufival a Vas utca környékén, magyari ügyvédi praktikákkal uniós ügyészségről, népharagos alkotmánymódosításról: sza..k rá.

Az egyetemes és tartós felfeslést 89-ig a bolsevikok fedett élcsapata produkálta, majd ugyanaz a vérvonal folytatja Göncztől Hornon át a mai böffencsekig. Akik mind kívülállóként, más jogokkal és elszámolási kötelezettségekkel néznek le minket: sza…k rátok, hülye plebejus népség. Mindezt kiröhögő-görcsben, évi száz millákkal, a demokráciára hivatkozva. Miként Bidé apó a csontkezekkel szavazók karából felénk hajolva aggódik tavaszi választásunk demokratikus tisztaságáért. A világ gondját-baját – mely minket is nyom – félretenni nem tudjuk, de április harmadikáig legfőképp itthoni helytállásunkkal kell törődnünk. S ha az sikerül, lehet szavunk kifelé fordulva is. (Ezért támadnak ekkora erőkkel, hogy ne sikerüljön.) Harmadikáig a hazai szavazóknak kell megmutatnunk, hogyan lóg ki mindenütt a csúnyájuk, bár a felfeslett szövedéket – magukat takarni igyekezvén húzgálják ide, oda. Aki csöppet figyelmes tudja, mert látja, hogy gyorsulva zuhannánk a nihilbe, ha ezeket a küldetéstudattal megbízottakat követnénk. Intő példaként a rettenetesen rasszista jobb, vagy baloldali autózás eltörlendő szabálya lebegjem szemünk előtt. Hiszen a szivárvány szabad világában mindenkinek joga lesz saját döntése alapján, mindenfajta kirekesztés nélkül ott és úgy autózni, ahol, és ahogy akar.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Mayer Gábor: A hatalom szava

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: