KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: A nukleáris erők teljes készültségben vannak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország kész a párbeszédre az Egyesült Államokkal a stratégiai stabilitásról – jelentette ki Vlagyimir Putyin az orosz parlamentben tartott beszédében. A Gazeta tudósítása alapján ez az első alkalom, hogy az elnök határozottan nyitottnak tűnt a tárgyalásokra az amerikaiakkal – számol be a Mandiner.

Putyin hangsúlyozta, a „különleges hadműveletet” az oroszok nagy többsége támogatja, az egész ország a katonákkal van, mert Oroszország jogos harcot vív a szuverenitásért és biztonságért, azt pedig nem engedi meg senkinek, hogy beleavatkozzon a belügyeibe.

Az orosz stratégiai nukleáris erők teljes készültségben vannak

– jelentette ki Putyin, aki ettől függetlenül ostobaságnak és hazugságnak nevezte azokat a nyugati véleményeket, amelyek alapján Oroszország megtámadná Európát.

A Nyugat ugyanazt akarta tenni Oroszországgal, amit Ukrajnával, viszályt szítani és belülről gyengíteni az országot. Rosszul számolt

– mondta az orosz elnök, aki úgy véli, a Nyugat megpróbálja fegyverkezési versenybe rángatni Oroszországot.

Putyin szerint a BRICS-országok részesedése a világgazdaságban vásárlóerő-paritáson 2028-ra 36,6 százalékra nő, míg a G7 részesedése 27,8 százalékra csökken. Hozzátette, Oroszország új globális pénzügyi rendszert fog felépíteni egy fejlett technológiára alapozva, amely mentes a politikai beavatkozástól.

Szuverén, erős Oroszország nélkül nincs tartós világrend. Az oroszok elleni fóbia viszont Nyugaton elvette a politikai döntéshozók józan eszét

– szögezte le Putyin, aki bejelentette egy nemzeti program elindítását is, amely a családokat segíti, adókedvezményeket és egyéb támogatásokat tartalmaz annak érdekében, hogy a sokgyermekes családok normává váljanak Oroszországban. Emellett a mélyszegénységben élők számának csökkentésének és a várható élettartam növelésének stratégiájáról is megosztott néhány részletet.

Mandiner

Kiemelt kép: kremlin.ru

Ez is érdekelheti:  Irán óva inti a külföldi nemzeteket attól, hogy segítsenek Izraelnek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Putyin: A nukleáris erők teljes készültségben vannak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük