KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vekker úr: Nyakig a pedofil ügyben az ellenzék? – avagy az erkölcsi hullák hajnala

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az utóbbi két hétben Vekker úr csapata igyekezett szétszálazni az eseményeket pßedofil ügyben és érdekes kapcsolatokra, összefonódásokra bukkantunk az úgynevezett ellenzéki oldal szereplői között. Cikkünknek nem célja mentegetni a kormányoldal felelőseit, de rá kell mutatni az ügy libsi szálaira is.

Első körben fontos megvizsgálni az események időrendjét. Tudjuk, hogy egy tavalyi, de több évre visszanyúló esetről van szó. Az összefüggések alapján feltételezhető, hogy a vonatkozó kegyelmi ügy adatai jó ideje az ellenzék birtokába kerülhettek. Azonban az eset kirobbantásával jól megtervezetten várt a baloldal a 2024-es kampány küszöbéig. Ebből jól látszik, hogy az ellenzék elsődleges célja NEM a gyermekvédelem kérdése, hanem az, hogy az ügy kapcsán a lehető legnagyobb kárt okozzák a kormánynak politikai haszonszerzés céljából.
De ne szaladjunk ennyire előre. Nézzük csak az időrendet. Birtokukba kerül a pßedofil ügy háttere, s elindul a gépezet mely reális lehetőséget lát egy nagy volumenű botrány megalkotásában. Ekkor már dolgozik a gépezet, s több fronton elkezdődik a terv kidolgozása.
Az USA nagykövetsége nyíltan bedob egy rakat lóvét a baloldali médiumok és influenszerek támogatására, a Partizános Gulyás Marcit pedig kiviszik Amerikába egy „felkészítésre”. Valójában mire készítették fel Marcikát, milyen ügy stratégiai összehangolására kapott tavaly képzést sok százezer dollárért?
Itt jön a képbe Pressman lépése, melynek keretében több haza tartalomgyártót és előadót (pl. Azariah) meghív a nagykövetségre „vacsorára”. Itt még senki sem gondolta, hogy egy nagy terv egyik szösszenetéről lehet szó. Eközben lezajlott már Magyar Péter és Varga Judit válása, a volt igazságügy miniszter EP jelölése is. Csak kérdezzük: ebben az időszakban vajon Magyar Péter találkozott-e a botrányt kidolgozó szereplők bármelyikével? Már ekkor felmerülhetett az ötlet, hogy kell egy belsős kegyvesztett, aki „bátran” csicsereghet a sajtónak és nem kár érte, ha bukik? Erősen vélelmezhető, hogy igen.
Nézzük a baloldali médiumok felületeit 2023. októberétől. A HVG az Index, a Telex és egyéb orgánumokon az utóbbi 3-4 hónapban már látványosan megjelennek a pßedofil témakört boncolgató cikkek. Figyeljünk, ekkor MÉG nem robbant ki a botrány, de rendre íródtak az erre felkészítő, ennek megágyazó cikkek, vélemények. Persze addig ez nem tűnt fel, hiszen ki gondolta, hogy akár egy előre megtervezett botrányról lehet szó? Egy biztos. Abban a 3-4 hónapban MINDEN, a pßdofíliával kapcsolatos apró hírt is leközölt a balos média Texastól Indonéziáig, tanároktól a papokig bezárólag. Kérdés: tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy ez már az előkészítése volt a februári botránynak? Nem hiszem, hogy tévednénk.
És időben eldördült a startpisztoly. Jól előkészített időpontban berobbant a hír, hogy Novák Katalin kegyelmet adott az illető elítéltnek. Nézzétek vissza milyen összehangoltan értek össze a fenti, külön futó szálak egy nap leforgása alatt:
1- a balos orgánumok néhány óra leforgása alatt több tucat, „jól értesült” cikket kreáltak, nagyon hasonló szóhasználattal, tényközléssel. És ezek a cikkek összehangoltan minden felületen napokig a VEZETŐ HÍREK között volt fenntartva. Csak mi gondoljuk, hogy ezt jól előkészítették egy kv mellett a szerkesztők? Nem hinném…..
2- pontosan ugyanebben az időszakban lépett elő (véletlenül) Magyar Péter, és borítani akarta a bilit, fürödve a kérész életű reflektorfényben. Véletlenül épp akkor, épp Varga Judit volt férje lett az, aki vélt ügyeket kezdett előkotorni a kormánnyal szemben, melyhez a jól felkészített libsi szavazók ügyesen asszisztáltak a közösségi oldalakon.
3- Ugyanezen a héten több, addig pihentetett liberális megmondó ember, és propaganda oldal kelt életre, melyek a Facebook lehetőségeit kihasználva, hirdetések útján árasztották el a kreált ügyet a fejekben. Erre persze rögtön rezonált a fanatik tábor. Nem kellett több mint 1 hét, és a pßedofil elkövető után pßedofilnak lett bélyegezve Novák és Varga is, majd a Fidesz és a kormány is. Mára ott tartunk, hogy a fidesz teljes szavazótábora egy emberként lett pßdofil simogatónak beállítva.
4- Milyen érdekes az influenszer téma is. Emlékeztek? Gulyás Marci és a Pressman féle támogatások után véletlenül összefújta a szél a Pottyondi féléket, VV Zsoltikával és még pár HÁTSÓ SZÁNDÉKÚ tartalomgyártóval és épp ezen ügy kapcsán rendeztek tüntetést. Véletlen lenne? Ugyan! Vajon a Bite Zsolt féle megrontás kapcsán, vagy a Jámbor András kollégája lakásán készült gyermekbántalmazási felvételek kapcsán miért nem álltak össze a YouTuber-ek? Miért épp ezen ügy verte ki a biztosítékot a streamer fejekben? Bárki azt gondolja, hogy ez véletlen lenne? Ugyan!
5- „Ellenzék, ellenzék de csodás”.
Végül vizsgáltuk az ellenzéki pártok kommunikációjának 2 hetes evolúcióját is, melyben érdekes párhuzamokat leltünk. Vekkeresek ti is olvasgassatok bele a pártok nyilatkozataiba. Jól látható, ahogy összehangoltan, együtt vitték minden fronton azt a demagóg irányvonalat, melynek célja a pßedofília mint jelenség szétterítése volt. Nem volt elég Novák és Varga majd Balog lemondása, jól látható, hogy a cél az volt, hogy a közhangulat fő iránya az legyen: itt MINDEN Fidesz tag sőt minden Fideszre szavazó is támogatja ezt a mocskos jelenséget. Persze az USA szakemberei jól felkészítettek mindenkit és „ügyesen” sosem mondták ezt ki nyíltan. Ugyanakkor minden egyes nyilatkozat, cikk, poszt és influenszer megnyilatkozás ezt sugalmazta.
A fentiek alapján azt feltételezzük (nem tudjuk, csak kérdezzük), hogy februárban egy jól előkészített, az ellenzéki politika és a média minden valamire való szereplője egy összehangolt és kimunkált tervet hajtott végre. Vélhetően minden egyes lépés, minden egyes momentum előre le lett játszva, és ki lett dolgozva Magyar Péterestűl, Partizánostul, az ellenzéki eminenciások bevonásával. Talán a porszem a gépezetbe ott került, amikor nem várt módon, megkésve bár, de a kormány és Novák meghozta a felelős döntéseket, lemondásokat. Ez az amire talán ezek a „jóemberek” nem számítottak.
A cikk fényében pusztán egy kérdésünk marad. Vajon milyen erkölcsi mélységekben lehet a hazai baloldal, ha a fent leírtak közül csak pár tétel is igaznak bizonyul? Milyen politikai posvány az, ahol a gyermekek ügyén átlépve, a valós problémát a szőnyeg alá söpörve próbálnak meg politikai hasznot, akár kormányváltást kicsikarni? Milyen „politikusok”azok, akik az ország konzervatív többségét kollektív bűnösnek állítják be, és karaktergyilkosságnak vetik alá?
Azt gondolom, hogy ezeken a kérdéseken ideje lesz mélyebben elgondolkodni………
Kiemelt kép: Vekker úr
Ez is érdekelheti:  A Peti-jelenség pozitív oldala - Köszönjük Peti!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Vekker úr: Nyakig a pedofil ügyben az ellenzék? – avagy az erkölcsi hullák hajnala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük