KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elmebeteg törvényt fogadtak el Kanadában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kanada Ontario tartománya újabb lépést tett a homoszexuális és keresztényellenes önkényuralom megvalósítása felé.

A tartomány parlamentjének többsége – az ülésszak nyári szünet előtti utolsó munkanapján – elfogadta a „89. törvényt”, amely kiszélesíti a szociális intézmények hatáskörét annak érdekében, hogy lehetővé válhasson azoknak a gyermekek elhelyezése, akiknek szülei ellenszegülnek az uralkodó ideológiának. A nagy többséggel, (63 igen és 23 nem szavazattal) elfogadott törvény alapján a gyermekek családjukból kiemelhetőek lesznek, amennyiben szüleik ellenzik az LGBTQI (röv: leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transzszexuális, szexuális identitását kereső, interszexuális) jogokat és ideológiát. (A LifeSite híre szerint a törvény értelmében a kormány kiemelheti a gyermekeket a ketesztyén családokból – szerk. megjegyzés, NIF).

 

Par Jeanne Smits

A szöveg kiegészíti a „nemi identitás” és „nemi kifejezés” tényezőivel mindazokat az elemeket, amik „a gyermek elsődleges érdekének” meghatározását adják, és amely meghatározás alapján a gyermek szüleitől elszakítható és más, közfelhatalmazással rendelkező felnőtthöz helyezhető lesz. A törvény azt is lehetővé teszi, hogy azok a házaspárok, akik nem fogadják el ezeket a jogokat és ideológiát, ne lehessenek örökbefogadó- illetve nevelőszülők.

A törvény célja egyértelműen kiderül Michael Coteau, Ontario gyermek- és családügyi miniszter nyilatkozatiból. A miniszter kijelentette, hogy amikor egy gyermek egy bizonyos „neműnek” vallja magát, ami nem egyezik biológiai nemével és ezzel szülei ellenzését váltja ki, „én ezt a bántalmazás egyik formájának tartom (…)  És ha ez bántalmazás törvényi minősítés alá esik, a gyermek ebből a közegből kiemelhető és védelembe vehető lesz olyan helyen, ahol ez a bántalmazás megszűnik.

Ezentúl a gyermekvédelmi ellátók jogosultak lesznek egyfajta „rendőrségi intézkedésre”: „Betörhetik az ajtódat és elvihetik biológiai gyermekeidet, ha tudják rólad, hogy ellenzed az LGBT ideológiát és a nemi identitás csalárd elméletét. Ha például kiderül, hogy gyermeked homoszexuális érdeklődésű vagy nemi hovatartozásában bizonytalan.” – hangsúlyozta Jack Fonseca, a kanadai élet- és családvédő Campaign Life Coalition Egyesület felelőse.

De van ennél rosszabb: a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó elsődleges jogának ilyen szégyentelen megsértése ellen Ontario Katolikus Egyháza nem emelte fel a szavát. Mint ahogy eddig sem tette egyszer sem, amikor akár szövetségi, akár tartományi szinten a liberálisok beindították az LGBT „úthengert”- tette hozzá szomorúan Fonseca.

LMBTQI- buzimozgalom-gyereknevelés

Forrás: magyar nyelven: 777blog.hu

Eredeti forrás: reinformation.tv (írta: Jeanne Smits), illetve CQV (Campagne Qébec-Vie)

Fordította: Nagyné Molnár Ildikó

Fotó: The Georgia Straight

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: