KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Trump nem barátja az Európai Uniónak és a NATO technokratáinak”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Steve Bannon szerint veszélyes játékot űz Európa az ukrajnai háborúban, mert úgy emeli a tétet, hogy közben nem költ eleget. Donald Trump támogatója szerint a volt amerikai elnök visszatérésével minden megváltozik.

Az Európai Unió veszélyes játékot űz: úgy emelik a tétet Ukrajnában, hogy közben nem fektetnek pénzt a háborúba – többek között erről beszélt Steve Bannon, Donald Trump korábbi stratégája, jelenlegi támogatója. A Corriere della Serának adott interjújában úgy fogalmazott, csalódott Giorgia Meloni olasz miniszterelnökben, akiben ő már akkor hitt, amikor még senki sem ismerte, mert azt várta tőle, hogy normalizálja a jobboldalt, ám nem ért egyet az Ukrajnával kapcsolatos politikájával.

„Azt mondta az ukránoknak, veletek vagyunk, miközben az országa GDP-arányosan 1,4 százalékot költ védelmi kiadásokra. Az Egyesült Államokban nincs egészségügyünk, nyugdíjunk és hat hét szabadságunk nyáron, mert hatalmas összegeket fordítunk a védelmi költségvetésünkre. Vegyék tudomásul: nem adunk többé semmit”

– jelentette ki Bannon, utalva Trump korábbi nyilatkozatára, hogy elnökké választása esetén az amerikaiak nem védik meg azokat az országokat, amelyek nem teljesítik a szerződésben foglaltakat.

Az európai elitnek meg kell szoknia a gondolatot: Trump nem barátja az Európai Uniónak és a NATO technokratáinak

– tette hozzá.

A stratégát kérdezték arról is, hogy Orbán Viktor találkozik a korábbi amerikai elnökkel, amire úgy felelt, azt nem akarja elárulni, összefut-e a magyar miniszterelnökkel, de azt kiemelte, hogy hatalmas támogatói egymásnak.

Mandiner

Kiemelt kép: Bedminster, 2022. augusztus 2. / A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án.

 

Ez is érdekelheti:  A brüsszeli kerület polgármestere magyarázkodik a betiltott NatCon ügyében

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük