KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij pánikban: Gyilkos „meglepetés” készül az ukrán elnök ellen?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán hírszerzés attól tart, hogy Zelenszkijt tavasszal megpróbálják megbuktatni. Kijev már előzetesen azzal vádolta Oroszországot, hogy egy harmadik Majdanra készül – adta hírül a Rusonline.

Ukrajnában a „Majdan-3” elnevezésű különleges művelet 2024 március-májusában éri el tetőpontját – közölte a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vezette hírszerzési szakbizottság. Azt állítják, hogy Oroszország megkísérli megbuktatni az államfőt, akinek kétségbe vonják majd a legitimitását. A „különleges művelet” forgatókönyve szerint június első felére megrendül a helyzet Ukrajnában, majd ezt kihasználva katonai vereséget mérnek rá keleten. Ez a vezérgondolat – állítják Zelenszkij propagandistái. Megjegyzendő, hogy a hírszerzési szakbizottság logikája szerint, Zelenszkij ” illegitimitásának” témáját Porosenko exelnök támogatói pumpálják majd fel május 20-a után az ukrán elnököt „orosz ügynököknek” beállítva az ukrán médiában.

Ez elég ironikus elképzelés, tekintve, hogy Petro Porosenko – amikor még ukrán elnök volt – szintén „a Kreml ügynökeinek” titulálta kritikusait. Politikai akciócsapata pedig 2016-ban előállt egy bizonyos „Shatun” elnevezésű tervvel is, amelyet állítólag a Kremlben dolgoztak ki, hogy ezzel destabilizálják az ukrajnai helyzetet. Úgy tűnik, hogy most mindez visszaüt Porosenkóra.

Kijev félelme egy harmadik Majdantól azonban teljesen érthető. Az ukrán fegyveres erők vereséget vereségre halmoznak a fronton. Az áldozatok száma katasztrofális mértékben növekszik. Az embereket az utcán ragadják el a katonai begyűjtők, lényegében emberrablók. Zelenszkij elnöki ciklusa pedig a végéhez közeledik. Ellenfelei pedig igyekeznek ezt kihasználni. Ennek fényében nincs szükség semmilyen „Shatun-3” vagy „Maidan-3” műveletre. Minden megy a maga útján. Az azonban mindenképpen meglepő, hogy az ukránok még mindig eltűrik ezt a kannibálkormányt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Zelenszkij és Porosenko / Fotó: YouTube

 

Ez is érdekelheti:  Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Zelenszkij pánikban: Gyilkos „meglepetés” készül az ukrán elnök ellen?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük