KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ENSZ: Greta Thunberg ökobaromsága mehet, a halállistás Faina Savenkova békefelhívása kidobva

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ennyit ér az ENSZ (United Nations) és ennyire számítanak a szervezetnek a gyermekek. Akár így általánosítva is meg lehet fogalmazni azt a hozzáállást, amit a világszervezet képvisel. Ebben az ügyben mindenesetre ez az állítás igaz.

Történt ugyanis, hogy az ENSZ figyelmen kívül hagyta az ukrán szélsőségesek halállistáján szereplő donbászi kislány, Faina Savenkova felhívását, amelyet még tavaly októberben intézett az ENSZ Biztonsági Tanácsához, amit később egy videóüzenetben is megerősített. A felhívás arra szólította fel a szervezetet, hogy ne felejtse el, hogy a donbászi gyermekeknek is joguk van a gyermekkorhoz és a békés élethez.

Az ENSZ-főtitkár hivatalos képviselete (irodája) erre elutasítóan reagált, mondván, hogy ne használják fel politikai célokra a gyerekeket és a konfliktusok által érintett régiók lakóit. Csakhogy éppen az ukrán nacionalisták voltak azok, akik a Mirotvorec honlapjukon hozták nyilvánosságra az akkor mindössze 12 esztendős luhanszki lány minden elérhetőségét, aminek következtében ő és családja is állandó fenyegetések közepette él.

Milyen érdekes, hogy António Guterres ENSZ főtitkárnak korábban nem volt ilyen gondja, amikor személyesen is fogadta Greta Thunberg ökoaktivistát, aki a szélsőbalos zöldek politikai „terméke”, akinek a hangját az egész szélsőbalos mainstream média felerősítve harsogta. Ennek a liberálzöld, szélsőbal nemzetközi erőnek köszönhető most jelentős részben például Európa energia kitettsége is, az átgondolatlan energiapolitika miatt.

Ergo: Greta Thunberg OK (all right), őt nem használja ugye senki politikai célokra (!?), viszont Faina Savenkovát, aki a béke és a gyermekek védelmében emeli fel a hangját, nos őt persze igen, ráadásul Faina még orosz is. Nincs itt egy kis ruszofóbia?

Maria Zakharova orosz külügyi szóvivő júliusban számolt be erről a súlyos diszkriminációról, melyet csak úgy foghatunk fel, hogy vannak egyenlő gyermekek az ENSZ olvasatában, no meg persze egyenlőbbek. Greta Thunberg előtt minden ajtó zöld és kinyílik, még az ENSZ főtitkár irodájának ajtaja is, a Donbaszban áldozatul esett gyermekek emlékét őrző, a háború ellen tiltakozó Faina Savenkova békekiáltása viszont mehet a kukába az ENSZ szerint. Ennyit az ENSZ-ről és annak diszkrimináló portugál főtitkáráról.

Egy biztos, sosem lehet elfeledni 1995-öt, és Srebrenicát. Nem tudom miért, de az Egyesült Nemzetek Szövetségéről nekem már csak ez a dátum és helyszín jut az eszembe, ahol közel tízezer helyi muzulmán bosnyákot mészároltak le a kelet-boszniai település közelében az ott tartózkodó holland ENSZ „békefenntartók” közrejátszásával. Felelősök pedig a mai napig nincsenek… Nekem ezt jelenti az ENSZ és annak korrupcióval átitatott apparátusa.

Faina Savenkova pedig újra és újra el fogja mondani és le fogja írni mindazt, amit azok a gyermekek és emberek átéltek a Donbaszban, amiről igyekeznek tudomást sem venni vagy éppen elhallgatni a világ vezetői, ezzel asszisztálva a gyilkosoknak, ahogyan az ENSZ holland békesisakosai tették 1995-ben Srebrenicában.

 

Szépe Áron

Kiemelt képen: Faina Savenkova (forrás: Faina közösségi oldala)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Orbán Viktornak írt levelet az ukránok halállistájára tett 13 éves luhanszki kislány

Az orosz kislány, akit halállistára tettek az ukrán szélsőségesek

NIF: Levelet kaptunk Fainatól, akit halállistára tettek az ukrán nacionalisták – Ahogy nősz, egyre inkább rádöbbensz, mennyire igazságtalan a világ

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: