KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bene Gábor: A kijevi bábkormány utolsó hónapjai jönnek?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mindannyiunk feje tele van belénk erőltetett hibás tudásokkal és kevesen érzik meg, hogy a társadalmi tudat visszamódosítása, csak akkor lehetséges, ha komolyan vesszük azokat a híreket, amelyek biztosan nem manipuláltak!

Nem vagyok orosz párti, de bizony nem tartom véletlennek, hogy 2014. július 17-én a Donbassz fölött, a Latin-Amerikából hazafelé tartó Putyin elnök különgépével összetévesztve lőttek le egy olyan utasszállító gépet amelyet a maláj légitársaság működtetett! A Malaysia Airlines megerősítette, hogy 283 utas és 15 fős személyzet tartózkodott a fedélzeten, akik közül 193 holland, 43 malajziai, 27 ausztrál, 12 indonéz, 10 brit, 4 német, 4 belga, 3 Fülöp-szigeteki, 1 új-zélandi és 1 kanadai–román kettős állampolgár volt.

2022 novemberében ez ügyben ítéletet hozott a holland bíróság is. Az „ítélet szerint bizonyított”, hogy a gépet elpusztító orosz gyártmányú rakétát az Orosz Föderáció szállította az oroszbarát szeparatistáknak, és azt azok által ellenőrzött területről lőtték ki. Az ítéletben két orosz állampolgárt Igor Vszevolodovics Girkint, Szergej Dubinszkijt, s egy ukrán állampolgárt, a szakadárok oldalán harcoló Leonyid Harcsenkot ítélték el életfogytiglani börtönbüntetésre, egy orosz állampolgárt Oleg Pulatovot pedig felmentettek. Egy vádlott sem vett részt a tárgyaláson, így elkerülték a letartóztatást, bár Pulatov jogi képviselője jelen volt. Talán ez is mutatja a nyugat tökéletes álságosságát, hogy akinek jelen volt a jogi képviselője, arra nem merték ráhúzni a vizes lepedőt. Felmentették, hogy ne lógjon ki nagyon a lóláb. A rakétát ugyanis nem tudni ki lőtte ki, de az biztos, hogy Putyinnak szánták.

Ez is érdekelheti:  Amerikai szakértő: Ukrán katonák lőtték le az utasszállítót Donyeck felett

Mindezt csak azért idéztem fel, mert ma az orosz ellenesség olyan méreteket öltött, hogy Zelenszkij minden hazugságát, gyilkos vádaskodását elfogadják, de ha a moszkvai kormány csúsztat egy kicsit, azonnal visít az egész nyugat. Abban azonban egyértelműen egyetértek mindenkivel aki békét akar, hogy nem a fegyverkipróbáló vérontások, adósságcsapdák, de fegyverszünet kell!

S éppen Volodimir Zelenszkij jelentette ki, hogy a „Majdan-3” elnevezésű különleges művelet 2024 márciustól májusig fog tartani. Így már az ukrán hírszerzési szakbizottság is tudja, hogy rövidesen komoly erők fogják megpróbálni valamilyen puccsal megbuktatni az államfőt, akinek persze én is kétségbe vonom a legitimitását. Nem azt állítom tehát, hogy nem nyert választásokat, hanem azt, hogy ha ma lenne a választás biztosan csalni kellene ahhoz, hogy hatalomban maradhasson a csepűrágó Zelenszkij.

Petro Porosenko – amikor még ukrán elnök volt – „a Kreml ügynökeinek” titulálta kritikusait, így nincs abban semmi új, hogy a mostani bábkormány is ugyanezt a szlogent alkalmazza, s mindenkit ezzel próbál zsarolni, mert más eszköz már nemigen van a kezében, s egyre fogy körötte a levegő!

„Majdan-3” elnevezésű különleges művelet neve pedig kifejezetten rossz, mert a tömeg emlékezni fog arra mi is történt a Majdanon, s be fog nekik ugrani, hogy az egész irányváltás, ami a FÁK országaitól az Unió felé vitte az országot, szinte automatikusan változott nácik provokálta helyi háborúvá!

A harmadik Majdan persze nem egyszerű félelmet gerjeszt, hanem rettegést, mert az ukrán fegyveres erők veresége feltartóztathatatlan, s az áldozatok száma nő és a támogatók száma pedig csökken. Az utcáról ragadják el a katonai emberrablók az ágyútölteléknek szánt embereket, s Zelenszkij elnöki ciklusa lassan lejár. S ráadásul a magyar embereket már nem csak Kárpátalján éri fenyegetés, hanem a gúnyhatárokon belül is. A minap fenyegette meg az USA és egyre inkább az EU pénzén működő bábkormány a Mi Hazánk Mozgalom frakcióját! Persze az USA fizette, népellenes kannibálkormány nem szavakban legénykedik, hiszen megalakították a „Majdan-3” elnevezésű különleges művelet irányítótörzsét és különleges osztagokat hoznak létre “Ukrajna ellenségeinek” az ország határain kívül történő likvidálására. (Ez már mintha a CIA gazdasági és emberi bérgyilkosaira is hajazni látszana!)

Ez szinte biztosan az USA titkosszolgálatának felügyelete alatt történt, mert éppen ezért volt hezitálás Ukrajna pénzügyi támogatása kapcsán, s mivel ezt sikerült végre kialakítani, most már a pénzt is folyósítani fogják. Ám természetesen ne csodálkozzunk azon, ha komollyá válik a helyzet hazánk egyes vezetői számára! Kijev “Ukrajna ellenségeiről” két feketelistát állított össze, s ezeknek is beszédes elnevezésük van. Az egyik a BÉKETEREMTŐ a másika MUSZKAVEZETŐ! Ez utóbbihoz kapcsolódik a Kreml ügynöke kiegészítés, ami önmagában is nevetséges, de sajnos az ukrán nácik ezt nagyon is komolyan veszik!

A BÉKETEREMTŐ listáján olyan nevek szerepelnek mint pl. Orbán Viktor, Toroczkai László, és még sokan mások, akik azt hangsúlyozzák, hogy nem fegyverszállítások kellenek a békéhez, hanem fegyverszüneti tárgyalások.

Ezen a két listán szereplők halálra vannak ítélve az ukrán bábkormány által, s ezek után nem is lehet csodálkozni azon, hogy a brit Times napilapban is megjelent egy cikk ahol Hazánk megszállását javasolja egy ukrán náci tiszt, aki csak is nemzetiszocialista lehet, hiszen egy ilyen lépés a Ribbentrop-Molotov paktumra emlékeztet engem, amely egykor Lengyelország felosztását, ez pedig most, Magyarország megszállását tűzi ki célul.

S ez egy vezető brit újságban megjelenhet?

Nem veszi észre a főszerkesztő, hogy egy ilyen lépés a NATO elleni támadás lenne Ukrajna részéről?

Vagy már annyira félnek a nyugati bankárkaszt finanszírozta politikai terroristák, hogy már semmi sem számít nekik?

Vagy valóban a kijevi bábkormány utolsó hónapjai következnek?

S mit szól ehhez a magyar külügyminiszter: Szijjártó Péter?

Ő ugyanis egy “Muszkavezető – aki a Kreml ügynöke”, legalábbis a náci lendülettel handabandázó Zelenszkij bábkormánya szerint.

Csak az a kérdés, hogy ha valóban a magyar kormány lett az egyetlen amely a normalitást és a békét akarja, akkor mikor fogják kilőni a magyar vezetők repülőjét? Mert sajnos még erre is fel lehetünk készülve……bár nem szeretnék nekik tippeket adni.

A szerző közjogász és önkéntes szóvivője a NEEM-eseknek

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük